Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – Union Berlin Livestream | Europa League

Ajax – Union Berlin Livestream | Europa League

  Ajax – Union Berlin op tv kijken? Op donderdag 16 februari 2023 om 18:45 uur spelen Ajax en Union Berlin tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax: Johan Cruijff ArenA. Wil je de wedstrijd Ajax (Nederland) – Union Berlin (Duitsland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. De wedstrijd wordt gespeeld voor 55,885 toeschouwers. In het Johan Cruijff ArenA nemen Ajax (Nederland, Amsterdam) en Union Berlin (Duitsland, Berlijn) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Ajax – Union Berlin via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Ajax – Union Berlin op tv.
  • Wanneer: donderdag 16 februari 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax.
  • Uitgezonden op: ESPN 2.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Ajax - Union Berlin op tv

  Ajax – Union Berlin op tv

  Wil je Ajax – Union Berlin op tv kijken? De wedstrijd tussen Ajax uit Nederland en Union Berlin uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 2 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

  • Ajax – Union Berlin op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Ajax – Union Berlin
  • 18:45 uur : Ajax – Union Berlin LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Ajax – Union Berlin

  Over Ajax-Union Berlin Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin:

  • Ajax staat op dit moment3e in de Eredivisie.
  • Union Berlin staat op dit moment 2e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Ajax: “Johan Cruijff ArenA” (55,885 toeschouwers).
  • De thuisclub is Ajax uit Nederland. Ajax komt uit Amsterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Union Berlin uit Duitsland. Ajax komt uit Berlijn in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.

  Ajax neemt het op tegen Union Berlin. Het belooft een lastige wedstrijd te worden voor de Amsterdammers. Ajax heeft dit seizoen nog niet de vorm te pakken waar het op hoopt. Dat is iets wat over Union Berlin zeker niet gezegd kan worden. De club draait een topseizoen. De laatste zes wedstrijden won Union Berlin allemaal en dit kalenderjaar heeft de club bovendien nog niet verloren. Pikant detail: Sherldo Becker speelt tegenwoordig voor Union Berlin. De ex-Ajaxcied doet het daar ook nog eens heel goed. Hij scoorde al zes keer in tien wedstrijden dit seizoen. Afgelopen seizoen speelde Union Berlin nog tegen Feyenoord in de Conference League. De Rotterdammers waren twee keer te sterk voor Union. Kan Ajax ook laten zien dat ze eigenlijk in de Champions League thuis horen? Ajax-Union Berlin belooft een prachtig voetbalduel te worden.

  Voorspelling Ajax – Union Berlin

  Nadat Ajax afgelopen weekend langs RKC heeft gevochten, staat nu de wedstrijd tegen Union Berlin op het programma. Ajax wist onder de nieuwe trainer Heitinga al vier wedstrijden op rij te winnen. Nu wacht voor Ajax het lastige Union Berlin. De Duitse club kent het beste seizoen in de geschiedenis. Ze staan tweede in Bundesliga en dat is natuurlijk niet voor niets.

  Union Berlin doet het net als Ajax heel goed. De club won de laatste zes wedstrijden en zit daarmee Bayern München op de hielen in de Bundesliga. Wat wel opvalt is dat Union Berlin in vijf van die zes overwinningen een goal tegen kreeg. Dat moet Ajax dus hoop geven.

  Wij voorspellen dat het een lastige wedstrijd gaat worden. Wil je meer weten over de odds en de voorspelling? Bekijk dan de actuele odds van Ajax-Union Berlin.

  Ajax – Union Berlin op ESPN 2

  De Europa League wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Ajax-Union Berlin bij ESPN 2:

  • donderdag 16 februari 2023
  • 18:45 uur, Ajax -Union Berlin (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 2. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 2.

  Voetbal bij ESPN 2:

  De Europa League wordt live uitgezonden op ESPN. Op één van de vier kanalen van ESPN kijk je veel van de Europa League wedstrijden live. Bovendien is er natuurlijk extra veel aandacht voor de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Europa League. Al het laatste nieuws rond de Europa League wedstrijden en met name van de Nederlandse clubs zie je op ESPN. Je kijkt ESPN op kanaal 421 t/m 425 (Ziggo) en kanaal 14 (gratis), 221 t/m 224 (KPN) en kanaal 14 (gratis) en bij T-Mobile vind je ESPN op kanaal 150 (gratis) en 151 t/m 154.

  Europa League op tv

  De match tussen Ajax en Union Berlin is een wedstrijd in de Europa League. De Europa League is na de Champions League de belangrijkste Europese competitie. Het toernooi is aangekomen bij de Play-Off ronde waarbij clubs zich kunnen kwalificeren voor de achtste finales. Er zijn een hoop Nederlandse clubs actief in de Europa League. Ajax, PSV en Feyenoord spelen alle drie in de Europa League. Alleen Feyenoord heeft zich al geplaatst voor de achtste finales en hoeft dus geen play-off te spelen. De Europa League lijkt qua clubs dit jaar wel op de Champions League. FC Barcelona, Manchester United, Fenerbahce, Arsenal, Juventus en AS Roma spelen bijvoorbeeld allemaal in de Europa League. Redenen genoeg dus om de Europa League op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 2. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN 2.

  Ajax – Union Berlin bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Ajax-Union Berlin op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

  De wedstrijd Ajax – Union Berlin kijk je op ESPN 2.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Ajax – Union Berlin bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Union Berlin uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Ajax – Union Berlin kijken

  Wil je gratis naar Ajax tegen Union Berlin kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Ajax-Union Berlin gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin in de Europa League is te zien op ESPN 2.

  Livestream Ajax – Union Berlin (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Union Berlin via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Ajax – Union Berlin kijken

  De samenvatting van Ajax – Union Berlin kijken? Wil je de wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Ajax – Union Berlin op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Ajax – Union Berlin? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN 2. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Ajax – Union Berlin op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Ajax vs Union Berlin zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Ajax-Union Berlin:

  Wanneer is de Ajax – Union Berlin livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin wordt gespeeld op donderdag 16 februari 2023.

  Hoe laat is Ajax – Union Berlin op tv?

  De wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Ajax – Union Berlin live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam, Nederland en Union Berlin (Berlijn), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Ajax – Union Berlin via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Ajax – Union Berlin kijken?

  Je kijkt Ajax – Union Berlin op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Ajax en Union Berlin op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Ajax – Union Berlin kunt kijken.

  Kan ik Ajax – Union Berlin ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Ajax -Union Berlin zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *