Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Anderlecht – Villarreal op tv | UEFA Conference League

Anderlecht – Villarreal op tv | UEFA Conference League

  Anderlecht – Villarreal op tv kijken? Op donderdag 9 maart 2023 om 18:45 uur spelen Anderlecht en Villarreal tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Anderlecht: Lotto Park. Wil je de wedstrijd Anderlecht (België) – Villarreal (Spanje) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld voor 21,500 toeschouwers. In het Lotto Park nemen Anderlecht (België, Brussel) en Villarreal (Spanje, Vila-real) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Anderlecht – Villarreal via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: Anderlecht – Villarreal op tv.
  • Wanneer: donderdag 9 maart 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Lotto Park, het stadion van Anderlecht.
  • Uitgezonden op: ESPN 3.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Anderlecht - Villarreal op tv

  Anderlecht – Villarreal op tv

  Wil je Anderlecht – Villarreal op tv kijken? De wedstrijd tussen Anderlecht uit België en Villarreal uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 3 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Anderlecht – Villarreal op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing Anderlecht – Villarreal
  • 18:45 uur : Anderlecht – Villarreal LIVE
  • 20:45 uur: Nabeschouwing Anderlecht – Villarreal

  Over Anderlecht-Villarreal Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen Anderlecht en Villarreal:
  • Anderlecht staat op dit momenttiende in de Pro League.
  • Villarreal staat op dit moment zesde in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Anderlecht: “Lotto Park” (21,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is Anderlecht uit België. Anderlecht komt uit Brussel in België en speelt zijn competitiewedstrijden in de Pro League.
  • De uitclub is Villarreal uit Spanje. Anderlecht komt uit Vila-real in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primera Division.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Anderlecht-Villarreal is de eerste wedstrijd in de achtste finale van UEFA Conference League. RSC Anderlecht had in de play-off ronde van de Conference League veel moeite met Ludogoretz, maar wist na strafschoppen toch de achtste finales te bereiken. In de Belgische competitie draait Anderlecht matig. Zeker de laatste wedstrijden heeft de ploeg het zwaar. De laatste drie duels werden niet gewonnen. Het duel tussen Anderlecht en Villarreal kan dus wel eens een interessante match worden om op tv te volgen. Bij Anderlecht speelt voormalig Ajaxcied Jan Vertonghen.

  Anderlecht – Villarreal op ESPN 3

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Anderlecht en Villarreal is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Anderlecht-Villarreal bij ESPN 3:
  • donderdag 9 maart 2023
  • 18:45 uur, Anderlecht -Villarreal (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 3. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 3.
  Voetbal bij ESPN 3: Naast Veronica kijk je ook op ESPN naar de UEFA Conference League. Ook op ESPN wordt de UEFA Conference League uitgebreid behandeld. Het laatste nieuws komt aan bod, een uitgebreide voor- en nabeschouwing en natuurlijk het live-verslag van de wedstrijden. In ESPN Studio Europa worden bovendien de laatste ontwikkelingen in de Europa League en de Conference League uitgebreid besproken.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen Anderlecht en Villarreal is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De UEFA Conference League is aangekomen bij de heenwedstrijden van de achtste finales. Dit betekent dat je als club nog maar drie rondes verwijderd bent van de Conference League finale. De wedstrijden worden dus steeds interessanter. Ondanks dat de Conference League de “derde” Europese competitie is, zitten er veel grote clubs in het toernooi. Het is dé ideale mogelijkheid voor veel clubs om een Europese prijs te pakken. Bovendien maakt AZ maar zo eens een goede kans om ver in het toernooi te komen. De UEFA Conference League is dus echt de moeite waard om live te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 3. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Anderlecht en Villarreal is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN 3.

  Anderlecht – Villarreal bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Anderlecht-Villarreal op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Anderlecht – Villarreal kijk je op ESPN 3.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Anderlecht – Villarreal bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Anderlecht en Villarreal uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Anderlecht – Villarreal kijken

  Wil je gratis naar Anderlecht tegen Villarreal kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Anderlecht-Villarreal gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Anderlecht en Villarreal in de UEFA Conference League is te zien op ESPN 3.

  Livestream Anderlecht – Villarreal (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Anderlecht en Villarreal via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Anderlecht – Villarreal kijken

  De samenvatting van Anderlecht – Villarreal kijken? Wil je de wedstrijd tussen Anderlecht en Villarreal nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Anderlecht – Villarreal op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen Anderlecht – Villarreal? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Anderlecht – Villarreal op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Anderlecht vs Villarreal zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Anderlecht-Villarreal:
  Wanneer is de Anderlecht – Villarreal livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Anderlecht en Villarreal wordt gespeeld op donderdag 9 maart 2023.

  Hoe laat is Anderlecht – Villarreal op tv?

  De wedstrijd tussen Anderlecht en Villarreal begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Anderlecht – Villarreal live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Anderlecht uit Brussel, België en Villarreal (Vila-real), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Anderlecht – Villarreal via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Anderlecht en Villarreal wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Anderlecht – Villarreal kijken?

  Je kijkt Anderlecht – Villarreal op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Anderlecht en Villarreal op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Anderlecht – Villarreal kunt kijken.

  Kan ik Anderlecht – Villarreal ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Anderlecht -Villarreal zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *