Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Almere City – PSV op tv

Almere City – PSV op tv

Almere City – PSV op tv kijken? Op zaterdag 23 september 2023 om 20:00 uur spelen Almere City en PSV tegen elkaar in speelronde 6 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Almere City: het Yanmar Stadion. Wil je de wedstrijd Almere City – PSV live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 4,501 toeschouwers in het Yanmar Stadion nemen Almere City en PSV het tegen elkaar op. Almere City-PSV is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Almere City - PSV op tv

Almere City – PSV op tv

  • Wat: Almere City-PSV op tv
  • Datum: zaterdag 23 september 2023
  • Tijd: 20:00 uur
  • Waar: het Yanmar Stadion, Almere
  • Zender: ESPN 1
De Eredivisie wedstrijd tussen Almere City uit Almere en PSV uit Eindhoven wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Almere City – PSV op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

Programma Almere City – PSV op tv

  • Wedstrijd op tv: Almere City-PSV LIVE.
  • Speelronde: 6 van de 34.
  • Datum: zaterdag 23 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 19:30 uur.
  • Aftrap: 20:00 uur.
  • Nabeschouwing: 22:00 uur.
Na afloop van de Almere City-PSV live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Almere City – PSV, analyses en interviews

Almere City – PSV kijken

De wedstrijd tussen Almere City en PSV op zaterdag 23 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Almere City - PSV bij Canal Digitaal
Almere City - PSV Online.nl
Almere City - PSV Ziggo
Almere City - PSV KPN
Almere City - PSV Youfone
Almere City - PSV T-Mobile

Over Almere City – PSV

 • Uitslag laatste wedstrijd Almere City-PSV: 1-5 (29 oktober 2014, KNVB Beker) .
De wedstrijd tussen Almere City FC en Philips Sport Vereniging is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 6 van de 34 in de Eredivisie. De nummer één van de Eredivisie (PSV) neemt het op tegen de nummer één na laatst (Almere City FC). Dat belooft een grote uitslag te worden. Scoren is namelijk iets dat PSV maar al te goed kan dit seizoen. De Eindhovenaren scoorden al 13 goals in vier wedstrijden dit seizoen. Bovendien kreeg PSV pas één doelpunt tegen. Dat kan niet gezegd worden over Almere City FC. Die club kreeg al 14 goals om de oren. Daarentegen scoorden ze ook al vier keer. Gaat PSV tegen Almere City ook zoveel goals maken? PSV heeft namelijk iets goed te maken na het verloren Champions League duel met Arsenal. Of weet Almere stand te houden?

Speelronde 6

We zijn alweer aangekomen bij de zesde speelronde in de Eredivisie. De Eredivisiewedstrijden worden deze speelronde gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september 2023. Er staan een aantal hele mooie wedstrijden op het programma deze speelronde. We beginnen op vrijdag met het duel tussen Go Ahead en Fortuna. Vervolgens zijn er op zaterdag vier wedstrijden. Op zondag zijn er ook vier duels in de Eredivisie. Bovendien staat zondag de enige echte Klassieker op het programma. Het wordt dus weer een prachtig voetbalweekend.

Over Almere City

  • Almere City FC
  • Bijnaam: “De Zwarte Schapen”
  • Plaats: Almere
  • Clubkleuren: Zwart en rood
  • Stand op de ranglijst: 17e
  • Trainer : Alex Pastoor
  • Topscorer: Joey Jacobs (1 doelpunt(en)).
Voor Almere City is het een moeizaam seizoen. In de eerste vijf wedstrijden werd er slechts één schamel puntje bij elkaar gesprokkeld. De club promoveerde afgelopen seizoen uit de Keuken Kampioen Divisie en wil er dit jaar alles aan doen om niet weer te degraderen. Almere City zal dan toch echt punten moeten gaan pakken. Toch speelde Almere ook al tegen Feyenoord en FC Twente, maar ook tegen PEC, en Fortuna werd er verloren. Alleen tegen Excelsior werd er 0-0 gespeeld. Nu staat het grote PSV op de lijst. Kan Almere stunten?

Over PSV

  • Philips Sport Vereniging
  • Bijnaam: “Boeren”
  • Plaats: Eindhoven
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 1e
  • Trainer: Peter Bosz
  • Topscorer Luuk de Jong( 4 doelpunt(en)).
PSV moet dit weekend op bezoek bij Almere City. De club uit Eindhoven heeft nog een Champions League wedstrijd in de benen. PSV speelde afgelopen woensdag namelijk in de Champions League tegen Arsenal. Die wedstrijd ging met 4-0 verloren. De Eindhovenaren willen dus graag een goed resultaat boeken tegen Almere. Kan PSV de vermoeidheid doorstaan en tegen Almere City een goed resultaat neerzetten?

Almere City – PSV bij ESPN 1

Almere City-PSV is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het open kanaal van ESPN. Dit betekent dat je de wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Deze zender is tegenwoordig gratis te zien op tv bij iedere provider. Op deze manier wordt het voetbal natuurlijk steeds toegankelijker voor iedereen. Niet alle Eredivisiewedstrijden worden uitgezonden op ESPN 1. Er wordt een selectie gemaakt van wedstrijden die gratis te zien zijn. De wedstrijden die deze week gratis op ESPN te zien zijn: Almere City-PSV, Sparta-Vitesse en RKC-FC Twente. Je kijkt Almere City FC-Philips Sport Vereniging op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream Almere City – PSV (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Almere City en PSV via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Almere City en PSV kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Almere City – PSV op zaterdag 23 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Almere City – PSV

De wedstrijd tussen Almere City – PSV op tv wordt gespeeld op zaterdag 23 september 2023. De aftrap is om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Yanmar Stadion. Er is plek voor 4,501 toeschouwers. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 22:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Almere City – PSV is de een wedstrijd in speelronde 6 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Almere City – PSV uitgezonden?

Je kijkt Almere City – PSV op ESPN 1.

Wanneer is Almere City – PSV?

Almere City – PSV wordt gespeeld op zaterdag 23 september 2023.

Hoe laat begint Almere City – PSV?

Almere City – PSV begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Almere City – PSV live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Almere City – PSV wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je Almere City – PSV online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Almere City – PSV beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *