Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – AZ op tv

Ajax – AZ op tv

  Ajax – AZ op tv kijken? Op zondag 8 oktober 2023 om 14:30 uur spelen Ajax en AZ tegen elkaar in speelronde 8 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax: de Johan Cruijff ArenA. Wil je de wedstrijd Ajax – AZ live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 55,600 toeschouwers in de Johan Cruijff ArenA nemen Ajax en AZ het tegen elkaar op. Ajax-AZ is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Ajax - AZ op tv

  Ajax – AZ op tv

   • Wat: Ajax-AZ op tv
   • Datum: zondag 8 oktober 2023
   • Tijd: 14:30 uur
   • Waar: de Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
   • Zender: ESPN 3
  De Eredivisie wedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam en AZ uit Alkmaar wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Ajax – AZ op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

  Programma Ajax – AZ op tv

   • Wedstrijd op tv: Ajax-AZ LIVE.
   • Speelronde: 8 van de 34.
   • Datum: zondag 8 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 14:00 uur.
   • Aftrap: 14:30 uur.
   • Nabeschouwing: 16:30 uur.
  Na afloop van de Ajax-AZ live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Ajax – AZ, analyses en interviews

  Ajax – AZ kijken

  De wedstrijd tussen Ajax en AZ op zondag 8 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Ajax - AZ bij Canal Digitaal
  Ajax - AZ Online.nl
  Ajax - AZ Ziggo
  Ajax - AZ KPN
  Ajax - AZ Youfone
  Ajax - AZ T-Mobile

  Over Ajax – AZ

  • Uitslag laatste wedstrijd Ajax-AZ: 0-0 (6 mei 2023) .
  De wedstrijd tussen AFC Ajax en Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar) is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 8 van de 34 in de Eredivisie. Ajax – AZ is natuurlijk één van de topwedstrijden in de Eredivisie. Het is dan wel niet de klassieke top drie (Ajax, Feyenoord en PSV), maar ook Ajax – AZ wordt als echte topper gezien. Het wordt bovendien een hele interessante wedstrijd. De nieuwe directeur van Ajax, Alex Kroes, was daarvoor in dienst bij AZ. Bij AZ spelen een aantal spelers met een Ajax verleden. Dit maakt de wedstrijd tussen Ajax en AZ altijd extra interessant. Ajax-AZ op tv is eigenlijk een wedstrijd die de echte voetballiefhebber niet mag missen. De wedstrijd Ajax – AZ is live te zien op ESPN 3 en ook zijn er verschillende livestreams van Ajax-AZ te zien. De topper tussen Ajax en AZ zal door veel voetballiefhebbers live gekeken worden. Zowel Ajax als AZ hebben natuurlijk nog wel een zware midweekse wedstrijd in de benen. Het kan dus maar zo dat we wat wijzigingen in de basisselectie gaan zien. Onze voorspelling van Ajax-AZ is 1-1.

  Speelronde 8

  Het is alweer de achtste speelronde in de Eredivisie. Dit betekent dat de stand op de ranglijst nu steeds meer vorm begint te krijgen. We zijn namelijk bijna op een kwart van de Eredivisie. Ook deze speelronde staan er weer een hoop mooie wedstrijden op de speelkalender van Eredivisie. Zo hebben we de degradatiekraker tussen FC Volendam en FC Utrecht. Feyenoord gaat dit weekend op bezoek in Zwolle. PSV reist af naar Rotterdam om het tegen het goed presterende Sparta op te nemen. Als klap op de vuurpijl wordt deze speelronde Ajax – AZ gespeeld. Dat is natuurlijk wel dé topwedstrijd van speelronde 8. Er zijn dus meerdere wedstrijden deze speelronde die je zeker live op tv wilt zien.

  Over Ajax

   • AFC Ajax
   • Bijnaam: “De Godenzonen”
   • Plaats: Amsterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 15e
   • Trainer : Maurice Steijn
   • Topscorer: Brian Brobbey (3 doelpunt(en)).
  Bij Ajax lijkt het allemaal weer iets meer op de rit. De Amsterdammers proberen, al dan niet uit paniek, orde op zaken te stellen bij de club. De laatste weken gaat het niet meer over het voetbal, maar meer over de interne chaos bij Ajax. Wedstrijden gestaakt, dubieuze aankopen en als klap op de vuurpijl natuurlijk de vijftiende plaats op de ranglijst. Bij Ajax willen ze orde op zaken stellen. Daarom stelde de Amsterdamse club afgelopen week Louis van Gaal aan als adviseur van de RvC. Daarnaast moeten er natuurlijk gewoon punten gepakt gaan worden door Ajax. De komende tijd wordt het programma van Ajax er nog niet makkelijker op, dus de wedstrijd in de eigen ArenA tegen AZ zou een goed begin kunnen zijn voor Ajax.

  Over AZ

   • Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar)
   • Bijnaam: “De Kaasboeren”
   • Plaats: Alkmaar
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 2e
   • Trainer: Pascal Jansen
   • Topscorer Vangelis Pavlidis( 9 doelpunt(en)).
  AZ moet dit weekend op bezoek bij Ajax. Dat werd door AZ natuurlijk altijd als een hele lastige uitwedstrijd gezien, maar dat is dit seizoen wel anders. AZ ziet namelijk ook dat Ajax het heel zwaar heeft. Dit seizoen wist Ajax pas één keer te winnen in vijf wedstrijden. AZ daarentegen verloor dit seizoen nog helemaal niet. Het is dus de ideale mogelijkheid voor AZ om op bezoek bij Ajax te winnen. Vorig jaar eindigde het duel in 0-0, maar dit jaar is er voor AZ meer te halen. Bovendien draait AZ uitstekend. De Alkmaarders gaan dus met één doel naar Amsterdam: de drie punten mee de bus in nemen.

  Ajax – AZ bij ESPN 3

  Ajax-AZ is live op tv te zien op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van ESPN. In totaal heeft ESPN maar liefst vier zenders. Daarvan is alleen ESPN 1 gratis te zien. Voor ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4 heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Je kunt bij iedere grote provider eenvoudig een abonnement afsluiten op ESPN Compleet. Zodra je een abonnement hebt afgesloten kun je ook naar ESPN 3 kijken. Er zijn regelmatig leuke wedstrijden op ESPN 3 te zien. Ook dit weekend is er weer een wedstrijd op ESPN 3 te zien. De mooiste wedstrijd van het weekend, tussen Ajax en AZ, is live op ESPN 3 te zien. Je kijkt AFC Ajax-Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar) op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  Livestream Ajax – AZ (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Ajax en AZ via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en AZ kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Ajax – AZ op zondag 8 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: In de Eredivisie is het altijd spannend. Het niveau van de Eredivisie is de laatste jaren flink gestegen. Dat is ook terug te zien in de prestaties van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien. Mede daardoor is het aanzien van de Eredivisie behoorlijk gestegen. Steeds meer mensen kijken live naar de Eredivisie op tv. Dat is natuurlijk niet voor niets. De talenten van de toekomst spelen in de Eredivisie. Er zijn al veel spelers doorgebroken in de Eredivisie in het verleden, en dat zal in de toekomst natuurlijk niet anders zijn. Redenen genoeg dus om naar de Eredivisie op tv te kijken.

  Samenvatting Ajax – AZ

  De wedstrijd tussen Ajax – AZ op tv wordt gespeeld op zondag 8 oktober 2023. De aftrap is om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Johan Cruijff ArenA. Er is plek voor 55,600 toeschouwers. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 16:30 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Ajax – AZ is de een wedstrijd in speelronde 8 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Ajax – AZ uitgezonden?

  Je kijkt Ajax – AZ op ESPN 3.

  Wanneer is Ajax – AZ?

  Ajax – AZ wordt gespeeld op zondag 8 oktober 2023.

  Hoe laat begint Ajax – AZ?

  Ajax – AZ begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Ajax – AZ live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Ajax – AZ wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je Ajax – AZ online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Ajax – AZ beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *