Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – Bayern München: Oefenwedstrijd (Met blunder Joshua Zirkzee)

Ajax – Bayern München: Oefenwedstrijd (Met blunder Joshua Zirkzee)

  Ajax is de voorbereiding van het nieuwe seizoen begonnen met een gelijkspel tegen Bayern München. Het oefenduel tegen de Duitse club eindigde in een 2 -2 gelijkspel.

  Ajax-Bayern München: Oefenwedstrijd (2 – 2)

  De oefenwedstrijd tussen Ajax en Bayern München is vandaag in een gelijkspel geëindigd. Ajax scoorde al vroeg in de wedstrijd. Daarna kregen ze nog meerdere kansen om de score uit te breiden. Echter was het Choupo-Moting die in de 40e minuut gelijk maakte. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 2 – 2. Voor Bayern München kreeg de Nederlander Joshua Zirkzee nog een uitgelezen kans op een goal. Bijna vanaf de doellijn greep Perr Schuurs op het allerlaatste moment in.

  Doelpuntenmakers en scoreverloop

  ’10 0 – 1 Zakarya Labayad
  ‘40 1 – 1 Choupo-Moting
  ’48 2 – 1 Tanguy Nianzou
  ’50 2 – 2 Victor Jensen

  Debuut Steven Berghuis voor Ajax

  Voor Steven Berghuis was het zijn officiële debuut bij Ajax. Na de pikante transfer (Berghuis kwam over van aartsrivaal Feyenoord), mocht hij vandaag in het Ajax-shirt zijn opwachting maken. Na ongeveer een uur spelen kwam hij in het veld.

  Blunder Joshua Zirkzee

  De blunder van Joshua Zirkzee kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Nadat de Nederlander de keeper van Ajax knap omspeelde stond hij vrijwel op de doellijn. Perr Schuurs wist echter op het laatste moment een doelpunt te voorkomen. Bekijk hier het fragment:

  Video: Blunder Joshua Zirkzee Ajax Bayern München

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *