Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – PSV op tv | zondag 6 november 2022

Ajax – PSV op tv | zondag 6 november 2022

Ajax – PSV op tv kijken? Op zondag 6 november 2022 om 16:45 uur spelen Ajax en PSV tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax: Johan Cruijff ArenA. De club uit Eindhoven neemt het op tegen de huidige nummer 1 en wil graag de koppositie herroveren. Afgelopen week hebben zowel Ajax als PSV succes gehad in Europa en ze zijn gebrand op winst. Wil je de wedstrijd Ajax – PSV live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 55,865 toeschouwers in het Johan Cruijff ArenA nemen Ajax (Amsterdam) en PSV (Eindhoven) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:45 uur.

 • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
 • Wie: Ajax – PSV op tv.
 • Wanneer: zondag 6 november 2022.
 • Tijd: 16:45 uur.
 • Waar: Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax.
 • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
Ajax - PSV op tv

Ajax – PSV op tv

Wil je Ajax – PSV op tv kijken? De wedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam en PSV uit Eindhoven wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Om 16:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

 • Ajax – PSV op TV
 • 16:30 uur, Voorbeschouwing
 • 16:45 uur : Ajax – PSV LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Opstelling Ajax – PSV

De vermoedelijke opstelling voor Ajax tegen PSV heeft voor de Eindhovenaren weinig verrassingen. Bijna iedereen is fit en daarom wordt er vermoedelijk gestart met Benítez; Mwene, Obispo, Ramalho, Max; Veerman, Sangare, Gutiérrez; Simons, De Jong en Gakpo. Bij Ajax zijn zowel Bergwijn als Berghuis een twijfelgeval. Hierdoor is de vermoedelijke opstelling van Ajax Pasveer; Sanchez, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Taylor; Bergwijn, Berghuis, Tadic en Brobbey. De definitieve opstelling van Ajax – PSV wordt vlak voor de wedstrijd bekend gemaakt.

Over Ajax-PSV op tv

Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en PSV:

 • Ajax staat op dit moment op plaats 1 in de Eredivisie.
 • PSV staat op dit moment op plaats 2 in de Eredivisie.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Ajax: “Johan Cruijff ArenA” (55,865 toeschouwers).
 • Competitie: Eredivisie, Nederland
 • De aftrap is om 16:45 uur.

Ajax – PSV op ESPN

De Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en PSV is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

Programma Ajax-PSV bij ESPN:

 • 16:30 uur, voorbeschouwing.
 • 16:45 uur, Ajax -PSV LIVE
 • 18:35 uur, nabeschouwing

Voetbal bij ESPN:

ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

Eredivisie op tv

De match tussen Ajax en PSV is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie is natuurlijk de competitie die jij als Nederlandse voetbalfan op de voet wilt volgen. Fans door heel Nederland willen natuurlijk graag hun favoriete team aan het werk zien. Welke club wordt dit jaar kampioen en welke teams strijden tegen degradatie? Je ziet het allemaal in de Eredivisie. Steeds meer grote spelers kiezen voor de Eredivisie, maar het is natuurlijk vooral de competitie van de aanstormende talenten. Ieder weekend zie je daarom de mooiste wedstrijden op tv in de Nederlandse competitie.

Ajax – PSV bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Ajax-PSV op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

De wedstrijd Ajax – PSV kijk je op ESPN.

 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Ajax – PSV bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en PSV uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Ajax – PSV kijken

Wil je gratis naar Ajax tegen PSV kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Ajax-PSV gratis te bekijken.

Livestream Ajax – PSV (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en PSV via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Ajax – PSV kijken

De samenvatting van Ajax – PSV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Ajax en PSV nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

Providers:

Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Ajax-PSV:

Wanneer is Ajax – PSV op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en PSV wordt gespeeld op zondag 6 november 2022.

Hoe laat is Ajax – PSV op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Ajax en PSV is om 16:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Ajax – PSV live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Ajax (Amsterdam) en PSV (Eindhoven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Ajax – PSV uitgezonden?

De wedstrijd tussen Ajax en PSV wordt uitgezonden op ESPN.

Op welke zender kan ik Ajax – PSV kijken?

Je kijkt Ajax – PSV op ESPN.

Kan ik gratis naar Ajax en PSV op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Ajax – PSV kunt kijken.

Kan ik Ajax – PSV ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Ajax -PSV zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *