Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Anderlecht – AZ op tv | UEFA Conference League

Anderlecht – AZ op tv | UEFA Conference League

  Anderlecht – AZ op tv kijken? Op donderdag 13 april 2023 om 21:00 uur spelen Anderlecht en AZ tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Anderlecht: Lotto Park. Wil je de wedstrijd Anderlecht (België) – AZ (Nederland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 21,500 toeschouwers. In het Lotto Park nemen Anderlecht (België, Brussel) en AZ (Nederland, Alkmaar) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Anderlecht – AZ via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: Anderlecht – AZ op tv.
  • Wanneer: donderdag 13 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Lotto Park, het stadion van Anderlecht.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Anderlecht - AZ op tv

  Anderlecht – AZ op tv

  Wil je Anderlecht – AZ op tv kijken? De wedstrijd tussen Anderlecht uit België en AZ uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Anderlecht – AZ op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Anderlecht – AZ
  • 21:00 uur : Anderlecht – AZ LIVE
  • 23:03 uur: Nabeschouwing Anderlecht – AZ

  Over Anderlecht-AZ Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen Anderlecht en AZ:
  • Anderlecht staat op dit momentnegende in de Pro League.
  • AZ staat op dit moment vierde in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Anderlecht: “Lotto Park” (21,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is Anderlecht uit België. Anderlecht komt uit Brussel in België en speelt zijn competitiewedstrijden in de Pro League.
  • De uitclub is AZ uit Nederland. Anderlecht komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AZ moet in de UEFA Europa Conference League op bezoek bij het Belgische Anderlecht. Een ontmoeting tussen een Nederlandse club en een Belgische club voelt altijd extra speciaal. Bij Anderlecht zien we bovendien onder andere Jan Vertonghen bij de selectie staan. Die weet van zijn tijd bij Ajax dat AZ een hele lastige tegenstander kan zijn. Anderlecht staat op een teleurstellende negende plek in de Belgische competitie. Toch zijn de resultaten de laatste weken weer wat beter. Ook bij AZ gaat het op dit moment niet van een leien dakje. Er werd verloren van Sparta en FC Twente en bovendien was er een gelijkspel tegen Heerenveen. De club uit Alkmaar snakt dus weer naar een overwinning. Bovendien heeft AZ gezien wat Feyenoord vorig jaar heeft gepresteerd in de Conference League. Dit wil AZ graag nadoen. Anderlecht-AZ op tv belooft dan ook een waar voetbalgevecht te worden. AZ en Anderlecht zullen erg aan elkaar gewaagd zijn.

  Anderlecht – AZ op Veronica

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Anderlecht en AZ is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Anderlecht-AZ bij Veronica:
  • donderdag 13 april 2023
  • 21:00 uur, Anderlecht -AZ (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: De UEFA Conference League is live op tv te zien. De wedstrijden worden live uitgezonden op Veronica en ESPN. Met name de wedstrijden van de Nederlandse clubs worden uitgezonden op Veronica. De overige duels kijk je live op één van de kanalen van ESPN. Namens Nederland zit alleen AZ nog in de Conference League. Op Veronica is er veel aandacht voor de wedstrijd van AZ. Daarnaast word je op zowel Veronica als ESPN op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom de UEFA Conference League. De wedstrijd Anderlecht-AZ is zowel op Veronica als op ESPN live te zien.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen Anderlecht en AZ is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De Conference League is aangekomen bij de kwartfinales. De UEFA Europa Conference League is het jongste Europese voetbaltoernooi. Het is na de Champions League en de Europa League het derde Europese toernooi. Afgelopen seizoen haalde Feyenoord nog de finale van de Conference League. Dit geeft maar weer eens aan dat de Conference League voor Nederlandse clubs een heel interessant toernooi kan zijn. Dit geldt ook voor AZ. Het kan namelijk maar zo eens zijn dat AZ een gooi naar de Conference League titel kan doen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Anderlecht en AZ is vanaf 21:00 uur live te zien op Veronica.

  Anderlecht – AZ bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Anderlecht-AZ op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Anderlecht – AZ kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Anderlecht – AZ bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Anderlecht en AZ uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Anderlecht – AZ kijken

  Wil je gratis naar Anderlecht tegen AZ kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Anderlecht-AZ gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Anderlecht en AZ in de UEFA Conference League is te zien op Veronica.

  Livestream Anderlecht – AZ (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Anderlecht en AZ via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Anderlecht – AZ kijken

  De samenvatting van Anderlecht – AZ kijken? Wil je de wedstrijd tussen Anderlecht en AZ nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Anderlecht – AZ op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen Anderlecht – AZ? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Anderlecht – AZ op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Anderlecht vs AZ zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Anderlecht-AZ:
  Wanneer is de Anderlecht – AZ livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Anderlecht en AZ wordt gespeeld op donderdag 13 april 2023.

  Hoe laat is Anderlecht – AZ op tv?

  De wedstrijd tussen Anderlecht en AZ begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Anderlecht – AZ live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Anderlecht uit Brussel, België en AZ (Alkmaar), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Anderlecht – AZ via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Anderlecht en AZ wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik Anderlecht – AZ kijken?

  Je kijkt Anderlecht – AZ op Veronica.

  Kan ik gratis naar Anderlecht en AZ op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Anderlecht – AZ kunt kijken.

  Kan ik Anderlecht – AZ ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Anderlecht -AZ zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *