Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Alanyaspor – Besiktas J.K. op tv | Süper Lig

Alanyaspor – Besiktas J.K. op tv | Süper Lig

  Alanyaspor – Besiktas J.K. op tv kijken? Op zondag 14 augustus 2022 om 20:45 uur spelen Alanyaspor en Besiktas J.K. tegen elkaar in de Süper Lig. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Alanyaspor: Bahçeşehir School Arena. Wil je de wedstrijd Alanyaspor – Besiktas J.K. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 10,130 toeschouwers in het Bahçeşehir School Arena nemen Alanyaspor (Alanya) en Besiktas J.K. (Istanboel) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Süper Lig.
  • Wie: Alanyaspor – Besiktas J.K. op tv.
  • Wanneer: zondag 14 augustus 2022.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Bahçeşehir School Arena, het stadion van Alanyaspor.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal
  Alanyaspor - Besiktas J.K. op tv

  Alanyaspor – Besiktas J.K. op tv

  Wil je Alanyaspor – Besiktas J.K. op tv kijken? De wedstrijd tussen Alanyaspor uit Alanya en Besiktas J.K. uit Istanboel wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Alanyaspor – Besiktas J.K. op TV
  • 20:40 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Alanyaspor – Besiktas J.K. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Alanyaspor-Besiktas J.K. op tv

  Alles over de Süper Lig wedstrijd tussen Alanyaspor en Besiktas J.K.:
  • Alanyaspor staat op dit momentderde in de Süper Lig.
  • Besiktas J.K. staat op dit moment vijfde in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Alanyaspor: “Bahçeşehir School Arena” (10,130 toeschouwers).
  • Competitie: Süper Lig, Turkije
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  Alanyaspor – Besiktas J.K. op Ziggo Sport Voetbal

  De Süper Lig wedstrijd tussen Alanyaspor en Besiktas J.K. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Süper Lig wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Alanyaspor-Besiktas J.K. bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:40 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Alanyaspor -Besiktas J.K. LIVE
  • 22:35 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Turkse voetbalcompetitie wordt live op Ziggo Sport uitgezonden. De Turkse Super Lig wedstrijden vind je op één van de zes kanalen van Ziggo Sport. De Turkse competitie staat bekend om veel passie en strijd en is dus zeker de moeite waard om te kijken.

  Süper Lig op tv

  De match tussen Alanyaspor en Besiktas J.K. is een wedstrijd in de Süper Lig (De voetbalcompetitie in Turkije). De hoogste voetbalcompetitie in Turkije is de Turkse “Super Lig”. Al jaren is het een voetbalcompetitie van formaat en dat is ook terug te zien aan de clubs die Europees actief zijn. Besiktas, Galatasaray en Fenerbahce zijn geen onbekende namen in Europa. Dit maakt de Turkse competitie ook zo interessant om te volgen.

  Alanyaspor – Besiktas J.K. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Alanyaspor-Besiktas J.K. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Alanyaspor – Besiktas J.K. kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Alanyaspor – Besiktas J.K. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Alanyaspor en Besiktas J.K. uit de Süper Lig (Turkije) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Süper Lig. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Turkije op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Alanyaspor – Besiktas J.K. kijken

  Wil je gratis naar Alanyaspor tegen Besiktas J.K. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Alanyaspor-Besiktas J.K. gratis te bekijken.

  Livestream Alanyaspor – Besiktas J.K. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Alanyaspor en Besiktas J.K. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Alanyaspor – Besiktas J.K. kijken

  De samenvatting van Alanyaspor – Besiktas J.K. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Alanyaspor en Besiktas J.K. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Süper Lig worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Alanyaspor-Besiktas J.K.:
  Wanneer is Alanyaspor – Besiktas J.K. op tv?

  De Süper Lig wedstrijd tussen Alanyaspor en Besiktas J.K. wordt gespeeld op zondag 14 augustus 2022.

  Hoe laat is Alanyaspor – Besiktas J.K. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Alanyaspor en Besiktas J.K. is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Alanyaspor – Besiktas J.K. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Alanyaspor (Alanya) en Besiktas J.K. (Istanboel) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Alanyaspor – Besiktas J.K. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Alanyaspor en Besiktas J.K. wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Alanyaspor – Besiktas J.K. kijken?

  Je kijkt Alanyaspor – Besiktas J.K. op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Alanyaspor en Besiktas J.K. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Alanyaspor – Besiktas J.K. kunt kijken.

  Kan ik Alanyaspor – Besiktas J.K. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Alanyaspor -Besiktas J.K. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *