Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AFC Ajax – FC Volendam

AFC Ajax – FC Volendam

  AFC Ajax – FC Volendam op tv kijken? Op donderdag 26 januari 2023 om 21:00 uur spelen AFC Ajax en FC Volendam tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AFC Ajax: Johan Cruijff ArenA. Wil je de wedstrijd AFC Ajax – FC Volendam live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 55,865 toeschouwers in het Johan Cruijff ArenA nemen AFC Ajax (Amsterdam) en FC Volendam (Volendam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: AFC Ajax – FC Volendam op tv.
  • Wanneer: donderdag 26 januari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Johan Cruijff ArenA, het stadion van AFC Ajax.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  AFC Ajax - FC Volendam op tv

  AFC Ajax – FC Volendam op tv

  Wil je AFC Ajax – FC Volendam op tv kijken? De wedstrijd tussen AFC Ajax uit Amsterdam en FC Volendam uit Volendam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • AFC Ajax – FC Volendam op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : AFC Ajax – FC Volendam LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AFC Ajax-FC Volendam op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen AFC Ajax en FC Volendam:
  • AFC Ajax staat op dit moment op plaats 5e in de Eredivisie.
  • FC Volendam staat op dit moment op plaats 17e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AFC Ajax: “Johan Cruijff ArenA” (55,865 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Ajax-Volendam op tv kan een belangrijke wedstrijd worden voor Ajax. De Amsterdammers speelden de laatste vijf wedstrijden allemaal gelijk. Dit zorgt bij Ajax natuurlijk altijd voor een hoop gemor onder de tribunes en er wordt zelfs al gesproken over een mogelijk ontslag voor coach Alfred Schreuder. Het is voor Ajax dan ook van groot belang dat de wedstrijd tegen FC Volendam gewonnen wordt. Ajax kan zich niet nog een misstap veroorloven willen ze uitzicht houden op het kampioenschap. Volendam daarentegen ziet natuurlijk ook dat tegen dit Ajax best een stuntje mogelijk is. Bovendien heeft Volendam de punten heel hard nodig, ze staan op de zeventiende plek en willen koste wat kost niet degraderen. Ajax-Volendam is dus voor beide clubs heel belangrijk en mooi om live op tv te volgen.

  AFC Ajax – FC Volendam op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen AFC Ajax en FC Volendam is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AFC Ajax-FC Volendam bij ESPN 2:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, AFC Ajax -FC Volendam LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: ESPN heeft in Nederland de tv-rechten op de Eredivisie. De zender is inmiddels al een bekende naam rondom het Nederlands voetbal. Dit komt natuurlijk doordat ze veel aandacht besteden aan de Eredivisie-wedstrijden. Ook de midweekse speelronde in de Eredivisie kijk je bij ESPN op tv. Omdat ESPN meerdere kanalen heeft kun je alle wedstrijden live kijken. Net zoals in het weekend is er ook bij de midweekse speelronde ruimschoots aandacht voor analyses, voor- en nabeschouwing en samenvattingen. De midweekse speelronde in de Eredivisie kijk je dus live op tv bij ESPN.

  Eredivisie op tv

  De match tussen AFC Ajax en FC Volendam is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie is op de helft en dit betekent natuurlijk dat er nu écht voor de prijzen gevoetbald gaat worden. Bovendien begint de tweede helft van de Eredivisie met een midweekse speelronde. Op dinsdag, woensdag én op donderdag is er deze week dus Eredivisievoetbal op tv te zien. Alle clubs komen bovendien in actie op een doordeweekse dag deze week. Dat betekent dat jouw favoriete club deze week ook live op tv te zien is. Het wordt vanaf nu dus echt spannend in de Nederlandse competitie. In de tweede seizoenshelft wordt namelijk bepaald welke club kampioen wordt, welke clubs Europees voetbal gaan spelen en welke clubs degraderen. De Eredivisie op tv mag je nu dus eigenlijk niet missen.

  AFC Ajax – FC Volendam bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AFC Ajax-FC Volendam op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd AFC Ajax – FC Volendam kijk je op ESPN 2.

  AFC Ajax – FC Volendam bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AFC Ajax en FC Volendam uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS AFC Ajax – FC Volendam kijken

  Wil je gratis naar AFC Ajax tegen FC Volendam kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AFC Ajax-FC Volendam gratis te bekijken.

  Livestream AFC Ajax – FC Volendam (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AFC Ajax en FC Volendam via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AFC Ajax – FC Volendam kijken

  De samenvatting van AFC Ajax – FC Volendam kijken? Wil je de wedstrijd tussen AFC Ajax en FC Volendam nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AFC Ajax-FC Volendam:
  Wanneer is AFC Ajax – FC Volendam op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen AFC Ajax en FC Volendam wordt gespeeld op donderdag 26 januari 2023.

  Hoe laat is AFC Ajax – FC Volendam op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen AFC Ajax en FC Volendam is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AFC Ajax – FC Volendam live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen AFC Ajax (Amsterdam) en FC Volendam (Volendam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AFC Ajax – FC Volendam uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AFC Ajax en FC Volendam wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik AFC Ajax – FC Volendam kijken?

  Je kijkt AFC Ajax – FC Volendam op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar AFC Ajax en FC Volendam op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AFC Ajax – FC Volendam kunt kijken.

  Kan ik AFC Ajax – FC Volendam ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AFC Ajax -FC Volendam zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *