Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Antwerp – Union Sint-Gillis op tv | Beker van België

Antwerp – Union Sint-Gillis op tv | Beker van België

  Antwerp – Union Sint-Gillis op tv kijken? Op donderdag 2 maart 2023 om 20:45 uur spelen Antwerp en Union Sint-Gillis tegen elkaar in de Beker van België. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Antwerp: Bosuilstadion. Wil je de wedstrijd Antwerp – Union Sint-Gillis live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 16,144 toeschouwers in het Bosuilstadion nemen Antwerp (Antwerpen) en Union Sint-Gillis (Sint-Gillis) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Beker van België.
  • Wie: Antwerp – Union Sint-Gillis op tv.
  • Wanneer: donderdag 2 maart 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Bosuilstadion, het stadion van Antwerp.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Antwerp - Union Sint-Gillis op tv

  Antwerp – Union Sint-Gillis op tv

  Wil je Antwerp – Union Sint-Gillis op tv kijken? De wedstrijd tussen Antwerp uit Antwerpen en Union Sint-Gillis uit Sint-Gillis wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Antwerp – Union Sint-Gillis op TV
  • 20:15 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Antwerp – Union Sint-Gillis LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Antwerp-Union Sint-Gillis op tv

  Alles over de Beker van België wedstrijd tussen Antwerp en Union Sint-Gillis:

  • Antwerp staat op dit moment op plaats 3e in de Jupiler Pro League.
  • Union Sint-Gillis staat op dit moment op plaats 2e in de Jupiler Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Antwerp: “Bosuilstadion” (16,144 toeschouwers).
  • Competitie: Beker van België, België
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  Union won in de eerste van de twee wedstrijden met 1-0 van Antwerp. Het is nu dus aan Antwerp om iets terug te doen in de return. Antwerp heeft wel het thuisvoordeel, maar Union Sint-Gillis zal er alles aan doen om de finale van de Belgische beker te bereiken. De winnaar over twee duels neemt het in de finale op 1 mei 2023 op tegen Mechelen. Beide clubs zullen er dus op gebrand zijn de wedstrijd te winnen.

  Antwerp – Union Sint-Gillis op Ziggo Sport Voetbal

  De Beker van België wedstrijd tussen Antwerp en Union Sint-Gillis is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Beker van België wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Antwerp-Union Sint-Gillis bij Ziggo Sport Voetbal:

  • 20:15 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Antwerp -Union Sint-Gillis LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal:

  Het Belgische bekervoetbal wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. De halve finale van vandaag wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je hebt een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal om de wedstrijd van vandaag op tv te kunnen kijken. De match is dan te bekijken op het kanaal “Ziggo Sport Voetbal” van Ziggo Sport.

  Beker van België op tv

  De match tussen Antwerp en Union Sint-Gillis is een wedstrijd in de Beker van België (De voetbalcompetitie in België). Het Belgische Bekertoernooi heet “de Beker van België”. Het toernooi wordt al sinds 1908 gespeeld. Afgelopen seizoen werd het bekertoernooi van België gewonnen door K.A.A. Gent. De recordhouder is Club Brugge, zij wonnen het toernooi al elf keer. Het toernooi is inmiddels aangekomen bij de halve finale. De winnaar van het duel tussen Antwerp en Union gaat dus door naar de finale van de Beker van België. Het belooft daarom een spannende strijd te worden.

  Antwerp – Union Sint-Gillis bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Antwerp-Union Sint-Gillis op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Antwerp – Union Sint-Gillis kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Antwerp – Union Sint-Gillis bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Antwerp en Union Sint-Gillis uit de Beker van België (België) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Beker van België. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit België op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Antwerp – Union Sint-Gillis kijken

  Wil je gratis naar Antwerp tegen Union Sint-Gillis kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Antwerp-Union Sint-Gillis gratis te bekijken.

  Livestream Antwerp – Union Sint-Gillis (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Antwerp en Union Sint-Gillis via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Antwerp – Union Sint-Gillis kijken

  De samenvatting van Antwerp – Union Sint-Gillis kijken? Wil je de wedstrijd tussen Antwerp en Union Sint-Gillis nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Beker van België worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Antwerp-Union Sint-Gillis:

  Wanneer is Antwerp – Union Sint-Gillis op tv?

  De Beker van België wedstrijd tussen Antwerp en Union Sint-Gillis wordt gespeeld op donderdag 2 maart 2023.

  Hoe laat is Antwerp – Union Sint-Gillis op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Antwerp en Union Sint-Gillis is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Antwerp – Union Sint-Gillis live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Antwerp (Antwerpen) en Union Sint-Gillis (Sint-Gillis) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Antwerp – Union Sint-Gillis uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Antwerp en Union Sint-Gillis wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Antwerp – Union Sint-Gillis kijken?

  Je kijkt Antwerp – Union Sint-Gillis op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Antwerp en Union Sint-Gillis op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Antwerp – Union Sint-Gillis kunt kijken.

  Kan ik Antwerp – Union Sint-Gillis ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Antwerp -Union Sint-Gillis zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *