Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – Ludogorets op tv | Europa League

Ajax – Ludogorets op tv | Europa League

Ajax – Ludogorets op tv kijken? Op donderdag 31 augustus 2023 om 20:00 uur spelen Ajax en Ludogorets tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax: Johan Cruijff ArenA. Wil je de wedstrijd Ajax (Nederland) – Ludogorets (Bulgarije) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 55,885 toeschouwers. In het Johan Cruijff ArenA nemen Ajax (Nederland, Amsterdam) en Ludogorets (Bulgarije, Razgrad) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Ajax – Ludogorets via een livestream kijken. De aftrap is om 20:00 uur.

 • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
 • Wie: Ajax – Ludogorets op tv.
 • Wanneer: donderdag 31 augustus 2023.
 • Tijd: 20:00 uur.
 • Waar: Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax.
 • Uitgezonden op: RTL 7.
 • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
Ajax - Ludogorets op tv

Ajax – Ludogorets op tv

Wil je Ajax – Ludogorets op tv kijken? De wedstrijd tussen Ajax uit Nederland en Ludogorets uit Bulgarije wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

 • Ajax – Ludogorets op TV
 • 19:35 uur: Voorbeschouwing Ajax – Ludogorets
 • 20:00 uur : Ajax – Ludogorets LIVE
 • 22:10 uur: Nabeschouwing Ajax – Ludogorets

Over Ajax-Ludogorets Livestream

Alles over de Europa League wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets:

 • Ajax staat op dit moment9e in de Eredivisie.
 • Ludogorets staat op dit moment 6e in de Parva Liga.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Ajax: “Johan Cruijff ArenA” (55,885 toeschouwers).
 • De thuisclub is Ajax uit Nederland. Ajax komt uit Amsterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
 • De uitclub is Ludogorets uit Bulgarije. Ajax komt uit Razgrad in Bulgarije en speelt zijn competitiewedstrijden in de Parva Liga.
 • Competitie: Europa League
 • De aftrap is om 20:00 uur.

Ajax krijgt in de Johan Cruijff ArenA het Bulgaarse Ludogorets op bezoek. Vorige week werd de eerste van twee wedstrijden gespeeld in de voorronde van de Europa League. De uitslag van de eerste wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets was 1-4. Daardoor hebben de Amsterdammers nu een goede uitgangspositie voor de return in de kwalifcatie van de Europa League. Ajax kan het in eigen huis afmaken in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA. Onze voorspelling van Ajax – Ludogorets is 3-0.

Ajax – Ludogorets op RTL 7

De Europa League wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

Programma Ajax-Ludogorets bij RTL 7:

 • donderdag 31 augustus 2023
 • 20:00 uur, Ajax -Ludogorets (LIVE)
 • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.

Voetbal bij RTL 7:

Ajax-Ludogorets wordt uitgezonden op RTL 7, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Je kunt Ajax – Ludogorets dus gewoon gratis op het open net kijken. Op RTL 7 wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de wedstrijd. Naast het liveverslag van de match kijk je ook naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing. De wedstrijd van Ajax in de voorronde van de Europa League is natuurlijk is live te zien op RTL 7. Ook de analyse van de wedstrijd, de wedstrijdbespreking en interviews worden uitgezonden op RTL 7.

Europa League op tv

De match tussen Ajax en Ludogorets is een wedstrijd in de Europa League. Ajax-Ludogorets is de tweede wedstrijd om kwalificatie in de Europa League. Vorige week won Ajax al met grote cijfers van Ludogorets. Ajax won op bezoek in Bulgarije met maar liefst 4-1 van Loedogorets. De ploeg die over twee wedstrijden wint, plaatst zich voor de poulefase van de Europa League.

Europees voetbal op tv

Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
Competitie Zender(s)
Conference League ESPN Veronica
Europa League ESPN Veronica
Champions League RTL 7 Ziggo Sport
De Europa League wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets is vanaf 20:00 uur live te zien op RTL 7.

Ajax – Ludogorets bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Ajax-Ludogorets op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

De wedstrijd Ajax – Ludogorets kijk je op RTL 7.

 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

Ajax – Ludogorets bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Ludogorets uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

GRATIS Ajax – Ludogorets kijken

Wil je gratis naar Ajax tegen Ludogorets kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Ajax-Ludogorets gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets in de Europa League is te zien op RTL 7.

Livestream Ajax – Ludogorets (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Ludogorets via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Ajax – Ludogorets kijken

De samenvatting van Ajax – Ludogorets kijken? Wil je de wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Op welke zender is Ajax – Ludogorets op tv?

Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Ajax – Ludogorets? De wedstrijd begint om 20:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Ajax – Ludogorets op tv?
Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
NPO 1 1 1
NPO 2 2 2
NPO 3 3 3
RTL 4 4 4
RTL 5 5 5
SBS 6 6 6
RTL 7 7 7
Veronica 8 9
FOX 11 16
RTL Z 12 11
Ziggo Sport 401 233
Ziggo Sport Select 401 233
Ziggo Sport Voetbal 402 234
Ziggo Sport Golf 403 235
Ziggo Sport Racing 404 236
Ziggo Sport Docu 405 237
Ziggo Sport Tennis 406 238
Eurosport 20 35
Eurosport 2 411 36
ESPN 421 14 en 221
ESPN 2 422 222
ESPN 3 423 223
ESPN 4 424 224
ESPN UHD 425
Viaplay 154 225

Alle voetbalcompetities op tv kijken?

Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

Providers:

Voetbal pakketten:

Voetbal Livestreams vandaag

Naast Ajax vs Ludogorets zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Ajax-Ludogorets:

Wanneer is de Ajax – Ludogorets livestream?

De Europa League wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets wordt gespeeld op donderdag 31 augustus 2023.

Hoe laat is Ajax – Ludogorets op tv?

De wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets begint om 20:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Ajax – Ludogorets live op tv uitgezonden?

Ja, de wedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam, Nederland en Ludogorets (Razgrad), Bulgarije wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Ajax – Ludogorets via livestream uitgezonden?

De wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets wordt uitgezonden op RTL 7.

Op welke zender kan ik Ajax – Ludogorets kijken?

Je kijkt Ajax – Ludogorets op RTL 7.

Kan ik gratis naar Ajax en Ludogorets op tv kijken?

Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Ajax – Ludogorets kunt kijken.

Kan ik Ajax – Ludogorets ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Ajax -Ludogorets zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *