Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – Liverpool op tv | Champions League

Ajax – Liverpool op tv | Champions League

  Ajax – Liverpool op tv kijken? Op woensdag 26 oktober 2022 om 21:00 uur spelen Ajax en Liverpool tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax: Johan Cruijff Arena. Wil je de wedstrijd Ajax (Nederland) – Liverpool (Engeland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 50000 toeschouwers. In het Johan Cruijff Arena nemen Ajax (Nederland, Amsterdam) en Liverpool (Engeland, Liverpool) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Ajax – Liverpool op tv.
  • Wanneer: woensdag 26 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Johan Cruijff Arena, het stadion van Ajax.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  Ajax - Liverpool op tv

  Ajax – Liverpool op tv

  Wil je Ajax – Liverpool op tv kijken? De wedstrijd tussen Ajax uit Nederland en Liverpool uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Ajax – Liverpool op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Ajax – Liverpool
  • 21:00 uur : Ajax – Liverpool LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Ajax – Liverpool

  Over Ajax-Liverpool op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Ajax en Liverpool:
  • Ajax staat op dit momenteerste in de Eredivisie.
  • Liverpool staat op dit moment achtste in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Ajax: “Johan Cruijff Arena” (50000 toeschouwers).
  • De thuisclub is Ajax uit Nederland. Ajax komt uit Amsterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Liverpool uit Engeland. Ajax komt uit Liverpool in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Ajax heeft de laatste kans tegen Liverpool. Een schier onmogelijke opgave, alleen winnen telt. Na drie verliespartijen op rij is het de vraag of Alfred Schreuder zich nog een nederlaag kan veroorloven.

  Ajax – Liverpool op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Ajax en Liverpool is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Ajax-Liverpool bij RTL 7:
  • woensdag 26 oktober 2022
  • 21:00 uur, Ajax -Liverpool (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: RTL 7 heeft, samen met Ziggo Sport, de uitzendrechten voor de Champions League. Daardoor mag RTL 7 één Champions League wedstrijd per dag uitzenden. Natuurlijk wordt er dan gekozen voor de Nederlandse club (Ajax). Wanneer er geen Nederlandse club in de Champions League in actie komt, wordt er gekozen voor een topwedstrijd. Op RTL 7 kijk je bovendien naar een uitgebreide voorbeschouwing. Tenslotte is er na de Champions League wedstrijden ruimte voor interviews en een nabeschouwing. Ook kijk je de Champions League samenvattingen bij RTL 7.

  Champions League op tv

  De match tussen Ajax en Liverpool is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel “het miljoenenbal” genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is de mooiste en meest spraakmakende voetbalcompetitie ter wereld. Je ziet de beste clubs, grootste talenten en spelers van wereldklasse in actie. Iedere speler en club droomt ervan om de Champions League te winnen. Daarom worden wedstrijden in de Champions League altijd op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dan ook niet voor niets dat we massaal aan de buis gekluisterd zijn tijdens Champions League avonden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Ajax en Liverpool is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  Ajax – Liverpool bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Ajax-Liverpool op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Ajax – Liverpool kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Ajax – Liverpool bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Liverpool uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Ajax – Liverpool kijken

  Wil je gratis naar Ajax tegen Liverpool kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Ajax-Liverpool gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Ajax en Liverpool in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Ajax – Liverpool (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Liverpool via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Ajax – Liverpool kijken

  De samenvatting van Ajax – Liverpool kijken? Wil je de wedstrijd tussen Ajax en Liverpool nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Ajax – Liverpool op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Ajax – Liverpool? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Ajax – Liverpool op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Ajax vs Liverpool zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Ajax-Liverpool:
  Wanneer is Ajax – Liverpool op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Ajax en Liverpool wordt gespeeld op woensdag 26 oktober 2022.

  Hoe laat is Ajax – Liverpool op tv?

  De wedstrijd tussen Ajax en Liverpool begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Ajax – Liverpool live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam, Nederland en Liverpool (Liverpool), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Ajax – Liverpool uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Ajax en Liverpool wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Ajax – Liverpool kijken?

  Je kijkt Ajax – Liverpool op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Ajax en Liverpool op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Ajax – Liverpool kunt kijken.

  Kan ik Ajax – Liverpool ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Ajax -Liverpool zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *