Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – FC Volendam op tv

Ajax – FC Volendam op tv

  Ajax – FC Volendam op tv kijken? Op woensdag 27 september 2023 om 21:00 uur spelen Ajax en FC Volendam tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax: de Johan Cruijff ArenA. Wil je de wedstrijd Ajax – FC Volendam live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 55,600 toeschouwers in de Johan Cruijff ArenA nemen Ajax en FC Volendam het tegen elkaar op. Ajax-FC Volendam is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Ajax - FC Volendam op tv

  Ajax – FC Volendam op tv

   • Wat: Ajax-FC Volendam op tv
   • Datum: woensdag 27 september 2023
   • Tijd: 21:00 uur
   • Waar: de Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam en FC Volendam uit Volendam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Ajax – FC Volendam op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma Ajax – FC Volendam op tv

   • Wedstrijd op tv: Ajax-FC Volendam LIVE.
   • Speelronde: 3 van de 34.
   • Datum: woensdag 27 september 2023.
   • Voorbeschouwing: 20:30 uur.
   • Aftrap: 21:00 uur.
   • Nabeschouwing: 23:00 uur.
  Na afloop van de Ajax-FC Volendam live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Ajax – FC Volendam, analyses en interviews

  Ajax – FC Volendam kijken

  De wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam op woensdag 27 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Ajax - FC Volendam bij Canal Digitaal
  Ajax - FC Volendam Online.nl
  Ajax - FC Volendam Ziggo
  Ajax - FC Volendam KPN
  Ajax - FC Volendam Youfone
  Ajax - FC Volendam T-Mobile

  Over Ajax – FC Volendam

  • Uitslag laatste wedstrijd Ajax-FC Volendam: 1-1 (26 januari 2023) .
  De wedstrijd tussen AFC Ajax en Football Club Volendam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. De wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam is verplaatst. Het duel zou eigenlijk woensdag 29 september om 21:00 uur gespeeld worden. Nu wordt Ajax-Volendam op een ander moment ingehaald. Ajax gaat woensdagmiddag om 14:00 uur namelijk de wedstrijd tegen Feyenoord uitspelen. Dit gebeurt in een lege Johan Cruijff ArenA.

  Speelronde 3

  Er is deze week een midweekse speelronde. Het gaat om wedstrijden die eigenlijk in speelronde drie gespeeld zouden worden. De clubs die ook in de voorrondes van het Europese voetbal moesten spelen, kregen die week vrij van de KNVB. Daardoor moeten die clubs nu midweeks inhalen. De clubs die in de voorronde van de Conference League, Europa League of Champions League speelden zijn: FC Twente, AZ, Ajax en PSV. Die clubs spelen nu dus hun inhaalwedstrijden. De inhaalwedstrijden van speelronde 3 zijn PSV-Go Ahead, Twente-Vitesse, Ajax-Volendam en AZ-Heracles.

  Over Ajax

   • AFC Ajax
   • Bijnaam: “De Godenzonen”
   • Plaats: Amsterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 14e
   • Trainer : Maurice Steijn
   • Topscorer: Brian Brobbey (2 doelpunt(en)).
  Ajax speelt in eigen huis tegen FC Volendam. Toch vraag je je af of het in Amsterdam nog wel over voetbal gaat. De interne onrust is enorm en de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord van dit weekend werd gestaakt. Dit gebeurde nadat “fans” vuurwerk op het veld gooiden. Als klap op de vuurpijl werd na de Klassieker van afgelopen zondag, technisch directeur Sven Mislintat ontslagen. Nu staat het duel tegen FC Volendam op de agenda. Is Ajax in staat om nog “gewoon” te voetballen? En wordt er deze keer niets op het veld gegooid bij Ajax? Laten we hopen dat het vooral om voetbal draait in de Johan Cruijff ArenA.

  Over FC Volendam

   • Football Club Volendam
   • Bijnaam: “De Palingboeren”
   • Plaats: Volendam
   • Clubkleuren: Oranje en zwart
   • Stand op de ranglijst: 17e
   • Trainer: Matthias Kohler
   • Topscorer Robert Mühren( 2 doelpunt(en)).
  FC Volendam gaat in de midweekse speelronde op bezoek bij Ajax. De club uit Volendam weet dat er iets te halen valt bij Ajax. De club heeft het namelijk zwaar. FC Volendam staat op dit moment op de één na laatste plaats in de Eredivisie. Er moeten dus ook echt wel punten gepakt gaan worden door Volendam. FC Volendam won dit seizoen namelijk nog geen enkele wedstrijd. Het hoogtepunt van Volendam tot nu toe was het gelijke spel tegen Heracles Almelo afgelopen weekend. Toen werd het, in eigen huis tregen Heracles 2-2. Het is ook niet zo dat Volendam tegen hele moeilijke clubs gespeeld heeft. FC Volendam moet en zal daarom toch echt punten moeten gaan pakken.

  Ajax – FC Volendam bij ESPN 1

  Ajax-FC Volendam is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 wordt ook wel ESPN basis genoemd. Dit komt omdat ESPN 1 standaard in het basispakket zit bij alle (grote) providers. Je kunt ESPN 1 dus gratis kijken. Je kijkt deze week gratis naar Ajax-Volendam en AZ-Heracles op ESPN 1. Je kijkt bovendien naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing op de eerste zender van ESPN. Ook wordt de wedstrijd geanalyseerd door een team van deskundigen. Je kijkt AFC Ajax-Football Club Volendam op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream Ajax – FC Volendam (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Ajax – FC Volendam op woensdag 27 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting Ajax – FC Volendam

  De wedstrijd tussen Ajax – FC Volendam op tv wordt gespeeld op woensdag 27 september 2023. De aftrap is om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Johan Cruijff ArenA. Er is plek voor 55,600 toeschouwers. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 23:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Ajax – FC Volendam is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Ajax – FC Volendam uitgezonden?

  Je kijkt Ajax – FC Volendam op ESPN 1.

  Wanneer is Ajax – FC Volendam?

  Ajax – FC Volendam wordt gespeeld op woensdag 27 september 2023.

  Hoe laat begint Ajax – FC Volendam?

  Ajax – FC Volendam begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Ajax – FC Volendam live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Ajax – FC Volendam wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je Ajax – FC Volendam online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Ajax – FC Volendam beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *