Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Almere City – AZ op tv | Eredivisie

Almere City – AZ op tv | Eredivisie

  • door
Almere CityAZ op tv kijken of streamen? Op zaterdag 10 februari 2024 om 20:00 uur spelen Almere City en AZ tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Almere City – AZ op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 1.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Almere City - AZ op tv

Almere City – AZ op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zaterdag 10 februari 2024 20:00 uur Almere City – AZ ESPN 1
Je kunt Almere City – AZ op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De aftrap van Almere City – AZ is om 20:00. Voorafgaand aan het duel tussen Almere City en AZ is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 19:30 uur. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Almere City en AZ. Programma Almere City – AZ op tv en livestream:
  • 19:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Almere City – AZ LIVE
  • 22:00 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Almere City – AZ bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Almere City en AZ is te zien op ESPN. Almere City – AZ wordt uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is de gratis zender van ESPN. Dit betekent dat ESPN 1 gewoon op het open kanaal te zien is. Iedereen kan dus gratis naar de wedstrijden op ESPN 1 kijken. Iedere week worden er weer andere clubs en wedstrijden uitgezonden op ESPN 1.

(Gratis) livestream Almere City – AZ

Wil je Almere City – AZ streamen? Je kunt Almere City – AZ ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Je kunt de Almere City – AZ gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Almere City – AZ kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Almere City en AZ in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 10 februari 2024 om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het Yanmar Stadion, het stadion van Almere City. Bij de wedstrijd kunnen 4,501 aanwezig zijn. Almere City ontvangt deze zaterdag AZ uit Alkmaar. Voor Almere City is er niet zoveel te verliezen, aangezien AZ de grote favoriet is. Toch zijn er zeker kansen voor Almere City. AZ heeft namelijk al vijf wedstrijden op rij niet weten te winnen. Ook afgelopen weekend ging AZ onderuit in de topper tegen Feyenoord. Bovendien heeft AZ ook een midweekse bekerwedstrijd in de benen. Ook dat duel was tegen Feyenoord en wederom verloor AZ. Het moraal bij AZ is dus laag. Kan Almere City hiervan profiteren?  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Almere City-AZ:
Wanneer is Almere City – AZ op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Almere City en AZ wordt gespeeld op zaterdag 10 februari 2024.

Hoe laat is Almere City – AZ op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Almere City en AZ is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Almere City – AZ live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Almere City (Almere) en AZ (Alkmaar) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Almere City – AZ uitgezonden?

De wedstrijd tussen Almere City en AZ wordt uitgezonden op ESPN 1.

Op welke zender kan ik Almere City – AZ kijken?

Je kijkt Almere City – AZ op ESPN 1.

Kan ik gratis naar Almere City en AZ op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Almere City – AZ kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Almere City -AZ zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *