Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Almere City – Jong Utrecht op tv | Keuken Kampioen Divisie

Almere City – Jong Utrecht op tv | Keuken Kampioen Divisie

  Almere City – Jong Utrecht op tv kijken? Op maandag 3 april 2023 om 20:00 uur spelen Almere City en Jong Utrecht tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Almere City: Yanmar Stadion. Wil je de wedstrijd Almere City – Jong Utrecht live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 4,501 toeschouwers in het Yanmar Stadion nemen Almere City (Almere) en Jong Utrecht (Utrecht) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: Almere City – Jong Utrecht op tv.
  • Wanneer: maandag 3 april 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Yanmar Stadion, het stadion van Almere City.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Almere City - Jong Utrecht op tv

  Almere City – Jong Utrecht op tv

  Wil je Almere City – Jong Utrecht op tv kijken? De wedstrijd tussen Almere City uit Almere en Jong Utrecht uit Utrecht wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Almere City – Jong Utrecht op TV
  • 19:40 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Almere City – Jong Utrecht LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Almere City-Jong Utrecht op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Almere City en Jong Utrecht:
  • Almere City staat op dit moment op plaats 3e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Jong Utrecht staat op dit moment op plaats 20e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Almere City: “Yanmar Stadion” (4,501 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  Almere City – Jong Utrecht op ESPN

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Almere City en Jong Utrecht is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Almere City-Jong Utrecht bij ESPN:
  • 19:40 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Almere City -Jong Utrecht LIVE
  • 22:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: Op ESPN kijk je de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie live op tv. Naast de Eredivisie heeft ESPN ook veel aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie (KKD). Het is natuurlijk het op één na hoogste niveau van het voetbal in Nederland. Daarom houdt ESPN nauwlettend de ontwikkelingen in de KKD in de gaten. Welke clubs gaan promoveren? Waar spelen de talenten? Op ESPN volg je de Keuken Kampioen Divisie op de voet. Naast het live-verslag van de wedstrijden zie je op ESPN ook analyses, interviews, samenvattingen en hoogtepunten van de KKD.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen Almere City en Jong Utrecht is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie is aangekomen bij speelronde 28. De ontknoping van de Keuken Kampioen Divisie belooft heel spannend te worden. PEC Zwolle en Heracles Almelo gaan strijden om het kampioenschap. Ook daaronder is het heel spannend. Welke clubs halen de play-offs om te kunnen promoveren naar de Eredivisie? Er zijn nog veel clubs in de race. Natuurlijk wil iedere ploeg promoveren om zo volgend seizoen op het hoogste niveau te kunnen spelen. Het belooft alleen maar spannender te worden in de Keuken Kampioen Divisie.

  Almere City – Jong Utrecht bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Almere City-Jong Utrecht op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Almere City – Jong Utrecht kijk je op ESPN.

  Almere City – Jong Utrecht bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Almere City en Jong Utrecht uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Almere City – Jong Utrecht kijken

  Wil je gratis naar Almere City tegen Jong Utrecht kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Almere City-Jong Utrecht gratis te bekijken.

  Livestream Almere City – Jong Utrecht (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Almere City en Jong Utrecht via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Almere City – Jong Utrecht kijken

  De samenvatting van Almere City – Jong Utrecht kijken? Wil je de wedstrijd tussen Almere City en Jong Utrecht nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Almere City-Jong Utrecht:
  Wanneer is Almere City – Jong Utrecht op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Almere City en Jong Utrecht wordt gespeeld op maandag 3 april 2023.

  Hoe laat is Almere City – Jong Utrecht op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Almere City en Jong Utrecht is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Almere City – Jong Utrecht live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Almere City (Almere) en Jong Utrecht (Utrecht) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Almere City – Jong Utrecht uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Almere City en Jong Utrecht wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Almere City – Jong Utrecht kijken?

  Je kijkt Almere City – Jong Utrecht op ESPN.

  Kan ik gratis naar Almere City en Jong Utrecht op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Almere City – Jong Utrecht kunt kijken.

  Kan ik Almere City – Jong Utrecht ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Almere City -Jong Utrecht zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *