Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Almere City – Ajax op tv | Livestream en online kijken

Almere City – Ajax op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 12 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Almere City en Ajax in de Eredivisie gespeeld. Almere City – Ajax is live op tv te zien. Almere City–Ajax begint om 14:30 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Zwarte Schapen en De Godenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Yanmar Stadion, het stadion van Almere City.
  Almere City - Ajax op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Almere City-Ajax LIVE.
   • Locatie: het Yanmar Stadion (4,501 toeschouwers).
   • Speelronde: 12 van de 34.
   • Datum: zondag 12 november 2023.
   • Aftrap: 14:30 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: Nooit eerder gespeeld..
  Almere City – Ajax gaat tussen de nummer tien en twaalf van de Eredivisie. Almere City is de nummer tien. Ajax heeft de punten nodig om nog enigszins iets van dit seizoen te kunnen maken. Almere City ruikt bloed en zal het Ajax dan ook zo lastig mogelijk gaan maken. Almere City is duidelijk de ploeg in vorm en Ajax zit in de hoek waar de klappen vallen. Kan Ajax enigszins weerstand bieden tegen Almere City? De wedstrijd tussen Almere City en Ajax is gratis live te zien op ESPN 1. Je kunt de wedstrijd dus gratis op het open kanaal van ESPN kijken. Een voorspelling voor Almere City – Ajax is heel lastig. Aan de ene kant verwacht je natuurlijk dat Ajax sterker is dan Almere City. Aan de andere kant is dit seizoen gebleken dat Ajax van iedere club kan verliezen. Bovendien is Almere in vorm en Ajax absoluut niet. Wij voorspellen dan ook een gelijkspel: 1-1. Almere City doet het de laatste tijd uitstekend in de Eredivisie. De club verloor geen enkele wedstrijd van de laatste vijf duels. Bovendien werd er gewonnen van FC Utrecht, RKC én Sparta. Daarnaast werd in het bekertoernooi met maar liefst 1-8 gewonnen van de amateurs van Rosmalen. Nu krijgt Almere City het dramatisch draaiende Ajax op bezoek. Almere City ziet bijna elke club punten pakken tegen Ajax en zal dat nu dus ook wel willen. Ajax gaat op bezoek bij Almere City. Ook afgelopen was er weer een teleurstelling in Amsterdam toen er verloren werd van Brighton & Hove Albion. Bovendien leek het vertoonde spel wederom nergens op. De crisis lijkt in Amsterdam nog lang niet voorbij. Bovendien zijn er maar weinig spelers die een voldoende halen. Ajax zal dan ook met angst en beven afreizen naar Almere voor de competitiewedstrijd tegen Almere City. Gaat John van ’t Schip alles omgooien? Of hoopt hij op een goede dag van selectie?

  Hoe laat is Almere City – Ajax op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Almere City – Ajax vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Almere City en Ajax begint vandaag om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Almere City – Ajax. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 16:30 uur de nabeschouwing van Almere City – Ajax. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Almere City – Ajax te zien.

  Waar wordt Almere City – Ajax uitgezonden?

  De wedstrijd Almere City – Ajax wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN. Op ESPN 1 zijn wekelijks een aantal Eredivisie wedstrijden gratis te zien. Dit weekend zijn FC Twente – N.E.C., Almere City – Ajax en FC Utrecht – Excelsior GRATIS te zien op ESPN 1. Als je ook de andere Eredivisiewedstrijden wilt kijken, heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij jouw provider.

  TV-gids: programma Almere City – Ajax

  De TV-gids voor Almere City – Ajax op zondag 12 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Almere City – Ajax op tv begint om 14:30 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Almere City – Ajax op tv:
  TijdWatZender
  14:00 uurVoorbeschouwingESPN 1
  14:30 uurAlmere City – Ajax LIVEESPN 1
  16:30uurNabeschouwingESPN 1
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Almere City – Ajax en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Almere City – Ajax op tv

  Op welke zender is Almere City – Ajax?

  De wedstrijd tussen Almere City en Ajax is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 14:00 uur. Vervolgens is om 14:30 uur de wedstrijd Almere City – Ajax LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit het Yanmar Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Almere City – Ajax uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Almere City -Ajax online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Almere City en Ajax via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Almere City en Ajax kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Almere City – Ajax op zondag 12 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Almere City VS Ajax

  De wedstrijd tussen Almere City en Ajax is een duel in speelronde Almere City FC van de Eredivisie. Almere City staat op dit moment 10e in de Eredivisie. Ajax staat op de 12e plek in de competitie. De clubtopscorers van Almere City en Ajax zijn Thomas Robinet met 4 goals (Almere City) en Steven Bergwijn met 6 goals (Ajax). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Almere City en Ajax:

  Over Almere City

   • Almere City | Almere City FC
   • Bijnaam: “De Zwarte Schapen”
   • Plaats: Almere
   • Clubkleuren: Zwart en rood
   • Stand in de Eredivisie: 10e
   • Trainer: Alex Pastoor
   • Topscorer: Thomas Robinet met 4 doelpunt(en)).

  Over Ajax

   • Ajax | AFC Ajax
   • Bijnaam: “De Godenzonen”
   • Plaats: Amsterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 12e
   • Trainer: John van ‘t Schip
   • Topscorer: Steven Bergwijn met 6 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Almere City – Ajax uitgezonden?

  Je kijkt Almere City – Ajax op ESPN 1.

  Wanneer is Almere City – Ajax?

  Almere City – Ajax wordt gespeeld op zondag 12 november 2023.

  Hoe laat begint Almere City – Ajax?

  Almere City – Ajax begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Almere City – Ajax live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Almere City en Ajax wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je Almere City – Ajax online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Almere City – Ajax beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *