Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – FC Groningen op tv | Eredivisie

Ajax – FC Groningen op tv | Eredivisie

  Ajax – FC Groningen op tv kijken? Op zondag 14 augustus 2022 om 14:30 uur spelen Ajax en FC Groningen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax: Johan Cruijff ArenA. Wil je de wedstrijd Ajax – FC Groningen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 55,865 toeschouwers in het Johan Cruijff ArenA nemen Ajax (Amsterdam) en FC Groningen (Groningen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Ajax – FC Groningen op tv.
  • Wanneer: zondag 14 augustus 2022.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax.
  • Uitgezonden op: ESPN
  Ajax - FC Groningen op tv

  Ajax – FC Groningen op tv

  Wil je Ajax – FC Groningen op tv kijken? De wedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam en FC Groningen uit Groningen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 13:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Ajax – FC Groningen op TV
  • 13:45 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Ajax – FC Groningen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Ajax-FC Groningen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen:
  • Ajax staat op dit momentvijfde in de Eredivisie.
  • FC Groningen staat op dit moment negende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Ajax: “Johan Cruijff ArenA” (55,865 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.
  Ajax – FC Groningen is al jaren een mooie wedstrijd. Groningen voelt een sterke rivaliteit met Ajax doordat er in het verleden veel grote spelers naar Amsterdam zijn vertrokken (bijvoorbeeld Suarez). Ajax heeft het over het algemeen lastig tegen de Groningers. Kunnen de Amsterdammers in het eigen stadion de favorieten rol waarmaken, of gaat Groningen het ze heel moeilijk maken?

  Ajax – FC Groningen op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Ajax-FC Groningen bij ESPN:
  • 13:45 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, Ajax -FC Groningen LIVE
  • 16:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: Al jaren kijk je bij ESPN de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie. Bovendien staan de weekenden bij ESPN vaak volledig in het teken van de Eredivisie. Dit begint al vroeg met “Goedemorgen Eredivisie”. Het programma loopt vervolgens de hele dag door. Met uitgebreide analyses, voorbeschouwingen, voorspellingen en interviews kom je als voetballiefhebber niets tekort.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Ajax en FC Groningen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie zit de laatste jaren weer enorm in de lift. Mede door de Europese successen is de Eredivisie weer een competitie geworden die Europees meetelt. Dit is ook te zien aan de spelers die op de Nederlandse velden te zien zijn. Steeds meer bekende spelers kiezen voor de Eredivisie. Daarnaast is de strijd en passie die geleverd wordt één van de pluspunten aan “onze” Eredivisie.

  Ajax – FC Groningen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Ajax-FC Groningen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Ajax – FC Groningen kijk je op ESPN.

  Ajax – FC Groningen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en FC Groningen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Ajax – FC Groningen kijken

  Wil je gratis naar Ajax tegen FC Groningen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Ajax-FC Groningen gratis te bekijken.

  Livestream Ajax – FC Groningen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en FC Groningen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Ajax – FC Groningen kijken

  De samenvatting van Ajax – FC Groningen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Ajax-FC Groningen:
  Wanneer is Ajax – FC Groningen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen wordt gespeeld op zondag 14 augustus 2022.

  Hoe laat is Ajax – FC Groningen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Ajax – FC Groningen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Ajax (Amsterdam) en FC Groningen (Groningen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Ajax – FC Groningen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Ajax – FC Groningen kijken?

  Je kijkt Ajax – FC Groningen op ESPN.

  Kan ik gratis naar Ajax en FC Groningen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Ajax – FC Groningen kunt kijken.

  Kan ik Ajax – FC Groningen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Ajax -FC Groningen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *