Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » ACF Fiorentina – Atalanta op tv | Serie A

ACF Fiorentina – Atalanta op tv | Serie A

  ACF Fiorentina – Atalanta op tv kijken? Op maandag 17 april 2023 om 20:45 uur spelen ACF Fiorentina en Atalanta tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van ACF Fiorentina: Stadio Artemio Franchi. Wil je de wedstrijd ACF Fiorentina – Atalanta live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 43,147 toeschouwers in het Stadio Artemio Franchi nemen ACF Fiorentina (Florence) en Atalanta (Bergamo) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: ACF Fiorentina – Atalanta op tv.
  • Wanneer: maandag 17 april 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Stadio Artemio Franchi, het stadion van ACF Fiorentina.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  ACF Fiorentina - Atalanta op tv

  ACF Fiorentina – Atalanta op tv

  Wil je ACF Fiorentina – Atalanta op tv kijken? De wedstrijd tussen ACF Fiorentina uit Florence en Atalanta uit Bergamo wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:27 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:47 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • ACF Fiorentina – Atalanta op TV
  • 20:27 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : ACF Fiorentina – Atalanta LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over ACF Fiorentina-Atalanta op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Atalanta:
  • ACF Fiorentina staat op dit moment op plaats 9e in de Serie A.
  • Atalanta staat op dit moment op plaats 6e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van ACF Fiorentina: “Stadio Artemio Franchi” (43,147 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  Fiorentina-Atalanta is een wedstrijd in de subtop van de Italiaanse competitie. Beide clubs jagen nog op een plek die recht geeft op Europees voetbal. Atalanta heeft de beste papieren, maar Fiorentina kan bij een overwinning de aansluiting weer vinden. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Bij Atalanta zien we overigens veel Nederlanders in de selectie. Hateboer, de Roon en ook Koopmeiners spelen bij Atalanta. Ook bij Fiorentina zien we een oude bekende. Zo speelt Sofyan Amrabat bij Fiorentina.

  ACF Fiorentina – Atalanta op Ziggo Sport

  De Serie A wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Atalanta is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma ACF Fiorentina-Atalanta bij Ziggo Sport:
  • 20:27 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, ACF Fiorentina -Atalanta LIVE
  • 22:47 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Italiaanse competitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft namelijk de uitzendrechten voor de Serie A. De zender beschikt maar liefst over zes kanalen waardoor ze veel voetbalwedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Dit geeft jou als kijker de gelegenheid om meerdere wedstrijden tegelijk te kijken. De Serie A is de hoogste competitie in Italië en het is dan ook niet voor niets dat Ziggo de tv-rechten heeft. Het staat namelijk garant voor mooi voetbal.

  Serie A op tv

  De match tussen ACF Fiorentina en Atalanta is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). In de Serie A zitten natuurlijk veel prachtige clubs met een rijke historie. AC Milan, Internazionale, Napoli en Juventus zijn slechts enkele van de grote clubs in het Italiaanse topvoetbal. Bovendien spelen er bij de Italiaanse clubs op dit moment veel Nederlandse spelers. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om op tv te kijken.

  ACF Fiorentina – Atalanta bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je ACF Fiorentina-Atalanta op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd ACF Fiorentina – Atalanta kijk je op Ziggo Sport.

  ACF Fiorentina – Atalanta bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ACF Fiorentina en Atalanta uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS ACF Fiorentina – Atalanta kijken

  Wil je gratis naar ACF Fiorentina tegen Atalanta kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om ACF Fiorentina-Atalanta gratis te bekijken.

  Livestream ACF Fiorentina – Atalanta (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ACF Fiorentina en Atalanta via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting ACF Fiorentina – Atalanta kijken

  De samenvatting van ACF Fiorentina – Atalanta kijken? Wil je de wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Atalanta nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd ACF Fiorentina-Atalanta:
  Wanneer is ACF Fiorentina – Atalanta op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Atalanta wordt gespeeld op maandag 17 april 2023.

  Hoe laat is ACF Fiorentina – Atalanta op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Atalanta is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt ACF Fiorentina – Atalanta live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen ACF Fiorentina (Florence) en Atalanta (Bergamo) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt ACF Fiorentina – Atalanta uitgezonden?

  De wedstrijd tussen ACF Fiorentina en Atalanta wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik ACF Fiorentina – Atalanta kijken?

  Je kijkt ACF Fiorentina – Atalanta op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar ACF Fiorentina en Atalanta op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar ACF Fiorentina – Atalanta kunt kijken.

  Kan ik ACF Fiorentina – Atalanta ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast ACF Fiorentina -Atalanta zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *