Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » ACF Fiorentina – Torino

ACF Fiorentina – Torino

  ACF Fiorentina – Torino op tv kijken? Op woensdag 1 februari 2023 om 18:00 uur spelen ACF Fiorentina en Torino tegen elkaar in de Coppa Italia. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van ACF Fiorentina: Stadio Artemio Franchi. Wil je de wedstrijd ACF Fiorentina – Torino live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Tennis. Voor het oog van 43,147 toeschouwers in het Stadio Artemio Franchi nemen ACF Fiorentina (Florence) en Torino (Turijn) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Coppa Italia.
  • Wie: ACF Fiorentina – Torino op tv.
  • Wanneer: woensdag 1 februari 2023.
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Stadio Artemio Franchi, het stadion van ACF Fiorentina.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Tennis (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  ACF Fiorentina - Torino op tv

  ACF Fiorentina – Torino op tv

  Wil je ACF Fiorentina – Torino op tv kijken? De wedstrijd tussen ACF Fiorentina uit Florence en Torino uit Turijn wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Om 17:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • ACF Fiorentina – Torino op TV
  • 17:45 uur, Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : ACF Fiorentina – Torino LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over ACF Fiorentina-Torino op tv

  Alles over de Coppa Italia wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Torino:

  • ACF Fiorentina staat op dit moment op plaats 12e in de Serie A.
  • Torino staat op dit moment op plaats 8e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van ACF Fiorentina: “Stadio Artemio Franchi” (43,147 toeschouwers).
  • Competitie: Coppa Italia, Italië
  • De aftrap is om 18:00 uur.

  Fiorentina neemt het in eigen huis op tegen Torino. Het is een wedstrijd om de Coppa Italia, de Italiaanse beker. De wedstrijd Fiorentina – Torino gaat tussen twee clubs uit de middenmoot van de Serie A. Toch is de wedstrijd om meerdere redenen interessant. Allereerst omdat Perr Schuurs bij Torino speelt. Bij Fiorentina zien we oude bekende Sofyan Amrabat in de selectie. De wedstrijd Fiorentina-Torino op tv is dus zeker de moeite waard.

  ACF Fiorentina – Torino op Ziggo Sport Tennis

  De Coppa Italia wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Torino is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Voor de Coppa Italia wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Tennis naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma ACF Fiorentina-Torino bij Ziggo Sport Tennis:

  • 17:45 uur, voorbeschouwing.
  • 18:00 uur, ACF Fiorentina -Torino LIVE
  • 20:00 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport Tennis:

  De uitzendrechten voor het Italiaanse bekertoernooi zijn in handen van Ziggo Sport. Zij besteden uitgebreid aandacht aan de Coppa Italia, zoals het bekertoernooi in Italië heet. Het toernooi is aangekomen bij de kwartfinales en dit betekent dat er steeds meer mooie wedstrijden aan zitten te komen. Een extra reden dus om het Italiaanse bekertoernooi op de voet te volgen. Daarvoor ben je bij Ziggo Sport aan het juiste adres.

  Coppa Italia op tv

  De match tussen ACF Fiorentina en Torino is een wedstrijd in de Coppa Italia (De voetbalcompetitie in Italië). De Coppa Italia is het Italiaanse bekertoernooi. De eerste editie van de Coppa Italia was al in 1922 en het toernooi bestaat dus al heel lang. Afgelopen seizoen won Internazionale de Italiaanse beker nadat ze in een zinderende finale Juventus versloegen. De winnaar van de Italiaanse beker kwalificeert zich automatisch voor de UEFA Europa League. Het is voor veel clubs dus een interessante mogelijkheid om Europees voetbal te halen. Juventus is de meest succesvolle club in de Coppa Italia. Zij wonnen het toernooi al 14x.

  ACF Fiorentina – Torino bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je ACF Fiorentina-Torino op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd ACF Fiorentina – Torino kijk je op Ziggo Sport Tennis.

  ACF Fiorentina – Torino bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ACF Fiorentina en Torino uit de Coppa Italia (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Coppa Italia. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS ACF Fiorentina – Torino kijken

  Wil je gratis naar ACF Fiorentina tegen Torino kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om ACF Fiorentina-Torino gratis te bekijken.

  Livestream ACF Fiorentina – Torino (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ACF Fiorentina en Torino via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting ACF Fiorentina – Torino kijken

  De samenvatting van ACF Fiorentina – Torino kijken? Wil je de wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Torino nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Coppa Italia worden uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd ACF Fiorentina-Torino:

  Wanneer is ACF Fiorentina – Torino op tv?

  De Coppa Italia wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Torino wordt gespeeld op woensdag 1 februari 2023.

  Hoe laat is ACF Fiorentina – Torino op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Torino is om 18:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt ACF Fiorentina – Torino live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen ACF Fiorentina (Florence) en Torino (Turijn) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt ACF Fiorentina – Torino uitgezonden?

  De wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Torino wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis.

  Op welke zender kan ik ACF Fiorentina – Torino kijken?

  Je kijkt ACF Fiorentina – Torino op Ziggo Sport Tennis.

  Kan ik gratis naar ACF Fiorentina en Torino op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Tennis in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar ACF Fiorentina – Torino kunt kijken.

  Kan ik ACF Fiorentina – Torino ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast ACF Fiorentina -Torino zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *