Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – FC Emmen op tv | Eredivisie

Ajax – FC Emmen op tv | Eredivisie

  Ajax – FC Emmen op tv kijken? Op zondag 16 april 2023 om 20:00 uur spelen Ajax en FC Emmen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax: Johan Cruijff ArenA. Wil je de wedstrijd Ajax – FC Emmen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 55,885 toeschouwers in het Johan Cruijff ArenA nemen Ajax (Amsterdam) en FC Emmen (Emmen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Ajax – FC Emmen op tv.
  • Wanneer: zondag 16 april 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Ajax - FC Emmen op tv

  Ajax – FC Emmen op tv

  Wil je Ajax – FC Emmen op tv kijken? De wedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam en FC Emmen uit Emmen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:01 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Ajax – FC Emmen op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Ajax – FC Emmen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Ajax-FC Emmen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen:
  • Ajax staat op dit moment op plaats 2e in de Eredivisie.
  • FC Emmen staat op dit moment op plaats 15e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Ajax: “Johan Cruijff ArenA” (55,885 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Ajax-Emmen op tv wordt een wedstrijd die maar zo eens in een doelpuntenfestijn kan ontaarden. De wedstrijd Emmen-Ajax eerder dit seizoen eindigde namelijk met maar liefst zes goals in 3-3. Ook de twee wedstrijden daarvoor eindigden met veel goals. Twee keer won Ajax, met 4-0 en 0-5. Ajax-Emmen staat dan ook garant voor een hoop doelpunten. Bovendien kan het aantal goals voor Ajax maar zo eens belangrijk worden aan het einde van de Eredivisie. De Amsterdammers staan namelijk gelijk met punten met PSV. Dan kan het doelsaldo dus maar zo eens doorslaggevend gaan zijn. Emmen daarentegen heeft andere zorgen. De club staat nog wel op een veilige vijftiende plek, maar staat maar één punt voor op nummer zestien Excelsior. De nummer 16 speelt degradatie-wedstrijden en dat is iets wat Emmen natuurlijk niet wil.

  Ajax – FC Emmen op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Ajax-FC Emmen bij ESPN:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Ajax -FC Emmen LIVE
  • 22:01 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: Op één van de kanalen van ESPN kijk je naar de Eredivisie. De Nederlandse competitie wordt prachtig in beeld gebracht door ESPN. Op één van de vier zenders van ESPN kijk je de Eredivisie live. Bovendien is er voor de wedstrijd een uitgebreide voorbeschouwing. Tijdens deze voorbeschouwing worden de kansen en ontwikkelingen van de clubs besproken. Na afloop van het duel zie je op ESPN interviews, analyses en een nabeschouwing. Tenslotte volg je ook het laatste nieuws rondom de Eredivisie op ESPN.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Ajax en FC Emmen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is spannender dan ooit tevoren. Zowel boven- als onderin de competitie is het razend spannend en dat zie je ook terug in de wedstrijden. Om iedere bal wordt gestreden, ieder duel wordt uitgevochten en de wedstrijden zijn daarom spectaculair om te volgen. Bovendien zijn er nog een heleboel clubs in de race voor het kampioenschap. De Eredivisie is al jaren dé voetbalcompetitie die door veel Nederlandse voetbalfans op de voet gevolgd wordt. Zeker het kijken waard dus!

  Ajax – FC Emmen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Ajax-FC Emmen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Ajax – FC Emmen kijk je op ESPN.

  Ajax – FC Emmen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en FC Emmen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Ajax – FC Emmen kijken

  Wil je gratis naar Ajax tegen FC Emmen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Ajax-FC Emmen gratis te bekijken.

  Livestream Ajax – FC Emmen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ajax en FC Emmen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Ajax – FC Emmen kijken

  De samenvatting van Ajax – FC Emmen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Ajax-FC Emmen:
  Wanneer is Ajax – FC Emmen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen wordt gespeeld op zondag 16 april 2023.

  Hoe laat is Ajax – FC Emmen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Ajax – FC Emmen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Ajax (Amsterdam) en FC Emmen (Emmen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Ajax – FC Emmen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Ajax – FC Emmen kijken?

  Je kijkt Ajax – FC Emmen op ESPN.

  Kan ik gratis naar Ajax en FC Emmen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Ajax – FC Emmen kunt kijken.

  Kan ik Ajax – FC Emmen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Ajax -FC Emmen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *