Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AC Milan – Atalanta op tv | Serie A

AC Milan – Atalanta op tv | Serie A

  AC Milan – Atalanta op tv kijken? Op zondag 26 februari 2023 om 20:45 uur spelen AC Milan en Atalanta tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: Stadio Giuseppe Meazza. Wil je de wedstrijd AC Milan – Atalanta live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 75,817 toeschouwers in het Stadio Giuseppe Meazza nemen AC Milan (Milaan) en Atalanta (Bergamo) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: AC Milan – Atalanta op tv.
  • Wanneer: zondag 26 februari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Stadio Giuseppe Meazza, het stadion van AC Milan.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  AC Milan - Atalanta op tv

  AC Milan – Atalanta op tv

  Wil je AC Milan – Atalanta op tv kijken? De wedstrijd tussen AC Milan uit Milaan en Atalanta uit Bergamo wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:35 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:44 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • AC Milan – Atalanta op TV
  • 20:35 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : AC Milan – Atalanta LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AC Milan-Atalanta op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen AC Milan en Atalanta:
  • AC Milan staat op dit moment op plaats 4e in de Serie A.
  • Atalanta staat op dit moment op plaats 6e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AC Milan: “Stadio Giuseppe Meazza” (75,817 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  AC Milan – Atalanta op Ziggo Sport Voetbal

  De Serie A wedstrijd tussen AC Milan en Atalanta is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AC Milan-Atalanta bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:35 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, AC Milan -Atalanta LIVE
  • 22:44 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft ze uitzendrechten op het Italiaanse voetbal. In de studio, met een team van analisten bespreken ze de wedstrijden in de Serie A uitgebreid. Uiteraard is er natuurlijk extra veel aandacht voor de Nederlandse spelers in de Serie A.

  Serie A op tv

  De match tussen AC Milan en Atalanta is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Serie A is de hoogste voetbalcompetitie in Italië. Het Italiaanse voetbal kent een hoop mooie clubs met een rijke geschiedenis. AC Milan, Inter Milan, Napoli, AS Roma, Lazio Roma en natuurlijk Juventus zijn maar enkele van de grote clubs in de Italiaanse competitie. Dit maakt het Italiaanse voetbal natuurlijk prachtig om naar te kijken.

  AC Milan – Atalanta bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AC Milan-Atalanta op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd AC Milan – Atalanta kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  AC Milan – Atalanta bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en Atalanta uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS AC Milan – Atalanta kijken

  Wil je gratis naar AC Milan tegen Atalanta kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AC Milan-Atalanta gratis te bekijken.

  Livestream AC Milan – Atalanta (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en Atalanta via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AC Milan – Atalanta kijken

  De samenvatting van AC Milan – Atalanta kijken? Wil je de wedstrijd tussen AC Milan en Atalanta nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AC Milan-Atalanta:
  Wanneer is AC Milan – Atalanta op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen AC Milan en Atalanta wordt gespeeld op zondag 26 februari 2023.

  Hoe laat is AC Milan – Atalanta op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen AC Milan en Atalanta is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AC Milan – Atalanta live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen AC Milan (Milaan) en Atalanta (Bergamo) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AC Milan – Atalanta uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AC Milan en Atalanta wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik AC Milan – Atalanta kijken?

  Je kijkt AC Milan – Atalanta op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar AC Milan en Atalanta op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AC Milan – Atalanta kunt kijken.

  Kan ik AC Milan – Atalanta ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AC Milan -Atalanta zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *