Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » AEK Athene – Olympique de Marseille op tv | UEFA Europa League

AEK Athene – Olympique de Marseille op tv | UEFA Europa League

  AEK Athene – Olympique de Marseille op tv kijken? Op donderdag 9 november 2023 om 21:00 uur spelen AEK Athene en Olympique de Marseille tegen elkaar in de UEFA Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AEK Athene: Agia Sofiastadion. Wil je de wedstrijd AEK Athene (Griekenland) – Olympique de Marseille (Frankrijk) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld voor 32,500 toeschouwers. In het Agia Sofiastadion nemen AEK Athene (Griekenland, Athene) en Olympique de Marseille (Frankrijk, Marseille) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AEK Athene – Olympique de Marseille via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Europa League.
  • Wie: AEK Athene – Olympique de Marseille op tv.
  • Wanneer: donderdag 9 november 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Agia Sofiastadion, het stadion van AEK Athene.
  • Uitgezonden op: ESPN 3.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  AEK Athene - Olympique de Marseille op tv

  AEK Athene – Olympique de Marseille op tv

  Wil je AEK Athene – Olympique de Marseille op tv kijken? De wedstrijd tussen AEK Athene uit Griekenland en Olympique de Marseille uit Frankrijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 3 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AEK Athene – Olympique de Marseille op TV
  • 20:15 uur: Voorbeschouwing AEK Athene – Olympique de Marseille
  • 21:00 uur : AEK Athene – Olympique de Marseille LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing AEK Athene – Olympique de Marseille

  Over AEK Athene-Olympique de Marseille Livestream

  Alles over de UEFA Europa League wedstrijd tussen AEK Athene en Olympique de Marseille:
  • AEK Athene staat op dit moment3e in de Super League.
  • Olympique de Marseille staat op dit moment 9e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AEK Athene: “Agia Sofiastadion” (32,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is AEK Athene uit Griekenland. AEK Athene komt uit Athene in Griekenland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Super League.
  • De uitclub is Olympique de Marseille uit Frankrijk. AEK Athene komt uit Marseille in Frankrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
  • Competitie: UEFA Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AEK Athene – Olympique Marseille op tv is met name voor de Ajaxcieden een belangrijke wedstrijd. Het is namelijk de andere wedstrijd in de poule van Ajax. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Het zijn de nummers één en twee uit poule B van de Europa League. Ajax moet zelf natuurlijk een goed resultaat halen, maar ook het resultaat van deze wedstrijd kan van belang zijn voor de Amsterdammers.

  AEK Athene – Olympique de Marseille op ESPN 3

  De UEFA Europa League wedstrijd tussen AEK Athene en Olympique de Marseille is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AEK Athene-Olympique de Marseille bij ESPN 3:
  • donderdag 9 november 2023
  • 21:00 uur, AEK Athene -Olympique de Marseille (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 3. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 3.
  Kijk AEK Athene – Olympique de Marseille in de UEFA Europa League live bij: Voetbal bij ESPN 3: ESPN heeft samen met Veronica de uitzendrechten op de UEFA Europa League. De wedstrijden van de Nederlandse clubs worden uitgezonden op Veronica, voor de andere wedstrijden moet je bij ESPN zijn. Ook voor de andere wedstrijd uit de poule van Ajax. AEK Athene – Marseille wordt live uitgezonden op ESPN 3. De wedstrijd kan wel eens heel belangrijk worden voor Ajax. Een goede reden om dat duel met een schuin oog in de gaten te houden.

  UEFA Europa League op tv

  De match tussen AEK Athene en Olympique de Marseille is een wedstrijd in de UEFA Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League de belangrijkste Europese voetbalcompetitie. Het is een prachtige competitie waar ook zeker geen kleine clubs in spelen. Dit jaar spelen onder andere AS Roma, Liverpool en Atalanta al in de Europa League. De nummer drie van de Champions League poules komen daar later nog bij. Ook de Europa League is dus een toernooi om goed in de gaten te houden. Namens Nederland doet alleen Ajax mee aan de Europa League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 3. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Europa League wedstrijd tussen AEK Athene en Olympique de Marseille is vanaf 21:00 uur live te zien op ESPN 3.

  AEK Athene – Olympique de Marseille bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AEK Athene-Olympique de Marseille op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AEK Athene – Olympique de Marseille kijk je op ESPN 3.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AEK Athene – Olympique de Marseille bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AEK Athene en Olympique de Marseille uit de UEFA Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AEK Athene – Olympique de Marseille kijken

  Wil je gratis naar AEK Athene tegen Olympique de Marseille kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AEK Athene-Olympique de Marseille gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AEK Athene en Olympique de Marseille in de UEFA Europa League is te zien op ESPN 3.

  Livestream AEK Athene – Olympique de Marseille (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AEK Athene en Olympique de Marseille via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AEK Athene – Olympique de Marseille kijken

  De samenvatting van AEK Athene – Olympique de Marseille kijken? Wil je de wedstrijd tussen AEK Athene en Olympique de Marseille nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Europa League worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AEK Athene – Olympique de Marseille op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Europa League wedstrijd tussen AEK Athene – Olympique de Marseille? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AEK Athene – Olympique de Marseille op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AEK Athene vs Olympique de Marseille zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AEK Athene-Olympique de Marseille:
  Wanneer is de AEK Athene – Olympique de Marseille livestream?

  De UEFA Europa League wedstrijd tussen AEK Athene en Olympique de Marseille wordt gespeeld op donderdag 9 november 2023.

  Hoe laat is AEK Athene – Olympique de Marseille op tv?

  De wedstrijd tussen AEK Athene en Olympique de Marseille begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AEK Athene – Olympique de Marseille live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AEK Athene uit Athene, Griekenland en Olympique de Marseille (Marseille), Frankrijk wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AEK Athene – Olympique de Marseille via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AEK Athene en Olympique de Marseille wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik AEK Athene – Olympique de Marseille kijken?

  Je kijkt AEK Athene – Olympique de Marseille op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar AEK Athene en Olympique de Marseille op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AEK Athene – Olympique de Marseille kunt kijken.

  Kan ik AEK Athene – Olympique de Marseille ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AEK Athene -Olympique de Marseille zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *