Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » ACF Fiorentina – AC Milan op tv | Serie A

ACF Fiorentina – AC Milan op tv | Serie A

  ACF Fiorentina – AC Milan op tv kijken? Op zaterdag 4 maart 2023 om 20:45 uur spelen ACF Fiorentina en AC Milan tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van ACF Fiorentina: Stadio Artemio Franchi. Wil je de wedstrijd ACF Fiorentina – AC Milan live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 43,147 toeschouwers in het Stadio Artemio Franchi nemen ACF Fiorentina (Florence) en AC Milan (Milaan) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: ACF Fiorentina – AC Milan op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 maart 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Stadio Artemio Franchi, het stadion van ACF Fiorentina.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  ACF Fiorentina - AC Milan op tv

  ACF Fiorentina – AC Milan op tv

  Wil je ACF Fiorentina – AC Milan op tv kijken? De wedstrijd tussen ACF Fiorentina uit Florence en AC Milan uit Milaan wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:28 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:47 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • ACF Fiorentina – AC Milan op TV
  • 20:28 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : ACF Fiorentina – AC Milan LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over ACF Fiorentina-AC Milan op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen ACF Fiorentina en AC Milan:
  • ACF Fiorentina staat op dit moment op plaats 12e in de Serie A.
  • AC Milan staat op dit moment op plaats 3e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van ACF Fiorentina: “Stadio Artemio Franchi” (43,147 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  Fiorentina – AC Milan is voor AC Milan dé mogelijkheid om de aansluiting bij de subtop in de Serie A te houden. Milan won zijn laatste wedstrijden allemaal. Fiorentina daarentegen won zijn laatste wedstrijd weliswaar, maar kende daarvoor een wisselvallige reeks. Kan Fiorentina bouwen op de overwinning van vorige week?

  ACF Fiorentina – AC Milan op Ziggo Sport Docu

  De Serie A wedstrijd tussen ACF Fiorentina en AC Milan is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma ACF Fiorentina-AC Milan bij Ziggo Sport Docu:
  • 20:28 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, ACF Fiorentina -AC Milan LIVE
  • 22:47 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: Ziggo Sport heeft de tv-rechten op het Italiaanse voetbal. Dit betekent dat je op één van de zes kanalen van Ziggo Sport regelmatig wedstrijden uit de Italiaanse competitie voorbij zult zien komen. Daardoor kun jij als voetbalfan de Serie A op de voet volgen. Natuurlijk besteedt Ziggo Sport extra aandacht aan de Nederlandse spelers in de Italiaanse voetbalcompetitie. Daarnaast worden ook de topclubs uitvoerig besproken. Een extra reden dus om een abonnement op Ziggo Sport Totaal te nemen.

  Serie A op tv

  De match tussen ACF Fiorentina en AC Milan is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Italiaanse voetbalcompetitie heet de Serie A. Het is de hoogste divisie van Italië. In de Serie A spelen veel clubs die door de jaren heen veel internationale bekendheid hebben verworven. Juventus en AC Milan zijn al jaren twee van de bekendste clubs van de wereld. Ook nu is de Serie A weer aan een enorme opmars bezig. Naast de traditionele topclubs zijn er veel toppers bijgekomen. Denk aan Napoli, AS Roma en Atalanta. Dit maakt de Serie A nóg aantrekkelijker om op tv te kijken. Bovendien spelen er momenteel veel Nederlanders in de Italiaanse competitie. Een extra bonus dus.

  ACF Fiorentina – AC Milan bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je ACF Fiorentina-AC Milan op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd ACF Fiorentina – AC Milan kijk je op Ziggo Sport Docu.

  ACF Fiorentina – AC Milan bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ACF Fiorentina en AC Milan uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS ACF Fiorentina – AC Milan kijken

  Wil je gratis naar ACF Fiorentina tegen AC Milan kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om ACF Fiorentina-AC Milan gratis te bekijken.

  Livestream ACF Fiorentina – AC Milan (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen ACF Fiorentina en AC Milan via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting ACF Fiorentina – AC Milan kijken

  De samenvatting van ACF Fiorentina – AC Milan kijken? Wil je de wedstrijd tussen ACF Fiorentina en AC Milan nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd ACF Fiorentina-AC Milan:
  Wanneer is ACF Fiorentina – AC Milan op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen ACF Fiorentina en AC Milan wordt gespeeld op zaterdag 4 maart 2023.

  Hoe laat is ACF Fiorentina – AC Milan op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen ACF Fiorentina en AC Milan is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt ACF Fiorentina – AC Milan live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen ACF Fiorentina (Florence) en AC Milan (Milaan) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt ACF Fiorentina – AC Milan uitgezonden?

  De wedstrijd tussen ACF Fiorentina en AC Milan wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik ACF Fiorentina – AC Milan kijken?

  Je kijkt ACF Fiorentina – AC Milan op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar ACF Fiorentina en AC Milan op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar ACF Fiorentina – AC Milan kunt kijken.

  Kan ik ACF Fiorentina – AC Milan ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast ACF Fiorentina -AC Milan zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *