Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » ADO Den Haag – Go Ahead Eagles | KNVB Beker

ADO Den Haag – Go Ahead Eagles | KNVB Beker

  ADO Den Haag – Go Ahead Eagles op tv kijken? Op donderdag 9 februari 2023 om 21:00 uur spelen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles tegen elkaar in de KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van ADO Den Haag: Bingoal Stadion. Wil je de wedstrijd ADO Den Haag – Go Ahead Eagles live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 15,000 toeschouwers in het Bingoal Stadion nemen ADO Den Haag (Den Haag) en Go Ahead Eagles (Deventer) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de KNVB Beker.
  • Wie: ADO Den Haag – Go Ahead Eagles op tv.
  • Wanneer: donderdag 9 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Bingoal Stadion, het stadion van ADO Den Haag.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  ADO Den Haag - Go Ahead Eagles op tv

  ADO Den Haag – Go Ahead Eagles op tv

  Wil je ADO Den Haag – Go Ahead Eagles op tv kijken? De wedstrijd tussen ADO Den Haag uit Den Haag en Go Ahead Eagles uit Deventer wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • ADO Den Haag – Go Ahead Eagles op TV
  • 20:40 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : ADO Den Haag – Go Ahead Eagles LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over ADO Den Haag-Go Ahead Eagles op tv

  Alles over de KNVB Beker wedstrijd tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles:

  • ADO Den Haag staat op dit moment op plaats 13e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Go Ahead Eagles staat op dit moment op plaats 12e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van ADO Den Haag: “Bingoal Stadion” (15,000 toeschouwers).
  • Competitie: KNVB Beker, Nederland
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  ADO Den Haag neemt het op tegen Go Ahead Eagles. De ploeg uit Den Haag snakt naar een terugkeer in de Eredivisie. In de KNVB Beker kunnen ze nu voor de eigen fans laten zien dat ze dat waard zijn. ADO speelt namelijk tegen Eredivisionist Go Ahead Eagles. In de vorige ronde won ADO Den Haag nipt van de amateurs van Kozakken Boys. De Eagles wonnen knap op bezoek bij Heracles met 1-0. Kunnen de GAE weer een Keuken Kampioen Divisie club naar huis sturen?

  ADO Den Haag – Go Ahead Eagles op ESPN 2

  De KNVB Beker wedstrijd tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de KNVB Beker wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma ADO Den Haag-Go Ahead Eagles bij ESPN 2:

  • 20:40 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, ADO Den Haag -Go Ahead Eagles LIVE
  • 23:05 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij ESPN 2:

  De KNVB Beker kijk je live op ESPN & FOX. Niet alle wedstrijden worden live op FOX uitgezonden. Wordt de wedstrijd niet op FOX uitgezonden, dan kun je terecht bij ESPN. Op één van de vier kanalen van ESPN kijk je al het Nederlandse bekervoetbal live. De KNVB Beker krijgt veel aandacht op ESPN. Goals, hoogtepunten, interviews, achtergrondinformatie en bovendien het laatste nieuws komt allemaal voorbij op ESPN. Zo ben je altijd op de hoogte van alles rondom het KNVB-bekertoernooi op tv. Rondom de wedstrijden kijk je bovendien naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing, persconferenties en interviews. Deze wedstrijd wordt ook op FOX uitgezonden.

  KNVB Beker op tv

  De match tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles is een wedstrijd in de KNVB Beker (De voetbalcompetitie in Nederland). De KNVB Beker is natuurlijk hét bekertoernooi in Nederland. De charme van het bekervoetbal is in Nederland heel groot. Zowel amateurclubs als profclubs nemen het tegen elkaar op. Bovendien kunnen clubs uit de Keuken Kampioen Divisie ook tegen Eredivisieclubs of amateurclubs spelen. Het bekertoernooi is inmiddels aangekomen bij de achtste finales. De winnaars gaan door naar de kwartfinale van de KNVB beker, de verliezer ligt eruit. Na de achtste finales zijn er dus nog drie rondes te gaan in het bekertoernooi. Het belooft steeds spannender te worden.

  ADO Den Haag – Go Ahead Eagles bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je ADO Den Haag-Go Ahead Eagles op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd ADO Den Haag – Go Ahead Eagles kijk je op ESPN 2.

  ADO Den Haag – Go Ahead Eagles bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles uit de KNVB Beker (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de KNVB Beker. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS ADO Den Haag – Go Ahead Eagles kijken

  Wil je gratis naar ADO Den Haag tegen Go Ahead Eagles kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om ADO Den Haag-Go Ahead Eagles gratis te bekijken.

  Livestream ADO Den Haag – Go Ahead Eagles (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting ADO Den Haag – Go Ahead Eagles kijken

  De samenvatting van ADO Den Haag – Go Ahead Eagles kijken? Wil je de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de KNVB Beker worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd ADO Den Haag-Go Ahead Eagles:

  Wanneer is ADO Den Haag – Go Ahead Eagles op tv?

  De KNVB Beker wedstrijd tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles wordt gespeeld op donderdag 9 februari 2023.

  Hoe laat is ADO Den Haag – Go Ahead Eagles op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt ADO Den Haag – Go Ahead Eagles live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen ADO Den Haag (Den Haag) en Go Ahead Eagles (Deventer) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt ADO Den Haag – Go Ahead Eagles uitgezonden?

  De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik ADO Den Haag – Go Ahead Eagles kijken?

  Je kijkt ADO Den Haag – Go Ahead Eagles op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar ADO Den Haag en Go Ahead Eagles op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar ADO Den Haag – Go Ahead Eagles kunt kijken.

  Kan ik ADO Den Haag – Go Ahead Eagles ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast ADO Den Haag -Go Ahead Eagles zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *