Werkzaamheden Borchwerf

Maandag 26 februari start BAM met de werkzaamheden aan fase twee – het deel vanaf de Industriestraat tot aan de spoorwegovergang. Als gevolg hiervan is de Borchwerf tussen Industriestraat en spoorwegovergang afgesloten voor alle verkeer. Hierdoor is het Nationaal Voetbalmuseum en het Herstaco Stadion niet meer via deze weg te bereiken.

Om het stadion te bereiken, dient u op Rijksweg A17 afrit 19 (Roosendaal-West) te nemen en via de Burgemeester Freijterslaan, Jan Vermeerlaan en de weer in gebruik genomen Vlietbrug de Industriestraat in te rijden. Het parkeerterrein is via de achterkant van het stadion te bereiken. U kunt het stadion vanuit de binnenstad nu weer wel bereiken via de Westelijke of Oostelijke Havendijk.

De afsluiting van de Borchwerf duurt volgens de planning t/m 3 mei.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.roosendaal.nl/reconstructie-borchwerf