Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – Vitesse op tv | Livestream en online kijken

Ajax – Vitesse op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 25 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse in de Eredivisie gespeeld. Ajax – Vitesse is live op tv te zien. Ajax–Vitesse begint om 21:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Godenzonen en Vites. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax.
Ajax - Vitesse op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: Ajax-Vitesse LIVE.
  • Locatie: de Johan Cruijff ArenA (55,600 toeschouwers).
  • Speelronde: 13 van de 34.
  • Datum: zaterdag 25 november 2023.
  • Aftrap: 21:00 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 2-2 (9 november 2022).
Ajax – Vitesse vandaag is een wedstrijd tussen twee clubs die dit seizoen in zwaar weer verkeren. Het kan dus voor beide teams een ideaal moment zijn om het tij te keren. Het is maar de vraag welke club deze week wel enigszins kan presteren. Afgelopen seizoen eindigde de wedstrijd in 2-2. Ook dit jaar is er weer van alles mogelijk bij de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse. Als Vitesse een goede dag heeft kunnen ze maar zo eens winnen van dit Ajax. Daarentegen heeft Ajax tegen Heerenveen laten zien dat ze nog wel kunnen winnen. Het kan dus ook maar zo eens een grote uitslag worden in het voordeel van Ajax. Bij Ajax is het nog maar de vraag wie er allemaal fit zijn. Bergwijn en Berghuis zijn in ieder geval fit, maar over Brobbey en Sutalo is nog onduidelijkheid. Hoewel eerste keeper Rulli fit genoeg is, lijkt van ’t Schip toch te kiezen voor Diant Ramaj, omdat deze het prima doet. Kan John van ’t Schip dit Ajax aan het voetballen krijgen? De wedstrijd tegen Vitesse is natuurlijk het ideale moment om vertrouwen te tanken. Vitesse zal met angst en beven uitkijken naar het duel tegen Ajax. Hoewel ook Ajax niet in goeden doen is, lijkt iedere tegenstander voor dit Vitesse lastig. De club uit Arnhem staat laatste in de Eredivisie en donkere wolken pakken zich samen boven Arnhem. Trainer Philip Cocu heeft zijn ontslag ingediend en ook financieel lijkt het bij Vitesse niet goed te gaan. Oud Vitesse speler Edward Sturing moet Vitesse gaan redden. Sturing was bovendien eerder al trainer van Vitesse. Bij Vitesse ontbreekt belangrijke schakel Marco van Ginkel. Hij kreeg in de vorige wedstrijd direct rood en is voor één wedstrijd geschorst.

Hoe laat is Ajax – Vitesse op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Ajax – Vitesse vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Ajax en Vitesse begint vandaag om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Ajax – Vitesse. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 23:00 uur de nabeschouwing van Ajax – Vitesse. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Ajax – Vitesse te zien.

Waar wordt Ajax – Vitesse uitgezonden?

De wedstrijd Ajax – Vitesse wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 3 is de derde zender van sportkanaal ESPN. Op ESPN 3 worden ook live Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Deze duels zijn niet gratis te zien. Je hebt een abonnement nodig om de duels van dit weekend op ESPN 3 te kijken. Het goede nieuws daarentegen is dat er rond Black Friday (afgelopen weekend) veel aanbiedingen zijn! Een goed moment dus om daar gebruik van te maken.

TV-gids: programma Ajax – Vitesse

De TV-gids voor Ajax – Vitesse op zaterdag 25 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Ajax – Vitesse op tv begint om 21:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Ajax – Vitesse op tv:
Tijd Wat Zender
20:30 uur Voorbeschouwing ESPN 2
21:00 uur Ajax – Vitesse LIVE ESPN 2
23:00uur Nabeschouwing ESPN 2
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Ajax – Vitesse en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Ajax – Vitesse op tv

Op welke zender is Ajax – Vitesse?

De wedstrijd tussen Ajax en Vitesse is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 20:30 uur. Vervolgens is om 21:00 uur de wedstrijd Ajax – Vitesse LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit de Johan Cruijff ArenA wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Ajax – Vitesse uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Ajax -Vitesse online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Ajax en Vitesse kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Ajax – Vitesse op zaterdag 25 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Ajax VS Vitesse

De wedstrijd tussen Ajax en Vitesse is een duel in speelronde AFC Ajax van de Eredivisie. Ajax staat op dit moment 12e in de Eredivisie. Vitesse staat op de 18e plek in de competitie. De clubtopscorers van Ajax en Vitesse zijn Steven Bergwijn met 6 goals (Ajax) en Marco van Ginkel met 4 goals (Vitesse). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Ajax en Vitesse:

Over Ajax

  • Ajax | AFC Ajax
  • Bijnaam: “De Godenzonen”
  • Plaats: Amsterdam
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand in de Eredivisie: 12e
  • Trainer: John van ‘t Schip
  • Topscorer: Steven Bergwijn met 6 doelpunt(en)).

Over Vitesse

  • Vitesse | SBV Vitesse
  • Bijnaam: “Vites”
  • Plaats: Arnhem
  • Clubkleuren: Geel en zwart
  • Stand in de Eredivisie: 18e
  • Trainer: Edward Sturing
  • Topscorer: Marco van Ginkel met 4 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Ajax – Vitesse uitgezonden?

Je kijkt Ajax – Vitesse op ESPN 2.

Wanneer is Ajax – Vitesse?

Ajax – Vitesse wordt gespeeld op zaterdag 25 november 2023.

Hoe laat begint Ajax – Vitesse?

Ajax – Vitesse begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Ajax – Vitesse live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Ajax – Vitesse online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Ajax – Vitesse beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *