Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Almere City – PEC Zwolle op tv

Almere City – PEC Zwolle op tv

  Almere City – PEC Zwolle op tv kijken? Op zaterdag 2 september 2023 om 16:30 uur spelen Almere City en PEC Zwolle tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Almere City: het Yanmar Stadion. Wil je de wedstrijd Almere City – PEC Zwolle live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 4,501 toeschouwers in het Yanmar Stadion nemen Almere City en PEC Zwolle het tegen elkaar op. Almere City-PEC Zwolle is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 16:30 uur. Om 16:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Almere City - PEC Zwolle op tv

  Almere City – PEC Zwolle op tv

   • Wat: Almere City-PEC Zwolle op tv
   • Datum: zaterdag 2 september 2023
   • Tijd: 16:30 uur
   • Waar:het Yanmar Stadion, Zwolle
   • Zender: ESPN 2
  De Eredivisie wedstrijd tussen Almere City uit Zwolle en PEC Zwolle uit Almere wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Almere City – PEC Zwolle op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

  Programma Almere City – PEC Zwolle op tv

   • Wedstrijd op tv: Almere City-PEC Zwolle LIVE.
   • Speelronde: 3 van de 34.
   • Datum: zaterdag 2 september 2023.
   • Voorbeschouwing: 16:10 uur.
   • Aftrap: 16:30 uur.
   • Nabeschouwing: 18:35 uur.
  Na afloop van de Almere City-PEC Zwolle live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Almere City – PEC Zwolle, analyses en interviews

  Almere City – PEC Zwolle kijken

  De wedstrijd tussen Almere City en PEC Zwolle op zaterdag 2 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Almere City - PEC Zwolle bij Canal Digitaal
  Almere City - PEC Zwolle Online.nl
  Almere City - PEC Zwolle Ziggo
  Almere City - PEC Zwolle KPN
  Almere City - PEC Zwolle Youfone
  Almere City - PEC Zwolle T-Mobile

  Over Almere City – PEC Zwolle

  • Uitslag laatste wedstrijd Almere City-PEC Zwolle: 1-1 (21 april 2023) .
  De wedstrijd tussen Almere City FC en PEC Zwolle is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. Almere City-PEC Zwolle op tv belooft een interessante wedstrijd te worden. Het duel gaat tussen twee clubs die afgelopen seizoen beiden promoveerden vanuit de Keuken Kampioen Divisie. Nu mogen beide clubs het dus tegen elkaar opnemen in de Eredivisie. Het duel kan echt alle kanten op. Almere City heeft het thuisvoordeel, maar PEC Zwolle oogt dit seizoen iets sterker. Onze voorspelling van Almere City-PEC Zwolle: 1-1.

  Speelronde 3

  Speelronde 3 is de derde van 34 speelronden. In de derde speelronde zijn er een aantal mooie wedstrijden. Zo spelen twee gepromoveerde clubs tegen elkaar; Almere City – PEC Zwolle. Ook zijn er op zondag twee mooie wedstrijden. Feyenoord gaat op bezoek bij FC Utrecht en AZ reist naar Arnhem voor het duel met Vitesse. Nadat vier clubs midweekse verplichten hadden in het Europese voetbal, kan het maar zo eens een interessante speelronde worden.

  Over Almere City

   • Almere City FC
   • Bijnaam: “De Zwarte Schapen”
   • Plaats: Zwolle
   • Clubkleuren: Blauw en wit
   • Stand op de ranglijst: 18e
   • Trainer : Johnny Jansen
   • Topscorer: Oliver Edvardsen (1 doelpunt(en)).
  Het eerste seizoen van Almere City ooit in de Eredivisie kent nog geen geweldige start. De club staat onderaan in de competitie en wil dit jaar natuurlijk strijden voor lijfsbehoud. Om dat te bereiken zal de club toch echt resultaten moeten gaan boeken. De thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle lijkt daar de ideale wedstrijd voor. Kan Almere City eindelijk punten halen?

  Over PEC Zwolle

   • PEC Zwolle
   • Bijnaam: “Blauwvingers”
   • Plaats: Almere
   • Clubkleuren: Zwart en rood
   • Stand op de ranglijst: 14e
   • Trainer: Alex Pastoor
   • Topscorer Ferdy Druijf( 2 doelpunt(en)).
  PEC Zwolle is na een jaar afwezigheid weer terug op het hoogste niveau in Nederland. Nu is het aan de Blauwvingers om zich dit jaar te handhaven in de Eredivisie. Hoewel PEC pas drie punten heeft, gaat het de club uit Zwolle niet heel slecht af. Zo werd er vorige week gewonnen tegen Utrecht, wat het ontslag voor Utrecht trainer Silberbauer inleidde. Nu moet PEC Zwolle het opnemen tegen de andere promovendus: Almere City.

  Almere City – PEC Zwolle bij ESPN 2

  Almere City-PEC Zwolle is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. Op ESPN zijn alle Eredivisiewedstrijden live te zien. Helaas is ESPN 2 niet gratis. Om de Eredivisiewedstrijden op ESPN 2 te kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit kun je bij alle providers eenvoudig afsluiten. Je kijkt Almere City FC-PEC Zwolle op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream Almere City – PEC Zwolle (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Almere City en PEC Zwolle via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Almere City en PEC Zwolle kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Almere City – PEC Zwolle op zaterdag 2 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting Almere City – PEC Zwolle

  De wedstrijd tussen Almere City – PEC Zwolle op tv wordt gespeeld op zaterdag 2 september 2023. De aftrap is om 16:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Yanmar Stadion. Er is plek voor 4,501 toeschouwers. Om 16:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 18:35 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Almere City – PEC Zwolle is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Almere City – PEC Zwolle uitgezonden?

  Je kijkt Almere City – PEC Zwolle op ESPN 2.

  Wanneer is Almere City – PEC Zwolle?

  Almere City – PEC Zwolle wordt gespeeld op zaterdag 2 september 2023.

  Hoe laat begint Almere City – PEC Zwolle?

  Almere City – PEC Zwolle begint om 16:30 uur. Om 16:10 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Almere City – PEC Zwolle live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Almere City – PEC Zwolle wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Almere City – PEC Zwolle online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Almere City – PEC Zwolle beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *