Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – Rangers FC op tv | Champions League

Ajax – Rangers FC op tv | Champions League

  Ajax – Rangers FC op tv kijken? Op woensdag 7 september 2022 om 18:45 uur spelen Ajax en Rangers FC tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax: Johan Cruijff ArenA. Wil je de wedstrijd Ajax (Nederland) – Rangers FC (Schotland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 55,865 toeschouwers. In het Johan Cruijff ArenA nemen Ajax (Nederland, Amsterdam) en Rangers FC (Schotland, Glasgow) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Ajax – Rangers FC op tv.
  • Wanneer: woensdag 7 september 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  Ajax - Rangers FC op tv

  Ajax – Rangers FC op tv

  Wil je Ajax – Rangers FC op tv kijken? De wedstrijd tussen Ajax uit Nederland en Rangers FC uit Schotland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

  • Ajax – Rangers FC op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Ajax – Rangers FC
  • 18:45 uur : Ajax – Rangers FC LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Ajax – Rangers FC

  Over Ajax-Rangers FC op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Ajax en Rangers FC:

  • Ajax staat op dit momenteerste in de Eredivisie.
  • Rangers FC staat op dit moment tweede in de Scottish Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Ajax: “Johan Cruijff ArenA” (55,865 toeschouwers).
  • De thuisclub is Ajax uit Nederland. Ajax komt uit Amsterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Rangers FC uit Schotland. Ajax komt uit Glasgow in Schotland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Scottish Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.

  Ajax – Rangers op tv is natuurlijk een prachtige wedstrijd om te kijken. Niet alleen voor alle Ajax fans, maar ook voor de supporters die het Nederlands voetbal een warm hart toedragen. Rangers sloeg in de kwalificatie voor de CL PSV uit en Ajax zal de Schotse club dus niet moeten onderschatten. Het belooft een mooi voetbalavondje te worden in de Johan Cruijff ArenA.

  Ajax – Rangers FC op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Ajax en Rangers FC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Ajax-Rangers FC bij RTL 7:

  • woensdag 7 september 2022
  • 18:45 uur, Ajax -Rangers FC (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.

  Voetbal bij RTL 7:

  Op RTL 7 kijk je de UEFA Champions League wedstrijden live. RTL 7 zendt één wedstrijd per dag uit in de Champions League. Uiteraard wordt er eerst gekozen voor de Nederlandse clubs. Vandaar dat je Ajax-Rangers (voorheen Glasgow Rangers) live op RTL 7 kijkt. Daarnaast wordt de wedstrijd ook uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ook bij Ziggo Sport kun je dus terecht voor Ajax-Rangers op tv.

  Champions League op tv

  De match tussen Ajax en Rangers FC is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League is natuurlijk met stip de mooiste competitie ter wereld. Iedere speler droomt ervan om de cup met de grote oren te winnen. Je ziet daardoor in de Champions League de grootste clubs, de beste spelers en het mooiste voetbal. De Champions League wordt ook wel het miljoenenbal genoemd omdat er zoveel geld te winnen is.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Ajax en Rangers FC is vanaf 18:45 uur live te zien op RTL 7.

  Ajax – Rangers FC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Ajax-Rangers FC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

  De wedstrijd Ajax – Rangers FC kijk je op RTL 7.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Ajax – Rangers FC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Rangers FC uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Ajax – Rangers FC kijken

  Wil je gratis naar Ajax tegen Rangers FC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Ajax-Rangers FC gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Ajax en Rangers FC in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Ajax – Rangers FC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Rangers FC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Ajax – Rangers FC kijken

  De samenvatting van Ajax – Rangers FC kijken? Wil je de wedstrijd tussen Ajax en Rangers FC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Ajax – Rangers FC op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Ajax – Rangers FC? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Ajax – Rangers FC op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Ajax vs Rangers FC zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Ajax-Rangers FC:

  Wanneer is Ajax – Rangers FC op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Ajax en Rangers FC wordt gespeeld op woensdag 7 september 2022.

  Hoe laat is Ajax – Rangers FC op tv?

  De wedstrijd tussen Ajax en Rangers FC begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Ajax – Rangers FC live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam, Nederland en Rangers FC (Glasgow), Schotland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Ajax – Rangers FC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Ajax en Rangers FC wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Ajax – Rangers FC kijken?

  Je kijkt Ajax – Rangers FC op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Ajax en Rangers FC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Ajax – Rangers FC kunt kijken.

  Kan ik Ajax – Rangers FC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Ajax -Rangers FC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *