Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – PSV op tv | Eredivisie

Ajax – PSV op tv | Eredivisie

  • door
AjaxPSV op tv kijken of streamen? Op zaterdag 3 februari 2024 om 20:00 uur spelen Ajax en PSV tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Ajax – PSV op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 1.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Ajax - PSV op tv

Ajax – PSV op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zaterdag 3 februari 2024 20:00 uur Ajax – PSV ESPN 1
Je kunt Ajax – PSV op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De aftrap van Ajax – PSV is om 20:00. Voorafgaand aan het duel tussen Ajax en PSV is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 19:30 uur. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Ajax en PSV. Programma Ajax – PSV op tv en livestream:
  • 19:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Ajax – PSV LIVE
  • 22:00 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Ajax – PSV bij

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van . Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Ajax en PSV is te zien op . Ajax – PSV wordt uitgezonden op ESPN 1. Op ESPN 1 kijk je GRATIS naar Ajax – PSV. Dit is goed nieuws voor alle voetballiefhebbers. ESPN 1 is namelijk sinds een tijdje gratis te zien voor iedereen. Dit betekent dus ook dat je de topwedstrijd tussen Ajax en PSV gratis live kunt kijken. Je hebt om Ajax-PSV live te zien op ESPN dus geen abonnement nodig. Bovendien zal er uitgebreid aandacht besteed worden aan Ajax-PSV. Het is natuurlijk een echte topper. Er zal dus ook een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien zijn op ESPN.

(Gratis) livestream Ajax – PSV

Wil je Ajax – PSV streamen? Je kunt Ajax – PSV ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Je kunt de Ajax – PSV gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Ajax – PSV kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Ajax en PSV in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 3 februari 2024 om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax. Bij de wedstrijd kunnen 55,600 aanwezig zijn. Ajax – PSV is natuurlijk een echte topwedstrijd. De Eindhovenaren hebben dit seizoen pas één keer punten laten liggen. Dat kan van Ajax dit seizoen niet gezegd worden. Toch is ook Ajax, net als PSV, de laatste weken aan een goede reeks bezig. De wedstrijd tegen PSV wordt voor de Amsterdammers de eerste serieuze test van 2024. Ajax heeft in 2024 alle wedstrijden nog gewonnen. PSV zou wel eens een einde aan die reeks kunnen maken. De wedstrijd PSV – Ajax eindigde eerder dit seizoen in een 5-2 overwinning voor PSV. Kunnen de Eindhovenaren ook in de ArenA een goed resultaat halen? Het belooft in ieder geval een spannend duel tussen twee topclubs te worden.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Ajax-PSV:
Wanneer is Ajax – PSV op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en PSV wordt gespeeld op zaterdag 3 februari 2024.

Hoe laat is Ajax – PSV op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Ajax en PSV is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Ajax – PSV live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Ajax (Amsterdam) en PSV (Eindhoven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Ajax – PSV uitgezonden?

De wedstrijd tussen Ajax en PSV wordt uitgezonden op ESPN 1.

Op welke zender kan ik Ajax – PSV kijken?

Je kijkt Ajax – PSV op ESPN 1.

Kan ik gratis naar Ajax en PSV op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Ajax – PSV kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Ajax -PSV zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *