Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AC Milan – Internazionale op tv | UEFA Champions League

AC Milan – Internazionale op tv | UEFA Champions League

  AC Milan – Internazionale op tv kijken? Op woensdag 10 mei 2023 om 21:00 uur spelen AC Milan en Internazionale tegen elkaar in de UEFA Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: San Siro. Wil je de wedstrijd AC Milan (Italië) – Internazionale (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 80,018 toeschouwers. In het San Siro nemen AC Milan (Italië, Milaan) en Internazionale (Italië, Milaan) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AC Milan – Internazionale via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Champions League.
  • Wie: AC Milan – Internazionale op tv.
  • Wanneer: woensdag 10 mei 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: San Siro, het stadion van AC Milan.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AC Milan - Internazionale op tv

  AC Milan – Internazionale op tv

  Wil je AC Milan – Internazionale op tv kijken? De wedstrijd tussen AC Milan uit Italië en Internazionale uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AC Milan – Internazionale op TV
  • 20:30 uur: Voorbeschouwing AC Milan – Internazionale
  • 21:00 uur : AC Milan – Internazionale LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing AC Milan – Internazionale

  Over AC Milan-Internazionale Livestream

  Alles over de UEFA Champions League wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale:
  • AC Milan staat op dit momentvijfde in de Serie A.
  • Internazionale staat op dit moment vierde in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: “San Siro” (80,018 toeschouwers).
  • De thuisclub is AC Milan uit Italië. AC Milan komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Internazionale uit Italië. AC Milan komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: UEFA Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  AC Milan – Internazionale op RTL 7

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AC Milan-Internazionale bij RTL 7:
  • woensdag 10 mei 2023
  • 21:00 uur, AC Milan -Internazionale (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: RTL 7 zendt de UEFA Champions League uit in Nederland. Dit betekent dat je de Champions League wedstrijden gewoon op het open net kunt kijken. Vaak vind je RTL 7 gewoon op kanaal zeven op je tv. Daarnaast kun je RTL 7 natuurlijk streamen, afhankelijk van je provider. Naast de live Champions League wedstrijden bij RTL 7 besteedt de zender ook veel aandacht aan het nieuws rondom de Champions League wedstrijden. Zo kijk je naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing, interviews, samenvattingen, hoogtepunten en nog veel meer. De wedstrijden worden naast RTL 7 ook op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select uitgezonden. Hier heb je wel een abonnement voor nodig.

  UEFA Champions League op tv

  De match tussen AC Milan en Internazionale is een wedstrijd in de UEFA Champions League. De UEFA Champions League is de mooist en meest belangrijke Europese voetbalcompetitie. Het toernooi wordt ook wel “het Miljoenenbal” genoemd. Dit is vanwege het vele prijzengeld dat er te verdienen is, maar ook vanwege de bekende (en dure) spelers die in de Champions League spelen. Het toernooi begint met de poulefase en daarna volgt de knock-out fase. Inmiddels is de Champions League aangekomen bij de halve finales. Het is de eerste van twee ontmoetingen. De winnaar over twee wedstrijden gaat door naar de Champions League finale.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Champions League wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  AC Milan – Internazionale bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AC Milan-Internazionale op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AC Milan – Internazionale kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AC Milan – Internazionale bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en Internazionale uit de UEFA Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AC Milan – Internazionale kijken

  Wil je gratis naar AC Milan tegen Internazionale kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AC Milan-Internazionale gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale in de UEFA Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream AC Milan – Internazionale (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en Internazionale via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AC Milan – Internazionale kijken

  De samenvatting van AC Milan – Internazionale kijken? Wil je de wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AC Milan – Internazionale op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Champions League wedstrijd tussen AC Milan – Internazionale? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AC Milan – Internazionale op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AC Milan vs Internazionale zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AC Milan-Internazionale:
  Wanneer is de AC Milan – Internazionale livestream?

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale wordt gespeeld op woensdag 10 mei 2023.

  Hoe laat is AC Milan – Internazionale op tv?

  De wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AC Milan – Internazionale live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AC Milan uit Milaan, Italië en Internazionale (Milaan), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AC Milan – Internazionale via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik AC Milan – Internazionale kijken?

  Je kijkt AC Milan – Internazionale op RTL 7.

  Kan ik gratis naar AC Milan en Internazionale op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AC Milan – Internazionale kunt kijken.

  Kan ik AC Milan – Internazionale ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AC Milan -Internazionale zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *