Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – FC Volendam op tv | Livestream en online kijken

Ajax – FC Volendam op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op donderdag 2 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam in de Eredivisie gespeeld. Ajax – FC Volendam is live op tv te zien. Ajax–FC Volendam begint om 20:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Godenzonen en De Palingboeren. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax.
  Ajax - FC Volendam op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Ajax-FC Volendam LIVE.
   • Locatie: de Johan Cruijff ArenA (55,600 toeschouwers).
   • Speelronde: 3 van de 34.
   • Datum: donderdag 2 november 2023.
   • Aftrap: 20:00 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 1-1 (26 januari 2023).
  De wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam is een inhaalwedstrijd. De wedstrijd zou eigenlijk gespeeld worden op 27 september 2023, maar ging toen niet door. Op die datum werd namelijk de gestaakte wedstrijd Ajax-Feyenoord ingehaald. Nu nemen Ajax en Volendam het dus eindelijk tegen elkaar op. Ajax staat op de laatste plaats in de Eredivisie. Dit kwam nooit eerder voor in de geschiedenis van de club. Sinds Ajax is opgericht (18 maart 1900), stonden de Amsterdammers nooit op de laatste plaats. Dat het niet goed gaat met Ajax is dus een understatement. John van ‘t Schip heeft het stokje nu overgenomen van Hedwiges Maduro. Is hij de aangewezen persoon om Ajax voor een ramp te behoeden? De ogen van de internationale media zijn gericht op Ajax en de druk wordt niet minder. FC Volendam reist af naar Amsterdam in de hoop op punten. De club Volendam ziet veel clubs punten pakken tegen Ajax en wil dat natuurlijk zelf graag ook. Toch staat FC Volendam er ook niet bijster goed voor. Toch won FC Volendam afgelopen weekend met maar liefst 3-1 van Excelsior. Dat zal Volendam vertrouwen geven in de uitwedstrijd tegen Ajax.

  Hoe laat is Ajax – FC Volendam op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Ajax – FC Volendam vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Ajax en FC Volendam begint vandaag om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Ajax – FC Volendam. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 22:00 uur de nabeschouwing van Ajax – FC Volendam. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Ajax – FC Volendam te zien.

  Waar wordt Ajax – FC Volendam uitgezonden?

  De wedstrijd Ajax – FC Volendam wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Dit betekent dat de Eredivisie op tv te zien zijn op één van de vier kanalen van ESPN. Hoewel ESPN 1 gratis te zien is, zijn ESPN 2, 3 en 4 dat niet. Om Ajax-Volendam te kunnen kijken heb je dus een abonnement op ESPN Compleet nodig. Je kunt bij iedere provider eenvoudig een abonnement op ESPN Compleet afsluiten. Met een abonnement op ESPN Compleet kun je de inhaalwedstrijd van Ajax tegen FC Volendam live kijken.

  TV-gids: programma Ajax – FC Volendam

  De TV-gids voor Ajax – FC Volendam op donderdag 2 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Ajax – FC Volendam op tv begint om 20:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Ajax – FC Volendam op tv:
  TijdWatZender
  19:30 uurVoorbeschouwingESPN 2
  20:00 uurAjax – FC Volendam LIVEESPN 2
  22:00uurNabeschouwingESPN 2
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Ajax – FC Volendam en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Ajax – FC Volendam op tv

  Op welke zender is Ajax – FC Volendam?

  De wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 19:30 uur. Vervolgens is om 20:00 uur de wedstrijd Ajax – FC Volendam LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit de Johan Cruijff ArenA wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Ajax – FC Volendam uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Ajax -FC Volendam online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Ajax – FC Volendam op donderdag 2 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Ajax VS FC Volendam

  De wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam is een duel in speelronde AFC Ajax van de Eredivisie. Ajax staat op dit moment 18e in de Eredivisie. FC Volendam staat op de 16e plek in de competitie. De clubtopscorers van Ajax en FC Volendam zijn Brian Brobbey met 4 goals (Ajax) en Robert Mühren met 4 goals (FC Volendam). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Ajax en FC Volendam:

  Over Ajax

   • Ajax | AFC Ajax
   • Bijnaam: “De Godenzonen”
   • Plaats: Amsterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 18e
   • Trainer: John van ‘t Schip
   • Topscorer: Brian Brobbey met 4 doelpunt(en)).

  Over FC Volendam

   • FC Volendam | Football Club Volendam
   • Bijnaam: “De Palingboeren”
   • Plaats: Volendam
   • Clubkleuren: Oranje en zwart
   • Stand in de Eredivisie: 16e
   • Trainer: Matthias Kohler
   • Topscorer: Robert Mühren met 4 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Ajax – FC Volendam uitgezonden?

  Je kijkt Ajax – FC Volendam op ESPN 2.

  Wanneer is Ajax – FC Volendam?

  Ajax – FC Volendam wordt gespeeld op donderdag 2 november 2023.

  Hoe laat begint Ajax – FC Volendam?

  Ajax – FC Volendam begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Ajax – FC Volendam live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Ajax – FC Volendam online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Ajax – FC Volendam beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *