Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » ADO Den Haag – Excelsior op TV (zondag 29 mei 2022)

ADO Den Haag – Excelsior op TV (zondag 29 mei 2022)

  ADO Den Haag – Excelsior op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Excelsior live op TV kijken? De wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie wordt live uitgezonden op ESPN 1. De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jean Stadion, het stadion van ADO Den Haag. De wedstrijd begint om 18:00 uur.  

  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (Nederland)
  • Wie: ADO Den Haag – Excelsior
  • Wanneer: zondag 29 mei 2022
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Cars Jean Stadion (Stadion van ADO Den Haag)
  • Op TV: ESPN 1
  ADO Den Haag - Excelsior op TV

  ADO Den Haag – Excelsior op TV

  De wedstrijd ADO Den Haag – Excelsior in de Keuken Kampioen Divisie wordt gespeeld op zondag 29 mei 2022. De wedstrijd begint om 18:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • ADO Den Haag – Excelsior op TV
  • 17:55: Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : ADO Den Haag – Excelsior LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over ADO Den Haag – Excelsior

  Alles over ADO Den Haag – Excelsior:

  • ADO Den Haag is vierde in de Keuken Kampioen Divisie geworden.
  • Excelsior is zesde in de Keuken Kampioen Divisie geworden.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van ADO Den Haag, Cars Jean Stadion.
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland.

  ADO Den Haag degradeerde vorig seizoen uit de Eredivisie en wil daarom natuurlijk zo snel mogelijk weer terug naar het hoogste niveau. Het was alweer 13 jaar geleden dat ADO niet in de Eredivisie speelde. Inmiddels zijn de play-offs om promotie aangekomen bij de finale van de play-offs. Daarin neemt ADO den Haag het in eigen huis op tegen Excelsior uit Rotterdam. Het is de tweede van de twee finales om promotie naar de Eredivisie. De eerste wedstrijd eindigde in 1-1. Daardoor promoveert de winnaar van ADO – Excelsior rechtstreeks naar de Eredivisie. Een super spannende wedstrijd om op tv te kijken dus.

  ADO Den Haag – Excelsior bij ESPN 1

  ADO Den Haag – Excelsior kijk je bij ESPN 1. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Keuken Kampioen Divisie op TV

  Iedere ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie (KKD) wil natuurlijk promoveren naar het hoogste niveau in het Nederlands voetbal. Daarom zijn de play-offs om promotie ook altijd enorm spannend om op tv te kijken. ADO Den Haag en Excelsior willen beiden graag weer op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal uitkomen. Daarom belooft het een zwaarbevochten wedstrijd te worden. Wil je de promotie wedstrijd tussen ADO Den Haag en Excelsior live op tv kijken? Dat kan uiteraard.

  ADO Den Haag – Excelsior GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar ADO Den Haag – Excelsior kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Samenvatting ADO Den Haag – Excelsior

  Samenvatting ADO Den Haag-Excelsior kijken? Wil je de wedstrijd ADO Den Haag – Excelsior van zondag 29 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Keuken Kampioen Divisie zijn te zien bij ESPN 1. In de samenvatting van ADO Den Haag tegen Excelsior zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De laatste wedstrijden van het seizoen staan op het programma. Het gaat om:

  1. Finale Play-off Europees voetbal (AZ Alkmaar – Vitesse)
  2. Finale Play-off promotie (ADO den Haag – Excelsior)

  Deze wedstrijden gaan uitmaken wie er volgend seizoen Europees voetbal speelt en wie er promoveert van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. De wedstrijden zijn dus één van de belangrijkste wedstrijden van het Nederlands voetbal seizoen. Daarom is het zeker de moeite waard om deze play off wedstrijden op tv te kijken.

  Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *