Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AC Milan – Udinese op tv | Serie A

AC Milan – Udinese op tv | Serie A

  AC Milan – Udinese op tv kijken? Op zaterdag 13 augustus 2038 om 18:30 uur spelen AC Milan en Udinese tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: San Siro. Wil je de wedstrijd AC Milan – Udinese live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 80,018 toeschouwers in het San Siro nemen AC Milan (Milaan) en Udinese (Udine) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: AC Milan – Udinese op tv.
  • Wanneer: zaterdag 13 augustus 2038.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: San Siro, het stadion van AC Milan.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport
  AC Milan - Udinese op tv

  AC Milan – Udinese op tv

  Wil je AC Milan – Udinese op tv kijken? De wedstrijd tussen AC Milan uit Milaan en Udinese uit Udine wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • AC Milan – Udinese op TV
  • 18:00 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : AC Milan – Udinese LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AC Milan-Udinese op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen AC Milan en Udinese:
  • AC Milan staat op dit momenteerste in de Serie A.
  • Udinese staat op dit moment negentiende in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: “San Siro” (80,018 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 18:30 uur.

  AC Milan – Udinese op Ziggo Sport

  De Serie A wedstrijd tussen AC Milan en Udinese is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AC Milan-Udinese bij Ziggo Sport:
  • 18:00 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, AC Milan -Udinese LIVE
  • 20:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Wil je de Italiaanse voetbalcompetitie live op tv kijken? Dan zit je bij Ziggo Sport goed. Teams als AS Roma, Atalanta, Internazionale en AC Milaan kun je allemaal live volgen op Ziggo Sport. Bovendien besteedt Ziggo Sport uitgebreid aandacht aan onder andere de Spaanse competitie en de Franse Competitie.

  Serie A op tv

  De match tussen AC Milan en Udinese is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Serie A stond vroeger bekend om het defensieve spel, maar dat is in de loop der jaren gelukkig veranderd. Er zijn steeds meer Italiaanse teams die kiezen voor aanvallend en attractief voetbal. Daardoor is de Serie A nu ook een interessante competitie geworden om op tv te volgen.

  AC Milan – Udinese bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AC Milan-Udinese op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd AC Milan – Udinese kijk je op Ziggo Sport.

  AC Milan – Udinese bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en Udinese uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS AC Milan – Udinese kijken

  Wil je gratis naar AC Milan tegen Udinese kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AC Milan-Udinese gratis te bekijken.

  Livestream AC Milan – Udinese (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en Udinese via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AC Milan – Udinese kijken

  De samenvatting van AC Milan – Udinese kijken? Wil je de wedstrijd tussen AC Milan en Udinese nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AC Milan-Udinese:
  Wanneer is AC Milan – Udinese op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen AC Milan en Udinese wordt gespeeld op zaterdag 13 augustus 2038.

  Hoe laat is AC Milan – Udinese op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen AC Milan en Udinese is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AC Milan – Udinese live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen AC Milan (Milaan) en Udinese (Udine) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AC Milan – Udinese uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AC Milan en Udinese wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik AC Milan – Udinese kijken?

  Je kijkt AC Milan – Udinese op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar AC Milan en Udinese op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AC Milan – Udinese kunt kijken.

  Kan ik AC Milan – Udinese ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AC Milan -Udinese zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *