Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AC Milan – Tottenham Hotspur Livestream | Champions League

AC Milan – Tottenham Hotspur Livestream | Champions League

  AC Milan – Tottenham Hotspur op tv kijken? Op dinsdag 14 februari 2023 om 21:00 uur spelen AC Milan en Tottenham Hotspur tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: San Siro. Wil je de wedstrijd AC Milan (Italië) – Tottenham Hotspur (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 75,817 toeschouwers. In het San Siro nemen AC Milan (Italië, Milaan) en Tottenham Hotspur (Engeland, Londen) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AC Milan – Tottenham Hotspur via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: AC Milan – Tottenham Hotspur op tv.
  • Wanneer: dinsdag 14 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: San Siro, het stadion van AC Milan.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AC Milan - Tottenham Hotspur op tv

  AC Milan – Tottenham Hotspur op tv

  Wil je AC Milan – Tottenham Hotspur op tv kijken? De wedstrijd tussen AC Milan uit Italië en Tottenham Hotspur uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AC Milan – Tottenham Hotspur op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing AC Milan – Tottenham Hotspur
  • 21:00 uur : AC Milan – Tottenham Hotspur LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing AC Milan – Tottenham Hotspur

  Over AC Milan-Tottenham Hotspur Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen AC Milan en Tottenham Hotspur:
  • AC Milan staat op dit moment5e in de Serie A.
  • Tottenham Hotspur staat op dit moment 5e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: “San Siro” (75,817 toeschouwers).
  • De thuisclub is AC Milan uit Italië. AC Milan komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Tottenham Hotspur uit Engeland. AC Milan komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AC Milan neemt het in de achtste finales van de UEFA Champions League op tegen Tottenham Hotspur. Het grote AC Milan behoorde natuurlijk lange tijd tot de wereldtop. De club won al 7x de Europa Cup I/Champions League. Toch heeft AC Milan het dit seizoen zwaar tegen Engelse clubs. In de poule speelde AC Milan twee keer tegen Chelsea en verloor het twee keer. Toch won Milan tegen de andere clubs ook met grote cijfers. Tottenham Hotspur eindigde bovenaan in poule D met Eintracht Frankfurt, Sporting CP en Olympique Marseille. Toch wonnen de Spurs maar twee keer. In de Premier League staan de Spurs op een nette vijfde plek. AC Milan – Spurs belooft een echt voetbalgevecht te worden.

  AC Milan – Tottenham Hotspur op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen AC Milan en Tottenham Hotspur is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AC Milan-Tottenham Hotspur bij Ziggo Sport:
  • dinsdag 14 februari 2023
  • 21:00 uur, AC Milan -Tottenham Hotspur (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: De uizendrechten van de Champions League zijn gekocht door Ziggo Sport. Alle wedstrijden in de UEFA Champions League kijk je op Ziggo Sport. Het is dé zender om alle wedstrijden in het “miljoenenbal” te kijken. Ziggo Sport heeft maar liefst zes kanalen waardoor je nooit een CL-wedstrijd hoeft te missen. Natuurlijk besteedt Ziggo Sport ook uitgebreid aandacht aan alles rondom de Champions League wedstrijden. Voor- en nabeschouwingen, interviews, analyses en het laatste Champions League nieuws volg je op één van de kanalen van Ziggo Sport. Je vindt Ziggo Sport op kanalen 233 t/m 238 (KPN), kanaal 401 t/m 405 (Ziggo) en kanaal 160 t/m 165 bij T-Mobile.

  Champions League op tv

  De match tussen AC Milan en Tottenham Hotspur is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is het hoogste Europese voetbaltoernooi. De Champions League wordt ook wel het “miljoenenbal” genoemd omdat er zoveel geld in te verdienen valt. De Champions League wordt wereldwijd door honderden miljoenen mensen gevolgd. Dit is natuurlijk niet voor niets. In de Champions League spelen de beste spelers ter wereld. Het toernooi is nu aangekomen bij de achste finale. Dit is, na de poulefase, de eerste knock-out ronde van het toernooi. Nu is het erop of eronder voor de clubs. Iedere club wil de Champions League winnen. De club die het sterkst is over twee wedstrijden gaat door naar de kwartfinales. De club die verliest speelt dit seizoen geen Europees voetbal meer.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen AC Milan en Tottenham Hotspur is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  AC Milan – Tottenham Hotspur bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AC Milan-Tottenham Hotspur op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AC Milan – Tottenham Hotspur kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AC Milan – Tottenham Hotspur bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en Tottenham Hotspur uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AC Milan – Tottenham Hotspur kijken

  Wil je gratis naar AC Milan tegen Tottenham Hotspur kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AC Milan-Tottenham Hotspur gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AC Milan en Tottenham Hotspur in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream AC Milan – Tottenham Hotspur (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en Tottenham Hotspur via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AC Milan – Tottenham Hotspur kijken

  De samenvatting van AC Milan – Tottenham Hotspur kijken? Wil je de wedstrijd tussen AC Milan en Tottenham Hotspur nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AC Milan – Tottenham Hotspur op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen AC Milan – Tottenham Hotspur? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AC Milan – Tottenham Hotspur op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AC Milan vs Tottenham Hotspur zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AC Milan-Tottenham Hotspur:
  Wanneer is de AC Milan – Tottenham Hotspur livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen AC Milan en Tottenham Hotspur wordt gespeeld op dinsdag 14 februari 2023.

  Hoe laat is AC Milan – Tottenham Hotspur op tv?

  De wedstrijd tussen AC Milan en Tottenham Hotspur begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AC Milan – Tottenham Hotspur live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AC Milan uit Milaan, Italië en Tottenham Hotspur (Londen), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AC Milan – Tottenham Hotspur via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AC Milan en Tottenham Hotspur wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik AC Milan – Tottenham Hotspur kijken?

  Je kijkt AC Milan – Tottenham Hotspur op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar AC Milan en Tottenham Hotspur op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AC Milan – Tottenham Hotspur kunt kijken.

  Kan ik AC Milan – Tottenham Hotspur ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AC Milan -Tottenham Hotspur zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *