Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Antwerp – K.R.C. Genk op tv | Jupiler Pro League

Antwerp – K.R.C. Genk op tv | Jupiler Pro League

  Antwerp – K.R.C. Genk op tv kijken? Op zondag 7 mei 2023 om 18:30 uur spelen Antwerp en K.R.C. Genk tegen elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Antwerp: Bosuilstadion. Wil je de wedstrijd Antwerp – K.R.C. Genk live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 16,144 toeschouwers in het Bosuilstadion nemen Antwerp (Antwerpen) en K.R.C. Genk (Genk) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Jupiler Pro League.
  • Wie: Antwerp – K.R.C. Genk op tv.
  • Wanneer: zondag 7 mei 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Bosuilstadion, het stadion van Antwerp.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Antwerp - K.R.C. Genk op tv

  Antwerp – K.R.C. Genk op tv

  Wil je Antwerp – K.R.C. Genk op tv kijken? De wedstrijd tussen Antwerp uit Antwerpen en K.R.C. Genk uit Genk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Antwerp – K.R.C. Genk op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Antwerp – K.R.C. Genk LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Antwerp-K.R.C. Genk op tv

  Alles over de Jupiler Pro League wedstrijd tussen Antwerp en K.R.C. Genk:
  • Antwerp staat op dit moment op plaats 2e in de Jupiler Pro League.
  • K.R.C. Genk staat op dit moment op plaats 1e in de Jupiler Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Antwerp: “Bosuilstadion” (16,144 toeschouwers).
  • Competitie: Jupiler Pro League, België
  • De aftrap is om 18:30 uur.

  Antwerp – K.R.C. Genk op Ziggo Sport

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen Antwerp en K.R.C. Genk is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Jupiler Pro League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Antwerp-K.R.C. Genk bij Ziggo Sport:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Antwerp -K.R.C. Genk LIVE
  • 20:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de Belgische voetbalcompetitie in handen. Dit betekent dat ze ook de kampioenschapsronde uitzenden. Omdat het nu alleen nog maar spannender wordt, besteedt Ziggo Sport steeds meer aandacht aan de Belgische kampioensronde. Iedere wedstrijd is een topwedstrijd en dat zal ook terug te zien zijn op het veld. Om iedere bal wordt gestreden en elke wedstrijd staat bol van de spanning. De ontknoping in de Belgische competitie belooft een prachtige strijd te worden. Je volgt die strijd live op één van de zes kanalen van Ziggo Sport.

  Jupiler Pro League op tv

  De match tussen Antwerp en K.R.C. Genk is een wedstrijd in de Jupiler Pro League (De voetbalcompetitie in België). De Jupiler Pro League is aangekomen bij de zogeheten kampioenschapsronde. In de kampioenschapsronde in de Belgische competitie nemen de vier beste clubs van de Pro League het tegen elkaar op om te bepalen wie er kampioen gaat worden. Dit jaar zijn dat Genk, Club Brugge, Union en Antwerp. Zij gaan bepalen wie er straks aan het einde van de rit de kampioen van België wordt. In de kampioenschapsronde spelen die vier clubs alleen nog maar tegen elkaar. Het beloven dus allemaal topwedstrijden te worden.

  Antwerp – K.R.C. Genk bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Antwerp-K.R.C. Genk op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Antwerp – K.R.C. Genk kijk je op Ziggo Sport.

  Antwerp – K.R.C. Genk bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Antwerp en K.R.C. Genk uit de Jupiler Pro League (België) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Jupiler Pro League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit België op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Antwerp – K.R.C. Genk kijken

  Wil je gratis naar Antwerp tegen K.R.C. Genk kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Antwerp-K.R.C. Genk gratis te bekijken.

  Livestream Antwerp – K.R.C. Genk (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Antwerp en K.R.C. Genk via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Antwerp – K.R.C. Genk kijken

  De samenvatting van Antwerp – K.R.C. Genk kijken? Wil je de wedstrijd tussen Antwerp en K.R.C. Genk nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Jupiler Pro League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Antwerp-K.R.C. Genk:
  Wanneer is Antwerp – K.R.C. Genk op tv?

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen Antwerp en K.R.C. Genk wordt gespeeld op zondag 7 mei 2023.

  Hoe laat is Antwerp – K.R.C. Genk op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Antwerp en K.R.C. Genk is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Antwerp – K.R.C. Genk live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Antwerp (Antwerpen) en K.R.C. Genk (Genk) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Antwerp – K.R.C. Genk uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Antwerp en K.R.C. Genk wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Antwerp – K.R.C. Genk kijken?

  Je kijkt Antwerp – K.R.C. Genk op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Antwerp en K.R.C. Genk op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Antwerp – K.R.C. Genk kunt kijken.

  Kan ik Antwerp – K.R.C. Genk ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Antwerp -K.R.C. Genk zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *