Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Almere city – Go Ahead Eagles op tv | Livestream en online kijken

Almere city – Go Ahead Eagles op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 28 oktober 2023 wordt de wedstrijd tussen Almere city en Go Ahead Eagles in de Eredivisie gespeeld. Almere city – Go Ahead Eagles is live op tv te zien. Almere city–Go Ahead Eagles begint om 20:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Zwarte Schapen en Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in het Yanmar Stadion, het stadion van Almere city.
  Almere city - Go Ahead Eagles op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Almere city-Go Ahead Eagles LIVE.
   • Locatie: het Yanmar Stadion (4,501 toeschouwers).
   • Speelronde: 10 van de 34.
   • Datum: zaterdag 28 oktober 2023.
   • Aftrap: 20:00 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: .
  Almere City – Go Ahead Eagles belooft een leuke wedstrijd te worden. Beide clubs zijn de laatste twee weken aardig aan het presteren. De Eagles houden dit echter al wat langer vol en staan daardoor in de subtop van de Eredivisie. Almere City is aan een wederopstanding begonnen en wil dit natuurlijk doorzetten. Het belooft dan ook een wedstrijd met veel strijd te worden. Almere City kent een goede fase. De ploeg, die voor het eerst in de Eredivisie speelt, is al drie wedstrijden op rij ongeslagen. De afgelopen twee wedstrijden werden allebei met 1-1 gelijkgespeeld door Almere City. Eerst tegen FC Groningen en vervolgens tegen NEC. Nu krijgt Almere City de Eagles uit Deventer op bezoek. Dat is voor Almere een wedstrijd waarin ze ook wel punten willen pakken. Go Ahead Eagles doet het dit seizoen uitstekend. De club staat op een hele knappe vijfde plaats in de Eredivisie. De Eagles willen die lijn natuurlijk doorzetten. Op bezoek bij Almere City wil Go Ahead dan ook winnen. Ze zullen alles op alles zetten tegen de promovendus.

  Hoe laat is Almere city – Go Ahead Eagles op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Almere city – Go Ahead Eagles vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Almere city en Go Ahead Eagles begint vandaag om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Almere city – Go Ahead Eagles. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 22:00 uur de nabeschouwing van Almere city – Go Ahead Eagles. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Almere city – Go Ahead Eagles te zien.

  Waar wordt Almere city – Go Ahead Eagles uitgezonden?

  De wedstrijd Almere city – Go Ahead Eagles wordt live uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van ESPN. Om naar ESPN 3 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Alleen ESPN 1 is namelijk gratis. Ook op ESPN 3 zijn veel wedstrijden te zien. Dit weekend kijk je op ESPN 3 onder andere naar FC Twente – Feyenoord en Almere City – Go Ahead Eagles. Met name Twente-Feyenoord is natuurlijk een prachtig affiche. Een goede reden dus om deze week ESPN 3 af te sluiten.

  TV-gids: programma Almere city – Go Ahead Eagles

  De TV-gids voor Almere city – Go Ahead Eagles op zaterdag 28 oktober 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Almere city – Go Ahead Eagles op tv begint om 20:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Almere city – Go Ahead Eagles op tv:
  TijdWatZender
  19:30 uurVoorbeschouwingESPN 3
  20:00 uurAlmere city – Go Ahead Eagles LIVEESPN 3
  22:00uurNabeschouwingESPN 3
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Almere city – Go Ahead Eagles en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Almere city – Go Ahead Eagles op tv

  Op welke zender is Almere city – Go Ahead Eagles?

  De wedstrijd tussen Almere city en Go Ahead Eagles is te zien op ESPN 3. De voorbeschouwing op ESPN 3 begint om 19:30 uur. Vervolgens is om 20:00 uur de wedstrijd Almere city – Go Ahead Eagles LIVE te zien op ESPN 3. Vanuit het Yanmar Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 3.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Almere city – Go Ahead Eagles uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  Almere city -Go Ahead Eagles online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Almere city en Go Ahead Eagles via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Almere city en Go Ahead Eagles kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Almere city – Go Ahead Eagles op zaterdag 28 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Almere city VS Go Ahead Eagles

  De wedstrijd tussen Almere city en Go Ahead Eagles is een duel in speelronde Almere City FC van de Eredivisie. Almere city staat op dit moment 13e in de Eredivisie. Go Ahead Eagles staat op de 5e plek in de competitie. De clubtopscorers van Almere city en Go Ahead Eagles zijn Thomas Robinet met 3 goals (Almere city) en Philippe Rommens met 4 goals (Go Ahead Eagles). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Almere city en Go Ahead Eagles:

  Over Almere city

   • Almere city | Almere City FC
   • Bijnaam: “De Zwarte Schapen”
   • Plaats: Almere
   • Clubkleuren: Zwart en rood
   • Stand in de Eredivisie: 13e
   • Trainer: Alex Pastoor
   • Topscorer: Thomas Robinet met 3 doelpunt(en)).

  Over Go Ahead Eagles

   • Go Ahead Eagles | Go Ahead Eagles
   • Bijnaam: “Eagles”
   • Plaats: Deventer
   • Clubkleuren: Rood en geel
   • Stand in de Eredivisie: 5e
   • Trainer: René Hake
   • Topscorer: Philippe Rommens met 4 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Almere city – Go Ahead Eagles uitgezonden?

  Je kijkt Almere city – Go Ahead Eagles op ESPN 3.

  Wanneer is Almere city – Go Ahead Eagles?

  Almere city – Go Ahead Eagles wordt gespeeld op zaterdag 28 oktober 2023.

  Hoe laat begint Almere city – Go Ahead Eagles?

  Almere city – Go Ahead Eagles begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Almere city – Go Ahead Eagles live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Almere city en Go Ahead Eagles wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je Almere city – Go Ahead Eagles online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Almere city – Go Ahead Eagles beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *