Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AC Milan – SSC Napoli op tv | Champions League

AC Milan – SSC Napoli op tv | Champions League

  AC Milan – SSC Napoli op tv kijken? Op woensdag 12 april 2023 om 21:00 uur spelen AC Milan en SSC Napoli tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: San Siro. Wil je de wedstrijd AC Milan (Italië) – SSC Napoli (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 75,817 toeschouwers. In het San Siro nemen AC Milan (Italië, Milaan) en SSC Napoli (Italië, Napels) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AC Milan – SSC Napoli via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: AC Milan – SSC Napoli op tv.
  • Wanneer: woensdag 12 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: San Siro, het stadion van AC Milan.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AC Milan - SSC Napoli op tv

  AC Milan – SSC Napoli op tv

  Wil je AC Milan – SSC Napoli op tv kijken? De wedstrijd tussen AC Milan uit Italië en SSC Napoli uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AC Milan – SSC Napoli op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing AC Milan – SSC Napoli
  • 21:00 uur : AC Milan – SSC Napoli LIVE
  • 23:03 uur: Nabeschouwing AC Milan – SSC Napoli

  Over AC Milan-SSC Napoli Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen AC Milan en SSC Napoli:
  • AC Milan staat op dit momentvierde in de Serie A.
  • SSC Napoli staat op dit moment eerste in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: “San Siro” (75,817 toeschouwers).
  • De thuisclub is AC Milan uit Italië. AC Milan komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is SSC Napoli uit Italië. AC Milan komt uit Napels in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AC Milan – Napoli op tv kijken? Het Italiaanse onderonsje is één van de vier kwartfinales in de Champions League. Dit maakt de wedstrijd natuurlijk extra spannend. Dat het goed gaat met het Italiaanse voetbal blijkt ook uit het aantal clubs dat nog in de Champions League zit. In de kwartfinales zitten namelijk maar liefst drie Italiaanse teams (AC Milan, Internazionale en Napoli). Het belooft dan ook een wedstrijd van hoogstaand niveau te worden. Bovendien zien we bij AC Milan natuurlijk Serginho Dest en Zlatan Ibrahimovic in de selectie (beide ex-Ajax). Bij Napoli speelt Hirving Lozano (ex PSV). Napoli is de koploper van de Serie A. Toch speelden beide clubs onlangs nog tegen elkaar. Op 6 maart was AC Milan op bezoek bij Napoli met 0-1 te sterk. Het belooft dan ook een zwaarbevochten wedstrijd te worden.

  AC Milan – SSC Napoli op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen AC Milan en SSC Napoli is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AC Milan-SSC Napoli bij Ziggo Sport:
  • woensdag 12 april 2023
  • 21:00 uur, AC Milan -SSC Napoli (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Champions League wedstrijden worden live uitgezonden op Ziggo Sport. Daarnaast zijn er verschillende Champions League duels live op RTL 7 te zien. Ook de returns in de kwartfinale van de Champions League worden live op tv uitgezonden. Naast het live-verslag van de wedstrijd kun je ook kijken naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Daarin zie je onder andere het laatste Champions League nieuws, analyses en natuurlijk de samenvattingen. Zo hoef je geen moment te missen van de Champions League op tv.

  Champions League op tv

  De match tussen AC Milan en SSC Napoli is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League wordt ook wel het miljoenenbal genoemd. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst het vele prijzengeld dat er te verdienen valt voor de clubs. De Champions League is een hele lucratieve competitie. Daarnaast spelen de grootste clubs en de beste spelers in de Champions League. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om te kijken. Het toernooi is aangekomen bij de returns van de kwartfinale. De club die over twee wedstrijden wint gaat door naar de halve finales. Iedere club droomt ervan om de Champions League te winnen en dat moment komt nu steeds dichterbij. De wedstrijden in de UEFA Champions League gaan dan ook steeds spannender worden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen AC Milan en SSC Napoli is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  AC Milan – SSC Napoli bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AC Milan-SSC Napoli op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AC Milan – SSC Napoli kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AC Milan – SSC Napoli bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en SSC Napoli uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AC Milan – SSC Napoli kijken

  Wil je gratis naar AC Milan tegen SSC Napoli kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AC Milan-SSC Napoli gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AC Milan en SSC Napoli in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream AC Milan – SSC Napoli (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en SSC Napoli via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AC Milan – SSC Napoli kijken

  De samenvatting van AC Milan – SSC Napoli kijken? Wil je de wedstrijd tussen AC Milan en SSC Napoli nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AC Milan – SSC Napoli op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen AC Milan – SSC Napoli? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AC Milan – SSC Napoli op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AC Milan vs SSC Napoli zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AC Milan-SSC Napoli:
  Wanneer is de AC Milan – SSC Napoli livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen AC Milan en SSC Napoli wordt gespeeld op woensdag 12 april 2023.

  Hoe laat is AC Milan – SSC Napoli op tv?

  De wedstrijd tussen AC Milan en SSC Napoli begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AC Milan – SSC Napoli live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AC Milan uit Milaan, Italië en SSC Napoli (Napels), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AC Milan – SSC Napoli via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AC Milan en SSC Napoli wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik AC Milan – SSC Napoli kijken?

  Je kijkt AC Milan – SSC Napoli op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar AC Milan en SSC Napoli op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AC Milan – SSC Napoli kunt kijken.

  Kan ik AC Milan – SSC Napoli ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AC Milan -SSC Napoli zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *