Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AFC Ajax – Napoli op tv | Champions League

AFC Ajax – Napoli op tv | Champions League

  AFC Ajax – Napoli op tv kijken? Op dinsdag 4 oktober 2022 om 21:00 uur spelen AFC Ajax en Napoli tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AFC Ajax: Johan Cruijff ArenA. Wil je de wedstrijd AFC Ajax (Nederland) – Napoli (Italië) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 55,865 toeschouwers. In het Johan Cruijff ArenA nemen AFC Ajax (Nederland, Amsterdam) en Napoli (Italië, Napels) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: AFC Ajax – Napoli op tv.
  • Wanneer: dinsdag 4 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Johan Cruijff ArenA, het stadion van AFC Ajax.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  AFC Ajax - Napoli op tv

  AFC Ajax – Napoli op tv

  Wil je AFC Ajax – Napoli op tv kijken? De wedstrijd tussen AFC Ajax uit Nederland en Napoli uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

  • AFC Ajax – Napoli op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing AFC Ajax – Napoli
  • 21:00 uur : AFC Ajax – Napoli LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing AFC Ajax – Napoli

  Over AFC Ajax-Napoli op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen AFC Ajax en Napoli:

  • AFC Ajax staat op dit momenttweede in de Eredivisie.
  • Napoli staat op dit moment eerste in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AFC Ajax: “Johan Cruijff ArenA” (55,865 toeschouwers).
  • De thuisclub is AFC Ajax uit Nederland. AFC Ajax komt uit Amsterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Napoli uit Italië. AFC Ajax komt uit Napels in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Ajax-Napoli op tv kijken? Het belooft een loodzware wedstrijd te worden voor Ajax. De koploper van Italië komt namelijk op bezoek in Amsterdam. Bovendien heeft Ajax afgelopen weekend dure punten laten liggen in de competitie tegen Go Ahead Eagles. In de derde poulewedstrijd wil Ajax graag in eigen huis weer punten pakken. Het belooft een prachtige wedstrijd te worden.

  AFC Ajax – Napoli op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen AFC Ajax en Napoli is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma AFC Ajax-Napoli bij RTL 7:

  • dinsdag 4 oktober 2022
  • 21:00 uur, AFC Ajax -Napoli (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.

  Voetbal bij RTL 7:

  Op RTL 7 kijk je de UEFA Champions League live. RTL 7 kiest een CL wedstrijd uit die ze die avond uitzenden. Natuurlijk gaan de Nederlandse clubs voor. Als er geen Nederlandse clubs spelen kiest RTL 7 vaak voor de topwedstrijd in de Champions League van die dag. De wedstrijd is ook te zien op Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen AFC Ajax en Napoli is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen AFC Ajax en Napoli is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  AFC Ajax – Napoli bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AFC Ajax-Napoli op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

  De wedstrijd AFC Ajax – Napoli kijk je op RTL 7.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AFC Ajax – Napoli bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AFC Ajax en Napoli uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AFC Ajax – Napoli kijken

  Wil je gratis naar AFC Ajax tegen Napoli kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AFC Ajax-Napoli gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AFC Ajax en Napoli in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream AFC Ajax – Napoli (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AFC Ajax en Napoli via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AFC Ajax – Napoli kijken

  De samenvatting van AFC Ajax – Napoli kijken? Wil je de wedstrijd tussen AFC Ajax en Napoli nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  BEKIJK DE SAMENVATTING AJAX-NAPOLI (4 OKTOBER 2022)

  Op welke zender is AFC Ajax – Napoli op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen AFC Ajax – Napoli? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AFC Ajax – Napoli op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast AFC Ajax vs Napoli zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AFC Ajax-Napoli:

  Wanneer is AFC Ajax – Napoli op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen AFC Ajax en Napoli wordt gespeeld op dinsdag 4 oktober 2022.

  Hoe laat is AFC Ajax – Napoli op tv?

  De wedstrijd tussen AFC Ajax en Napoli begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AFC Ajax – Napoli live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AFC Ajax uit Amsterdam, Nederland en Napoli (Napels), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AFC Ajax – Napoli uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AFC Ajax en Napoli wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik AFC Ajax – Napoli kijken?

  Je kijkt AFC Ajax – Napoli op RTL 7.

  Kan ik gratis naar AFC Ajax en Napoli op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AFC Ajax – Napoli kunt kijken.

  Kan ik AFC Ajax – Napoli ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AFC Ajax -Napoli zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *