Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » ACF Fiorentina – Lech Poznan op tv | UEFA Conference League

ACF Fiorentina – Lech Poznan op tv | UEFA Conference League

  ACF Fiorentina – Lech Poznan op tv kijken? Op donderdag 20 april 2023 om 18:45 uur spelen ACF Fiorentina en Lech Poznan tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van ACF Fiorentina: Stadio Artemio Franchi. Wil je de wedstrijd ACF Fiorentina (Italië) – Lech Poznan (Polen) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. De wedstrijd wordt gespeeld voor 43,147 toeschouwers. In het Stadio Artemio Franchi nemen ACF Fiorentina (Italië, Florence) en Lech Poznan (Polen, Poznań) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook ACF Fiorentina – Lech Poznan via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: ACF Fiorentina – Lech Poznan op tv.
  • Wanneer: donderdag 20 april 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Stadio Artemio Franchi, het stadion van ACF Fiorentina.
  • Uitgezonden op: ESPN.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  ACF Fiorentina - Lech Poznan op tv

  ACF Fiorentina – Lech Poznan op tv

  Wil je ACF Fiorentina – Lech Poznan op tv kijken? De wedstrijd tussen ACF Fiorentina uit Italië en Lech Poznan uit Polen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • ACF Fiorentina – Lech Poznan op TV
  • 18:15 uur: Voorbeschouwing ACF Fiorentina – Lech Poznan
  • 18:45 uur : ACF Fiorentina – Lech Poznan LIVE
  • 20:45 uur: Nabeschouwing ACF Fiorentina – Lech Poznan

  Over ACF Fiorentina-Lech Poznan Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Lech Poznan:
  • ACF Fiorentina staat op dit moment9e in de Serie A.
  • Lech Poznan staat op dit moment 3e in de Ekstraklasa.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van ACF Fiorentina: “Stadio Artemio Franchi” (43,147 toeschouwers).
  • De thuisclub is ACF Fiorentina uit Italië. ACF Fiorentina komt uit Florence in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Lech Poznan uit Polen. ACF Fiorentina komt uit Poznań in Polen en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ekstraklasa.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  In de UEFA Europa Conference League neemt Fiorentina het op tegen het Poolse Lech Poznan. Fiorentina won de eerste wedstrijd met maar liefst 1-4 op bezoek bij Lech Poznan. De club van Sofyan Amrabat heeft dus een uitstekende uitgangspositie voor de return tegen Lech Poznan. De wedstrijd is live te zien op ESPN en het belooft een leuke match te worden. Uitslag vorige wedstrijd: Lech Poznan – ACF Fiorentina, 1-4.

  ACF Fiorentina – Lech Poznan op ESPN

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Lech Poznan is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma ACF Fiorentina-Lech Poznan bij ESPN:
  • donderdag 20 april 2023
  • 18:45 uur, ACF Fiorentina -Lech Poznan (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN.
  Voetbal bij ESPN: De UEFA Conference League wordt live uitgezonden op Veronica en ESPN. Veronica besteedt natuurlijk extra veel aandacht aan de wedstrijden van de Nederlandse clubs. Ook topwedstrijden en wedstrijden van clubs waar Nederlanders voetballen krijgen extra veel aandacht. Je kijkt bovendien naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Ook zie je samenvattingen, interviews, persconferenties, analyses en volg je het laatste nieuws rondom de Conference League op tv. Uiteraard wordt er op beide zenders extra aandacht besteed aan AZ. De club uit Alkmaar is namelijk de enige Nederlandse club die nog in het toernooi zit. Een extra reden dus om de Conference League bij ESPN of Veronica te volgen.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen ACF Fiorentina en Lech Poznan is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De UEFA Conference League is na de Champions League en de Europa League nu het derde Europese voetbaltoernooi. Het is voor veel clubs een mooie gelegenheid om Europees voetbal te spelen en ver te komen in een Europees toernooi. Namens Nederland zit alleen AZ nog in het toernooi. Natuurlijk is er extra aandacht voor AZ op tv. De UEFA Europa Conference League is een boeiend toernooi om te volgen. We herinneren ons natuurlijk allemaal nog de Conference League finale tussen Feyenoord en AS Roma van vorig seizoen. Kan AZ hetzelfde bereiken? De returns in de UEFA Europa Conference League beloven in ieder geval reuze spannend te worden. De UEFA Europa Conference League is aangekomen bij de kwartfinales. De winnaars van de kwartfinales in de Conference League komen dus dichtbij die felbegeerde Conference League finale.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op ESPN. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Lech Poznan is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN.

  ACF Fiorentina – Lech Poznan bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je ACF Fiorentina-Lech Poznan op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd ACF Fiorentina – Lech Poznan kijk je op ESPN.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  ACF Fiorentina – Lech Poznan bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ACF Fiorentina en Lech Poznan uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS ACF Fiorentina – Lech Poznan kijken

  Wil je gratis naar ACF Fiorentina tegen Lech Poznan kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om ACF Fiorentina-Lech Poznan gratis te bekijken. De wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Lech Poznan in de UEFA Conference League is te zien op ESPN.

  Livestream ACF Fiorentina – Lech Poznan (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ACF Fiorentina en Lech Poznan via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting ACF Fiorentina – Lech Poznan kijken

  De samenvatting van ACF Fiorentina – Lech Poznan kijken? Wil je de wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Lech Poznan nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is ACF Fiorentina – Lech Poznan op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen ACF Fiorentina – Lech Poznan? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is ACF Fiorentina – Lech Poznan op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast ACF Fiorentina vs Lech Poznan zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd ACF Fiorentina-Lech Poznan:
  Wanneer is de ACF Fiorentina – Lech Poznan livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Lech Poznan wordt gespeeld op donderdag 20 april 2023.

  Hoe laat is ACF Fiorentina – Lech Poznan op tv?

  De wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Lech Poznan begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt ACF Fiorentina – Lech Poznan live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen ACF Fiorentina uit Florence, Italië en Lech Poznan (Poznań), Polen wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt ACF Fiorentina – Lech Poznan via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Lech Poznan wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik ACF Fiorentina – Lech Poznan kijken?

  Je kijkt ACF Fiorentina – Lech Poznan op ESPN.

  Kan ik gratis naar ACF Fiorentina en Lech Poznan op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar ACF Fiorentina – Lech Poznan kunt kijken.

  Kan ik ACF Fiorentina – Lech Poznan ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast ACF Fiorentina -Lech Poznan zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *