Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Almere City – NAC op tv | Keuken Kampioen Divisie

Almere City – NAC op tv | Keuken Kampioen Divisie

  Almere City – NAC op tv kijken? Op zondag 7 mei 2023 om 12:15 uur spelen Almere City en NAC tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Almere City: Yanmar Stadion. Wil je de wedstrijd Almere City – NAC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 4,501 toeschouwers in het Yanmar Stadion nemen Almere City (Almere) en NAC (Breda) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: Almere City – NAC op tv.
  • Wanneer: zondag 7 mei 2023.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: Yanmar Stadion, het stadion van Almere City.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Almere City - NAC op tv

  Almere City – NAC op tv

  Wil je Almere City – NAC op tv kijken? De wedstrijd tussen Almere City uit Almere en NAC uit Breda wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 12:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Almere City – NAC op TV
  • 12:00 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : Almere City – NAC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Almere City-NAC op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Almere City en NAC:
  • Almere City staat op dit moment op plaats 3e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • NAC staat op dit moment op plaats 6e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Almere City: “Yanmar Stadion” (4,501 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.

  Almere City – NAC op ESPN

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Almere City en NAC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Almere City-NAC bij ESPN:
  • 12:00 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, Almere City -NAC LIVE
  • 14:15 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN zendt in Nederland net als de Eredivisie ook de Keuken Kampioen Divisie uit. Dit doen ze met net zoveel passie en aandacht. Met veel live-wedstrijden, het laatste nieuws en samenvattingen kan jij vanuit de huiskamer de Keuken Kampioen Divisie op de voet volgen. Op één van de vier zenders van ESPN kijk je live naar de Keuken Kampioen Divisie. ESPN 1 is bovendien gratis te zien op het open net.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen Almere City en NAC is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). Met nog drie wedstrijden te gaan is het in de Keuken Kampioen Divisie onwijs spannend. Het kampioenschap is nog niet beslist en ook de plekken die recht geven op promotie/degradatie voetbal zijn nog te vergeven. Het belooft dus een spannende ontknoping te worden in de KKD. Welke ploegen zien we volgend seizoen terug in de Eredivisie en welke clubs gaan ook volgend jaar de strijd aan in de KKD. Speelronde 36 van de 38 is aangebroken en dat belooft een hele spannende te worden.

  Almere City – NAC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Almere City-NAC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Almere City – NAC kijk je op ESPN.

  Almere City – NAC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Almere City en NAC uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Almere City – NAC kijken

  Wil je gratis naar Almere City tegen NAC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Almere City-NAC gratis te bekijken.

  Livestream Almere City – NAC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Almere City en NAC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Almere City – NAC kijken

  De samenvatting van Almere City – NAC kijken? Wil je de wedstrijd tussen Almere City en NAC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Almere City-NAC:
  Wanneer is Almere City – NAC op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Almere City en NAC wordt gespeeld op zondag 7 mei 2023.

  Hoe laat is Almere City – NAC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Almere City en NAC is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Almere City – NAC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Almere City (Almere) en NAC (Breda) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Almere City – NAC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Almere City en NAC wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Almere City – NAC kijken?

  Je kijkt Almere City – NAC op ESPN.

  Kan ik gratis naar Almere City en NAC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Almere City – NAC kunt kijken.

  Kan ik Almere City – NAC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Almere City -NAC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *