Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen op tv | Eredivisie (v)

Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen op tv | Eredivisie (v)

  Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen op tv kijken? Op zaterdag 4 maart 2023 om 16:30 uur spelen Ajax Vrouwen en Feyenoord Vrouwen tegen elkaar in de Eredivisie (v). De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax Vrouwen: Johan Cruijff ArenA. Wil je de wedstrijd Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 55,885 toeschouwers in het Johan Cruijff ArenA nemen Ajax Vrouwen (Amsterdam) en Feyenoord Vrouwen (Rotterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (v).
  • Wie: Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 maart 2023.
  • Tijd: 16:30 uur.
  • Waar: Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax Vrouwen.
  • Uitgezonden op: ESPN 1 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Ajax Vrouwen - Feyenoord Vrouwen op tv

  Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen op tv

  Wil je Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen op tv kijken? De wedstrijd tussen Ajax Vrouwen uit Amsterdam en Feyenoord Vrouwen uit Rotterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 1. De aftrap van de wedstrijd is om 16:30 uur. Om 16:13 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:32 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen op TV
  • 16:13 uur, Voorbeschouwing
  • 16:30 uur : Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Ajax Vrouwen-Feyenoord Vrouwen op tv

  Alles over de Eredivisie (v) wedstrijd tussen Ajax Vrouwen en Feyenoord Vrouwen:
  • Ajax Vrouwen staat op dit moment op plaats 2e in de Eredivisie (v).
  • Feyenoord Vrouwen staat op dit moment op plaats 6e in de Eredivisie (v).
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Ajax Vrouwen: “Johan Cruijff ArenA” (55,885 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie (v), Nederland
  • De aftrap is om 16:30 uur.
  Ajax (v) – Feyenoord (v) is dé klassieker bij het vrouwenvoetbal. De wedstrijd wordt niet voor niets al de hele week via allerlei media gepromoot. Het duel leeft dan ook heel erg. Mede daarom wordt Ajax-Feyenoord bij de vrouwen gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Het is ook bij het vrouwenvoetbal een belangrijke wedstrijd. Kon je er niet bij zijn in het stadion? Dan is het zeker de moeite waard om Ajax-Feyenoord vrouwen (gratis) op tv te kijken.

  Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen op ESPN 1

  De Eredivisie (v) wedstrijd tussen Ajax Vrouwen en Feyenoord Vrouwen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 1. De aftrap van de wedstrijd is om 16:30 uur. Voor de Eredivisie (v) wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 1 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Ajax Vrouwen-Feyenoord Vrouwen bij ESPN 1:
  • 16:13 uur, voorbeschouwing.
  • 16:30 uur, Ajax Vrouwen -Feyenoord Vrouwen LIVE
  • 18:32 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 1: De Eredivisie voor vrouwen wordt live uitgezonden op ESPN. ESPN heeft vier verschillende kanalen, ESPN 1 t/m 4. Bij alle providers zit ESPN 1 tegenwoordig standaard in het basispakket. De wedstrijden op ESPN 1 kun je dus sowieso gratis op tv kijken. Daarnaast kun je een extra abonnement nemen om ook de wedstrijden op ESPN 2, 3 en 4 te kijken. Dat is zeker de moeite waard, want er zijn tal van topwedstrijden dit weekend. Bovendien wil jij als voetbalfan natuurlijk geen match missen in de Eredivisie. Je kunt ESPN voor het voetbal krijgen bij alle grote TV-aanbieders. Soms kun je ook een losse wedstrijd kopen.

  Eredivisie (v) op tv

  De match tussen Ajax Vrouwen en Feyenoord Vrouwen is een wedstrijd in de Eredivisie (v) (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie voor vrouwen wordt steeds spannender. Nu de competitie richting het eind gaat, komt de druk erop te staan. Daarnaast is aankomende zomer natuurlijk het WK vrouwenvoetbal. Speelsters willen zich nu dus juist laten zien om zo een kans te maken om geselecteerd te worden voor de Oranje Leeuwinnen.

  Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Ajax Vrouwen-Feyenoord Vrouwen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen kijk je op ESPN 1.

  Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax Vrouwen en Feyenoord Vrouwen uit de Eredivisie (v) (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie (v). Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen kijken

  Wil je gratis naar Ajax Vrouwen tegen Feyenoord Vrouwen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Ajax Vrouwen-Feyenoord Vrouwen gratis te bekijken.

  Livestream Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax Vrouwen en Feyenoord Vrouwen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen kijken

  De samenvatting van Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Ajax Vrouwen en Feyenoord Vrouwen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie (v) worden uitgezonden op ESPN 1. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Ajax Vrouwen-Feyenoord Vrouwen:
  Wanneer is Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen op tv?

  De Eredivisie (v) wedstrijd tussen Ajax Vrouwen en Feyenoord Vrouwen wordt gespeeld op zaterdag 4 maart 2023.

  Hoe laat is Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Ajax Vrouwen en Feyenoord Vrouwen is om 16:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Ajax Vrouwen (Amsterdam) en Feyenoord Vrouwen (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Ajax Vrouwen en Feyenoord Vrouwen wordt uitgezonden op ESPN 1.

  Op welke zender kan ik Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen kijken?

  Je kijkt Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen op ESPN 1.

  Kan ik gratis naar Ajax Vrouwen en Feyenoord Vrouwen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen kunt kijken.

  Kan ik Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Ajax Vrouwen -Feyenoord Vrouwen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *