Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – Heerenveen op tv | Livestream en online kijken

Ajax – Heerenveen op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 5 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen in de Eredivisie gespeeld. Ajax – Heerenveen is live op tv te zien. Ajax–Heerenveen begint om 16:45 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Godenzonen en De Superfriezen. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax.
  Ajax - Heerenveen op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Ajax-Heerenveen LIVE.
   • Locatie: de Johan Cruijff ArenA (55,600 toeschouwers).
   • Speelronde: 11 van de 34.
   • Datum: zondag 5 november 2023.
   • Aftrap: 16:45 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 5-0 (10 september 2022).
  Ajax – Heerenveen op tv is weer zo’n wedstrijd die alle kanten op kan. Ajax is nog steeds niet in vorm, terwijl Heerenveen bij vlagen goed voetbal laat zien. Het wordt, ondanks het thuisvoordeel, dan ook een hele lastige wedstrijd voor Ajax. Heeft John van ‘t Schip het lek boven, of gaat Heerenveen ook punten pakken bij Ajax. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2 en is dus niet gratis te zien. Ajax won afgelopen week de inhaalwedstrijd tegen FC Volendam met 2-0. Daardoor zijn de Amsterdammers van die gehaatte laatste plaats in de Eredivisie af. Toch gaat het nog verre van goed bij Ajax. Onder leiding van de nieuwe interim coach John van ‘t Schip moet Ajax proberen om toch nog iets van dit seizoen te maken. Ajax speelt dit weekend in de Johan Cruijff ArenA tegen sc Heerenveen. Vorig jaar won Ajax met 5-0, maar dit jaar is alles anders. sc Heerenveen is de laatste twee duels prima aan het voetballen. Afgelopen week won Heerenveen met maar liefst 5-1 in het KNVB Bekertoernooi. Vorig weekend was Heerenveen met 3-0 te sterk voor Heracles. Nu moet Heerenveen op bezoek bij Ajax. Normaal een lastige uitwedstrijd, maar sc Heerenveen weet ook dat er iets te halen valt. De Friezen zullen dan ook hoopvol naar Amsterdam afreizen.

  Hoe laat is Ajax – Heerenveen op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Ajax – Heerenveen vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Ajax en Heerenveen begint vandaag om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Ajax – Heerenveen. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 18:45 uur de nabeschouwing van Ajax – Heerenveen. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Ajax – Heerenveen te zien.

  Waar wordt Ajax – Heerenveen uitgezonden?

  De wedstrijd Ajax – Heerenveen wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is de gratis zender van ESPN. De wedstrijden die live op ESPN 1 uitgezonden worden, kun je dus gratis op tv kijken. Dit weekend zijn er veel wedstrijden gratis te zien op ESPN 1. Je kijkt gratis naar RKC – Feyenoord, Go Ahead – Vitesse, N.E.C. – FC Volendam en Ajax – Heerenveen. Om die wedstrijden op tv te zien heb je dus geen abonnement nodig.

  TV-gids: programma Ajax – Heerenveen

  De TV-gids voor Ajax – Heerenveen op zondag 5 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Ajax – Heerenveen op tv begint om 16:45 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Ajax – Heerenveen op tv:
  TijdWatZender
  16:15 uurVoorbeschouwingESPN 1
  16:45 uurAjax – Heerenveen LIVEESPN 1
  18:45uurNabeschouwingESPN 1
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Ajax – Heerenveen en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Ajax – Heerenveen op tv

  Op welke zender is Ajax – Heerenveen?

  De wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 16:15 uur. Vervolgens is om 16:45 uur de wedstrijd Ajax – Heerenveen LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit de Johan Cruijff ArenA wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Ajax – Heerenveen uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Ajax -Heerenveen online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Ajax – Heerenveen op zondag 5 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Ajax VS Heerenveen

  De wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen is een duel in speelronde AFC Ajax van de Eredivisie. Ajax staat op dit moment 15e in de Eredivisie. Heerenveen staat op de 10e plek in de competitie. De clubtopscorers van Ajax en Heerenveen zijn Steven Bergwijn met 5 goals (Ajax) en Osame Sahraoui met 4 goals (Heerenveen). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Ajax en Heerenveen:

  Over Ajax

   • Ajax | AFC Ajax
   • Bijnaam: “De Godenzonen”
   • Plaats: Amsterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 15e
   • Trainer: John van ‘t Schip
   • Topscorer: Steven Bergwijn met 5 doelpunt(en)).

  Over Heerenveen

   • Heerenveen | Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)
   • Bijnaam: “De Superfriezen”
   • Plaats: Heerenveen
   • Clubkleuren: Blauw en wit
   • Stand in de Eredivisie: 10e
   • Trainer: Kees van Wonderen
   • Topscorer: Osame Sahraoui met 4 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Ajax – Heerenveen uitgezonden?

  Je kijkt Ajax – Heerenveen op ESPN 1.

  Wanneer is Ajax – Heerenveen?

  Ajax – Heerenveen wordt gespeeld op zondag 5 november 2023.

  Hoe laat begint Ajax – Heerenveen?

  Ajax – Heerenveen begint om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Ajax – Heerenveen live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je Ajax – Heerenveen online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Ajax – Heerenveen beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *