Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AC Monza – AC Milan op tv | Serie A

AC Monza – AC Milan op tv | Serie A

  AC Monza – AC Milan op tv kijken? Op zaterdag 18 februari 2023 om 18:00 uur spelen AC Monza en AC Milan tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AC Monza: Stadio Brianteo. Wil je de wedstrijd AC Monza – AC Milan live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 15,039 toeschouwers in het Stadio Brianteo nemen AC Monza (Monza) en AC Milan (Milaan) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: AC Monza – AC Milan op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 februari 2023.
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Stadio Brianteo, het stadion van AC Monza.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  AC Monza - AC Milan op tv

  AC Monza – AC Milan op tv

  Wil je AC Monza – AC Milan op tv kijken? De wedstrijd tussen AC Monza uit Monza en AC Milan uit Milaan wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Om 17:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • AC Monza – AC Milan op TV
  • 17:45 uur, Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : AC Monza – AC Milan LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AC Monza-AC Milan op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen AC Monza en AC Milan:
  • AC Monza staat op dit moment op plaats 10e in de Serie A.
  • AC Milan staat op dit moment op plaats 5e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AC Monza: “Stadio Brianteo” (15,039 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 18:00 uur.
  AC Milan gaat deze week op bezoek bij Monza. Wat Monza-Milan zo interessant maakt is de goede vorm van AC Monza. De club is al vijf wedstrijden ongeslagen. AC Milan daarentegen verloor drie van zijn laatste vijf wedstrijden. Na een slechte reeks van drie verloren wedstrijden won AC Milan vorige week eindelijk weer een wedstrijd. Het verschil in de subtop van de Serie A is echter heel klein. Daardoor telt iedere wedstrijd.

  AC Monza – AC Milan op Ziggo Sport

  De Serie A wedstrijd tussen AC Monza en AC Milan is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AC Monza-AC Milan bij Ziggo Sport:
  • 17:45 uur, voorbeschouwing.
  • 18:00 uur, AC Monza -AC Milan LIVE
  • 20:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Italiaanse competitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft namelijk de uitzendrechten voor de Serie A. De zender beschikt maar liefst over zes kanalen waardoor ze veel voetbalwedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Dit geeft jou als kijker de gelegenheid om meerdere wedstrijden tegelijk te kijken. De Serie A is de hoogste competitie in Italië en het is dan ook niet voor niets dat Ziggo de tv-rechten heeft. Het staat namelijk garant voor mooi voetbal.

  Serie A op tv

  De match tussen AC Monza en AC Milan is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). In de Serie A zitten natuurlijk veel prachtige clubs met een rijke historie. AC Milan, Internazionale, Napoli en Juventus zijn slechts enkele van de grote clubs in het Italiaanse topvoetbal. Bovendien spelen er bij de Italiaanse clubs op dit moment veel Nederlandse spelers. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om op tv te kijken.

  AC Monza – AC Milan bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AC Monza-AC Milan op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd AC Monza – AC Milan kijk je op Ziggo Sport.

  AC Monza – AC Milan bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Monza en AC Milan uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS AC Monza – AC Milan kijken

  Wil je gratis naar AC Monza tegen AC Milan kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AC Monza-AC Milan gratis te bekijken.

  Livestream AC Monza – AC Milan (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Monza en AC Milan via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AC Monza – AC Milan kijken

  De samenvatting van AC Monza – AC Milan kijken? Wil je de wedstrijd tussen AC Monza en AC Milan nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AC Monza-AC Milan:
  Wanneer is AC Monza – AC Milan op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen AC Monza en AC Milan wordt gespeeld op zaterdag 18 februari 2023.

  Hoe laat is AC Monza – AC Milan op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen AC Monza en AC Milan is om 18:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AC Monza – AC Milan live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen AC Monza (Monza) en AC Milan (Milaan) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AC Monza – AC Milan uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AC Monza en AC Milan wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik AC Monza – AC Milan kijken?

  Je kijkt AC Monza – AC Milan op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar AC Monza en AC Milan op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AC Monza – AC Milan kunt kijken.

  Kan ik AC Monza – AC Milan ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AC Monza -AC Milan zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *