Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » AC Milan – PSG op tv | UEFA Champions League

AC Milan – PSG op tv | UEFA Champions League

  AC Milan – PSG op tv kijken? Op dinsdag 7 november 2023 om 21:00 uur spelen AC Milan en PSG tegen elkaar in de UEFA Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: San Siro. Wil je de wedstrijd AC Milan (Italië) – PSG (Frankrijk) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. De wedstrijd wordt gespeeld voor 75,817 toeschouwers. In het San Siro nemen AC Milan (Italië, Milaan) en PSG (Frankrijk, Parijs) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AC Milan – PSG via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Champions League.
  • Wie: AC Milan – PSG op tv.
  • Wanneer: dinsdag 7 november 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: San Siro, het stadion van AC Milan.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  AC Milan - PSG op tv

  AC Milan – PSG op tv

  Wil je AC Milan – PSG op tv kijken? De wedstrijd tussen AC Milan uit Italië en PSG uit Frankrijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Racing een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AC Milan – PSG op TV
  • 20:15 uur: Voorbeschouwing AC Milan – PSG
  • 21:00 uur : AC Milan – PSG LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing AC Milan – PSG

  Over AC Milan-PSG Livestream

  Alles over de UEFA Champions League wedstrijd tussen AC Milan en PSG:
  • AC Milan staat op dit moment3e in de Serie A.
  • PSG staat op dit moment 2e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: “San Siro” (75,817 toeschouwers).
  • De thuisclub is AC Milan uit Italië. AC Milan komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is PSG uit Frankrijk. AC Milan komt uit Parijs in Frankrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
  • Competitie: UEFA Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AC Milan – Paris Saint-Germain op tv is dé topwedstrijd in de UEFA Champions League van deze week. Het zijn twee clubs van wereldformaat en het belooft dan ook een mooie wedstrijd te worden in het San Siro stadion. AC Milan moet bovendien een goed resultaat halen. De club staat halverwege de poulefase op de laatste plaats in poule F met 2 punten uit 3 duels. PSG staat bovenaan met 6 punten. De verschillen zijn dus klein in groep F. Als AC Milan wint van PSG ligt alles bovendien weer helemaal open. Het belooft een leuke, spannende Champions League strijd te worden in Milaan.

  AC Milan – PSG op Ziggo Sport Racing

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen AC Milan en PSG is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AC Milan-PSG bij Ziggo Sport Racing:
  • dinsdag 7 november 2023
  • 21:00 uur, AC Milan -PSG (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Racing. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Racing.
  Kijk AC Milan – PSG in de UEFA Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Racing: Ook op Ziggo Sport Racing worden voetbalwedstrijden uitgezonden. Zeker in een volle Champions League week zijn er ook wedstrijden die live uitgezonden worden op Ziggo Sport Racing. Om naar deze zender te kijken heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal. Bij alle providers kun je makkelijk een abonnement afsluiten op Ziggo Sport Totaal.

  UEFA Champions League op tv

  De match tussen AC Milan en PSG is een wedstrijd in de UEFA Champions League. De UEFA Champions League is het belangrijkste club toernooi ter wereld. De grootste clubs, de beste spelers en de mooiste stadions… In de UEFA Champions League zijn geen saaie wedstrijden. Er staan altijd twee clubs van topklasse tegenover elkaar. Het is dan ook niet voor niets dat miljoenen mensen de Champions League op tv kijken. Er valt bovendien een hoop te winnen. Naast de roem en eer is ook het prijzengeld heel hoog. Er staat dus een hoop op het spel. Namens Nederland doen Feyenoord en PSV in 2023/2024 mee aan de Champions League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Champions League wedstrijd tussen AC Milan en PSG is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Racing.

  AC Milan – PSG bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AC Milan-PSG op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AC Milan – PSG kijk je op Ziggo Sport Racing.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AC Milan – PSG bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en PSG uit de UEFA Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AC Milan – PSG kijken

  Wil je gratis naar AC Milan tegen PSG kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AC Milan-PSG gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AC Milan en PSG in de UEFA Champions League is te zien op Ziggo Sport Racing.

  Livestream AC Milan – PSG (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en PSG via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AC Milan – PSG kijken

  De samenvatting van AC Milan – PSG kijken? Wil je de wedstrijd tussen AC Milan en PSG nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AC Milan – PSG op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Champions League wedstrijd tussen AC Milan – PSG? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AC Milan – PSG op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AC Milan vs PSG zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AC Milan-PSG:
  Wanneer is de AC Milan – PSG livestream?

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen AC Milan en PSG wordt gespeeld op dinsdag 7 november 2023.

  Hoe laat is AC Milan – PSG op tv?

  De wedstrijd tussen AC Milan en PSG begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AC Milan – PSG live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AC Milan uit Milaan, Italië en PSG (Parijs), Frankrijk wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AC Milan – PSG via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AC Milan en PSG wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik AC Milan – PSG kijken?

  Je kijkt AC Milan – PSG op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar AC Milan en PSG op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AC Milan – PSG kunt kijken.

  Kan ik AC Milan – PSG ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AC Milan -PSG zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *