Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – sc Heerenveen op TV (woensdag 11 mei 2022)

Ajax – sc Heerenveen op TV (woensdag 11 mei 2022)

  Ajax – sc Heerenveen op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 2. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax. De wedstrijd begint om 20:00.  

  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: Ajax – sc Heerenveen
  • Wanneer: woensdag 11 mei 2022
  • Tijd: 20:00.
  • Waar: Johan Cruijff ArenA (Stadion van Ajax)
  • Op TV: ESPN 2
  Ajax - sc Heerenveen op TV

  Ajax – sc Heerenveen op TV

  De wedstrijd Ajax – sc Heerenveen in de Eredivisie wordt gespeeld op woensdag 11 mei 2022. De wedstrijd begint om 20:00. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • Ajax – sc Heerenveen op TV
  • 19:30 uur: Voorbeschouwing
  • 20:00 : Ajax – sc Heerenveen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Ajax – sc Heerenveen

  Alles over Ajax – sc Heerenveen:

  • Ajax staat op dit moment eerste in de Eredivisie.
  • sc Heerenveen staat op dit moment achtste in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax, Johan Cruijff ArenA.
  • Competitie: Eredivisie, .

  Ajax kan morgen in eigen huis landskampioen worden tegen Heerenveen. De Amsterdammers zullen in een volle Johan Cruijff ArenA er dan ook alles aan doen om de wedstrijd te winnen. Heerenveen daarentegen wil ook graag punten pakken. Zij strijden namelijk nog om een plek bij de beste acht. Dit geeft namelijk recht op play-offs voor Europees voetbal. Een zeer belangrijke wedstrijd voor zowel Ajax als Heerenveen dus. Redenen zat om eens lekker voor de buis te gaan zitten voor de kampioenswedstrijd op tv.

  Ajax – sc Heerenveen bij ESPN 2

  Ajax – sc Heerenveen kijk je bij ESPN 2. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Kampioenswedstrijd Ajax op TV

  De kampioenswedstrijd van Ajax op tv kijken? De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. Uiteraard is er ook een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien. Daarnaast zal ook een eventuele huldiging van Ajax op tv te zien zijn. Zowel op ESPN als bij de NOS wordt er aandacht besteed aan het kampioenschap van Ajax op tv. 

  De Nederlandse Eredivisie komt ten einde en dit betekent dat er beslist wordt wie er kampioen wordt, wie degradeert en welke clubs Europees voetbal gaan spelen. Met nog slechts 2 wedstrijden op het programma zijn de meeste wedstrijden nu dus alles beslissend. Ajax lijkt zeker van het kampioenschap, maar moet dit tegen Heerenveen natuurlijk nog wel zien waar te maken. Bovendien staat PSV slechts op 2 punten achterstand. De plekken 4 t/m 8 geven recht op de play-offs voor Europees voetbal. Daar strijden dus nog meerdere teams voor. Ook onderin het nog reuze spannend. De plaatsen 12 t/m 18 kunnen nog degraderen. Een goede reden dus om de Eredivisie live te volgen.

  Ajax – sc Heerenveen GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Ajax – sc Heerenveen kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Samenvatting Ajax – sc Heerenveen

  Wil je de wedstrijd Ajax – sc Heerenveen van woensdag 11 mei 2022 nog eens rustig terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 2. Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie. Je kunt de samenvatting van Ajax – sc Heerenveen dus sowieso bij ESPN 2 kijken. Daarnaast kijk je samenvattingen van de Eredivisie bij NOS Studio Sport Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Vandaag kun je een hoop mooie voetbalwedstrijden op tv kijken. Bij Ziggo Sport en ESPN kijk je vandaag live naar de mooiste wedstrijden. Natuurlijk is er uitgebreid aandacht voor de kampioenswedstrijd van Ajax. Maar er staan ook een aantal mooie degradatie wedstrijden op het programma. Daarnaast wordt er ook nog Premier League uitgezonden en als kers op de taart is de finale van de Coppa Italia op tv te zien. Een goede voetbaldag dus! Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden op tv vandaag.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *