Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » ADO – Almere City FC op tv | Keuken Kampioen Divisie

ADO – Almere City FC op tv | Keuken Kampioen Divisie

  ADO – Almere City FC op tv kijken? Op zondag 16 april 2023 om 2:15 uur spelen ADO en Almere City FC tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van ADO: Bingoal Stadion. Wil je de wedstrijd ADO – Almere City FC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 15,000 toeschouwers in het Bingoal Stadion nemen ADO (Den Haag) en Almere City FC (Almere) het tegen elkaar op. De aftrap is om 2:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: ADO – Almere City FC op tv.
  • Wanneer: zondag 16 april 2023.
  • Tijd: 2:15 uur.
  • Waar: Bingoal Stadion, het stadion van ADO.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  ADO - Almere City FC op tv

  ADO – Almere City FC op tv

  Wil je ADO – Almere City FC op tv kijken? De wedstrijd tussen ADO uit Den Haag en Almere City FC uit Almere wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 2:15 uur. Om 2:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 4:16 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • ADO – Almere City FC op TV
  • 2:00 uur, Voorbeschouwing
  • 2:15 uur : ADO – Almere City FC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over ADO-Almere City FC op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen ADO en Almere City FC:
  • ADO staat op dit moment op plaats 10e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Almere City FC staat op dit moment op plaats 3e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van ADO: “Bingoal Stadion” (15,000 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 2:15 uur.
  ADO Den Haag – Almere City op tv kijken? De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie belooft een spannend duel te worden. Almere City werd afgelopen periode de periodekampioen en staat bovendien op een prima derde plek. De club uit Almere heeft dus al een kans om te promoveren naar de Eredivisie. Dit is iets wat voor ADO nog ver weg is. De club kent een teleurstellend seizoen. Kan ADO zich tegen Almere City herpakken en eventueel nog een gooi naar de vierde periode doen?

  ADO – Almere City FC op ESPN

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen ADO en Almere City FC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 2:15 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma ADO-Almere City FC bij ESPN:
  • 2:00 uur, voorbeschouwing.
  • 2:15 uur, ADO -Almere City FC LIVE
  • 4:16 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN heeft de uitzendrechten op de Keuken Kampioen Divisie. Net zoals de Eredivisie zijn ook de tv-rechten van de eerste divisie in Nederland in handen van ESPN. Bij ESPN volg je dan ook alles rondom de Keuken Kampioen Divisie op tv. Het laatste nieuws, schakelprogramma’s, geruchten, analyses en interviews zie je op één van de vier kanalen van ESPN. Het belooft een spannende ontknoping te worden in de Keuken Kampioen Divisie en dus is dit een goed moment om een abonnement op ESPN af te sluiten.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen ADO en Almere City FC is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie (KKD) is de op één na hoogste divisie in Nederland. Clubs uit de Keuken Kampioen Divisie willen natuurlijk graag promoveren naar de Eredivisie. Dit kan door kampioen te worden, of door op de tweede plek te eindigen. Deze twee clubs promoveren rechtstreeks. Bovendien kunnen clubs via play-offs promoveren. Deze promotie-degradatie wedstrijden zijn natuurlijk ook onwijs spannend om op tv te kijken. Welke clubs de play-offs gaan halen in de KKD gaat de komende weken bepaald worden.

  ADO – Almere City FC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je ADO-Almere City FC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd ADO – Almere City FC kijk je op ESPN.

  ADO – Almere City FC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ADO en Almere City FC uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS ADO – Almere City FC kijken

  Wil je gratis naar ADO tegen Almere City FC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om ADO-Almere City FC gratis te bekijken.

  Livestream ADO – Almere City FC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ADO en Almere City FC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting ADO – Almere City FC kijken

  De samenvatting van ADO – Almere City FC kijken? Wil je de wedstrijd tussen ADO en Almere City FC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd ADO-Almere City FC:
  Wanneer is ADO – Almere City FC op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen ADO en Almere City FC wordt gespeeld op zondag 16 april 2023.

  Hoe laat is ADO – Almere City FC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen ADO en Almere City FC is om 2:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt ADO – Almere City FC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen ADO (Den Haag) en Almere City FC (Almere) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt ADO – Almere City FC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen ADO en Almere City FC wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik ADO – Almere City FC kijken?

  Je kijkt ADO – Almere City FC op ESPN.

  Kan ik gratis naar ADO en Almere City FC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar ADO – Almere City FC kunt kijken.

  Kan ik ADO – Almere City FC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast ADO -Almere City FC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *