Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Almere City – RKC op tv

Almere City – RKC op tv

Almere City – RKC op tv kijken? Op zaterdag 7 oktober 2023 om 18:45 uur spelen Almere City en RKC tegen elkaar in speelronde 8 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Almere City: het Yanmar Stadion. Wil je de wedstrijd Almere City – RKC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 4,501 toeschouwers in het Yanmar Stadion nemen Almere City en RKC het tegen elkaar op. Almere City-RKC is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Almere City - RKC op tv

Almere City – RKC op tv

  • Wat: Almere City-RKC op tv
  • Datum: zaterdag 7 oktober 2023
  • Tijd: 18:45 uur
  • Waar: het Yanmar Stadion, Almere
  • Zender: ESPN 2
De Eredivisie wedstrijd tussen Almere City uit Almere en RKC uit Waalwijk wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Almere City – RKC op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

Programma Almere City – RKC op tv

  • Wedstrijd op tv: Almere City-RKC LIVE.
  • Speelronde: 8 van de 34.
  • Datum: zaterdag 7 oktober 2023.
  • Voorbeschouwing: 18:15 uur.
  • Aftrap: 18:45 uur.
  • Nabeschouwing: 20:45 uur.
Na afloop van de Almere City-RKC live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Almere City – RKC, analyses en interviews

Almere City – RKC kijken

De wedstrijd tussen Almere City en RKC op zaterdag 7 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Almere City - RKC bij Canal Digitaal
Almere City - RKC Online.nl
Almere City - RKC Ziggo
Almere City - RKC KPN
Almere City - RKC Youfone
Almere City - RKC T-Mobile

Over Almere City – RKC

 • Uitslag laatste wedstrijd Almere City-RKC: 2-1 (28 september 2018) .
De wedstrijd tussen Almere City FC en Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 8 van de 34 in de Eredivisie. Almere City – RKC is misschien op het eerste gezicht niet de mooiste Eredivisie wedstrijd die je zult zien. Toch kan het duel maar zo eens heel interessant worden. Na een slecht begin van het seizoen won Almere City afgelopen week op bezoek bij FC Utrecht. Ook RKC doet het de laatste weken goed. RKC won zijn laatste twee duels en is daarmee aan een opmars begonnen. Almere-RKC op tv kan dus maar zo eens een hele interessante wedstrijd worden. Onze voorspelling van Almere City – RKC: 1-2.

Speelronde 8

Het is alweer de achtste speelronde in de Eredivisie. Dit betekent dat de stand op de ranglijst nu steeds meer vorm begint te krijgen. We zijn namelijk bijna op een kwart van de Eredivisie. Ook deze speelronde staan er weer een hoop mooie wedstrijden op de speelkalender van Eredivisie. Zo hebben we de degradatiekraker tussen FC Volendam en FC Utrecht. Feyenoord gaat dit weekend op bezoek in Zwolle. PSV reist af naar Rotterdam om het tegen het goed presterende Sparta op te nemen. Als klap op de vuurpijl wordt deze speelronde Ajax – AZ gespeeld. Dat is natuurlijk wel dé topwedstrijd van speelronde 8. Er zijn dus meerdere wedstrijden deze speelronde die je zeker live op tv wilt zien.

Over Almere City

  • Almere City FC
  • Bijnaam: “De Zwarte Schapen”
  • Plaats: Almere
  • Clubkleuren: Zwart en rood
  • Stand op de ranglijst: 16e
  • Trainer : Alex Pastoor
  • Topscorer: Thomas Robinet (2 doelpunt(en)).
Na een stroef begin heeft Almere City afgelopen week zijn eerste overwinning in de Eredivisie geboekt. Op bezoek bij FC Utrecht won Almere City zijn allereerste Eredivisiewedstrijd ooit. Dat moet de club uit Almere een boost geven. Kan Almere nu ook een keer voor eigen publiek winnen in de Eredivisie? De promovendus gaat in eigen huis in ieder geval alles op alles zetten om ook het duel tegen RKC te winnen.

Over RKC

  • Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk
  • Bijnaam: “De Geelblauwen”
  • Plaats: Waalwijk
  • Clubkleuren: Geel en blauw
  • Stand op de ranglijst: 12e
  • Trainer: Henk Fraser
  • Topscorer Michiel Kramer( 3 doelpunt(en)).
RKC zit momenteel in een hele goede flow. De laatste twee Eredivisiewedstrijden werden knap gewonnen door RKC. Eerst won de club uit Waalwijk knap met 0-2 op bezoek bij Vitesse. Afgelopen weekend zette RKC een nog knappere prestatie neer door met 1-0 te winnen van FC Twente. Nu wil RKC die goede lijn doorzetten tegen Almere City. Hoewel het een lastige uitwedstrijd is, kan RKC hier maar zo eens gaan winnen.

Almere City – RKC bij ESPN 2

Almere City-RKC is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN. In totaal zijn er vier ESPN zenders; 1 t/m 4. Hoewel ESPN 1 gratis is, heb je voor ESPN 2 een abonnement nodig. Met een abonnement op ESPN Compleet krijg je naast ESPN 1 ook toegang tot ESPN 2, 3 en 4. Op ESPN 2 worden ook regelmatig live Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Zo worden deze speelronde de wedstrijden Volendam-Utrecht, Heerenveen-NEC, Almere City-RKC, Vitesse-Excelsior, PEC-Feyenoord én Sparta-PSV op ESPN 2 uitgezonden. In totaal zijn er dit weekend dus maar liefst zes wedstrijden op ESPN 2. Een goede reden om ESPN Compleet af te sluiten. Je kijkt Almere City FC-Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Livestream Almere City – RKC (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Almere City en RKC via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Almere City en RKC kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Almere City – RKC op zaterdag 7 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: In de Eredivisie is het altijd spannend. Het niveau van de Eredivisie is de laatste jaren flink gestegen. Dat is ook terug te zien in de prestaties van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien. Mede daardoor is het aanzien van de Eredivisie behoorlijk gestegen. Steeds meer mensen kijken live naar de Eredivisie op tv. Dat is natuurlijk niet voor niets. De talenten van de toekomst spelen in de Eredivisie. Er zijn al veel spelers doorgebroken in de Eredivisie in het verleden, en dat zal in de toekomst natuurlijk niet anders zijn. Redenen genoeg dus om naar de Eredivisie op tv te kijken.

Samenvatting Almere City – RKC

De wedstrijd tussen Almere City – RKC op tv wordt gespeeld op zaterdag 7 oktober 2023. De aftrap is om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Yanmar Stadion. Er is plek voor 4,501 toeschouwers. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 20:45 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Almere City – RKC is de een wedstrijd in speelronde 8 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Almere City – RKC uitgezonden?

Je kijkt Almere City – RKC op ESPN 2.

Wanneer is Almere City – RKC?

Almere City – RKC wordt gespeeld op zaterdag 7 oktober 2023.

Hoe laat begint Almere City – RKC?

Almere City – RKC begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Almere City – RKC live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Almere City – RKC wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Almere City – RKC online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Almere City – RKC beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *