Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Aberdeen – Celtic F.C. op tv | Scottish Premiership

Aberdeen – Celtic F.C. op tv | Scottish Premiership

Aberdeen – Celtic F.C. op tv kijken? Op zondag 13 augustus 2023 om 13:00 uur spelen Aberdeen en Celtic F.C. tegen elkaar in de Scottish Premiership. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Aberdeen: Pittodrie Stadium. Wil je de wedstrijd Aberdeen – Celtic F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 20,866 toeschouwers in het Pittodrie Stadium nemen Aberdeen (Aberdeen) en Celtic F.C. (Glasgow) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Scottish Premiership.
 • Wie: Aberdeen – Celtic F.C. op tv.
 • Wanneer: zondag 13 augustus 2023.
 • Tijd: 13:00 uur.
 • Waar: Pittodrie Stadium, het stadion van Aberdeen.
 • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
Aberdeen - Celtic F.C. op tv

Aberdeen – Celtic F.C. op tv

Wil je Aberdeen – Celtic F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Aberdeen uit Aberdeen en Celtic F.C. uit Glasgow wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 13:00 uur. Om 12:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • Aberdeen – Celtic F.C. op TV
 • 12:40 uur, Voorbeschouwing
 • 13:00 uur : Aberdeen – Celtic F.C. LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Aberdeen-Celtic F.C. op tv

Alles over de Scottish Premiership wedstrijd tussen Aberdeen en Celtic F.C.:
 • Aberdeen staat op dit moment op plaats 7e in de Scottish Premiership.
 • Celtic F.C. staat op dit moment op plaats 1e in de Scottish Premiership.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Aberdeen: “Pittodrie Stadium” (20,866 toeschouwers).
 • Competitie: Scottish Premiership, Schotland
 • De aftrap is om 13:00 uur.

Aberdeen – Celtic F.C. op Ziggo Sport Voetbal

De Scottish Premiership wedstrijd tussen Aberdeen en Celtic F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 13:00 uur. Voor de Scottish Premiership wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Aberdeen-Celtic F.C. bij Ziggo Sport Voetbal:
 • 12:40 uur, voorbeschouwing.
 • 13:00 uur, Aberdeen -Celtic F.C. LIVE
 • 15:05 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Schotse voetbalcompetitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Niet alle wedstrijden zijn live te zien, maar er is natuurlijk wel aandacht voor de topwedstirjden. Met name Celtic, Glasgow Rangers en Aberdeen zijn de grotere clubs in Schotland. De wedstrijden tussen die clubs zijn echte krakers en daarom zeker de moeite waard om bij Ziggo Sport te kijken.

Scottish Premiership op tv

De match tussen Aberdeen en Celtic F.C. is een wedstrijd in de Scottish Premiership (De voetbalcompetitie in Schotland). De Schotse voetbalcompetitie bestaat uit slechts twaalf clubs. Hierdoor spelen de clubs per seizoen vier keer tegen elkaar. Dit maakt de competitie extra interessant. Bovendien is de Schotse Premiership een levendige voetbalcompetitie. De stadions zijn uitverkocht en de wedstrijden worden goed bekeken.

Aberdeen – Celtic F.C. bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Aberdeen-Celtic F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Aberdeen – Celtic F.C. kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Aberdeen – Celtic F.C. bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aberdeen en Celtic F.C. uit de Scottish Premiership (Schotland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Scottish Premiership. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Schotland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Aberdeen – Celtic F.C. kijken

Wil je gratis naar Aberdeen tegen Celtic F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Aberdeen-Celtic F.C. gratis te bekijken.

Livestream Aberdeen – Celtic F.C. (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aberdeen en Celtic F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Aberdeen – Celtic F.C. kijken

De samenvatting van Aberdeen – Celtic F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Aberdeen en Celtic F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Scottish Premiership worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Aberdeen-Celtic F.C.:
Wanneer is Aberdeen – Celtic F.C. op tv?

De Scottish Premiership wedstrijd tussen Aberdeen en Celtic F.C. wordt gespeeld op zondag 13 augustus 2023.

Hoe laat is Aberdeen – Celtic F.C. op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Aberdeen en Celtic F.C. is om 13:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Aberdeen – Celtic F.C. live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Aberdeen (Aberdeen) en Celtic F.C. (Glasgow) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Aberdeen – Celtic F.C. uitgezonden?

De wedstrijd tussen Aberdeen en Celtic F.C. wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

Op welke zender kan ik Aberdeen – Celtic F.C. kijken?

Je kijkt Aberdeen – Celtic F.C. op Ziggo Sport Voetbal.

Kan ik gratis naar Aberdeen en Celtic F.C. op tv kijken?

Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Aberdeen – Celtic F.C. kunt kijken.

Kan ik Aberdeen – Celtic F.C. ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Aberdeen -Celtic F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *