Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K.

Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K.

  Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. op tv kijken? Op donderdag 2 februari 2023 om 18:00 uur spelen Adana Demirspor en Fenerbahçe S.K. tegen elkaar in de Süper Lig. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Adana Demirspor: Yeni adana stadyumu. Wil je de wedstrijd Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 33,543 toeschouwers in het Yeni adana stadyumu nemen Adana Demirspor (Adana) en Fenerbahçe S.K. (Istanbul) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Süper Lig.
  • Wie: Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. op tv.
  • Wanneer: donderdag 2 februari 2023.
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Yeni adana stadyumu, het stadion van Adana Demirspor.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Adana Demirspor - Fenerbahçe S.K. op tv

  Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. op tv

  Wil je Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. op tv kijken? De wedstrijd tussen Adana Demirspor uit Adana en Fenerbahçe S.K. uit Istanbul wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Om 17:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. op TV
  • 17:45 uur, Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Adana Demirspor-Fenerbahçe S.K. op tv

  Alles over de Süper Lig wedstrijd tussen Adana Demirspor en Fenerbahçe S.K.:
  • Adana Demirspor staat op dit moment op plaats vijfde in de Süper Lig.
  • Fenerbahçe S.K. staat op dit moment op plaats tweede in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Adana Demirspor: “Yeni adana stadyumu” (33,543 toeschouwers).
  • Competitie: Süper Lig, Turkije
  • De aftrap is om 18:00 uur.
  Adana Demirspor neemt het in eigen huis op tegen Fenerbahce. Het is een echte topwedstrijd in de Turkse competitie tussen de nummer vijf en twee van de ranglijst. Bij Fenerbahce spelen onder andere Jayden Oosterwolde en Ferdi Kardioglu. Maar ook (ex) topspelers als Batshuayi, Valencia en Joshua King. Het belooft dus een mooie wedstrijd te worden in Adana.

  Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. op Ziggo Sport Voetbal

  De Süper Lig wedstrijd tussen Adana Demirspor en Fenerbahçe S.K. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Voor de Süper Lig wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Adana Demirspor-Fenerbahçe S.K. bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 17:45 uur, voorbeschouwing.
  • 18:00 uur, Adana Demirspor -Fenerbahçe S.K. LIVE
  • 20:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Turkse competitie kijk je live op tv bij Ziggo Sport. Daarnaast heeft Ziggo Sport ook een livestream om de Turkse Super Lig live op tv te kijken. Zo ook de wedstrijd tussen Adana Demirspor en Fenerbahce. Je volgt de wedstrijd live op Ziggo Sport of via een livestream bij bijvoorbeeld KPN, Ziggo of een andere provider. De wedstrijd wordt bovendien van een uitgebreide voor- en nabeschouwing voorzien.

  Süper Lig op tv

  De match tussen Adana Demirspor en Fenerbahçe S.K. is een wedstrijd in de Süper Lig (De voetbalcompetitie in Turkije). De Turkse voetbalcompetitie heet de Süper Lig. Daarin spelen veel grote, bekende clubs. Natuurlijk zijn Fenerbahce en Galatasaray de bekendste. De voetbalwedstrijden in Turkije staan erom bekend heel beladen te zijn. Veel strijd, actie en passie zijn dingen die je in het Turkse voetbal regelmatig terugziet. De wedstrijd van vandaag tussen Adana en Fenerbahce kan ook maar eens heel beladen zijn.

  Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Adana Demirspor-Fenerbahçe S.K. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Adana Demirspor en Fenerbahçe S.K. uit de Süper Lig (Turkije) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Süper Lig. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Turkije op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. kijken

  Wil je gratis naar Adana Demirspor tegen Fenerbahçe S.K. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Adana Demirspor-Fenerbahçe S.K. gratis te bekijken.

  Livestream Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Adana Demirspor en Fenerbahçe S.K. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. kijken

  De samenvatting van Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Adana Demirspor en Fenerbahçe S.K. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Süper Lig worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Adana Demirspor-Fenerbahçe S.K.:
  Wanneer is Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. op tv?

  De Süper Lig wedstrijd tussen Adana Demirspor en Fenerbahçe S.K. wordt gespeeld op donderdag 2 februari 2023.

  Hoe laat is Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Adana Demirspor en Fenerbahçe S.K. is om 18:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Adana Demirspor (Adana) en Fenerbahçe S.K. (Istanbul) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Adana Demirspor en Fenerbahçe S.K. wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. kijken?

  Je kijkt Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Adana Demirspor en Fenerbahçe S.K. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. kunt kijken.

  Kan ik Adana Demirspor – Fenerbahçe S.K. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Adana Demirspor -Fenerbahçe S.K. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *