Afsluiting Vlietbrug – Bereikbaarheid Voetbal Experience

Op 22 januari aanstaande start BAM in opdracht van de Gemeente Roosendaal met de reconstructie van de Borchwerf – het gedeelte tussen de Vlietbrug en de Bosstraat. Dit is nodig om het verkeer in de toekomst goed te kunnen laten doorstromen van en naar de binnenstad en de Borchwerf en als ontsluiting van de toekomstige wijk Stadsoevers. We maken dit weggedeelte overal even breed (7 meter) en aan beide zijden voorzien we de nieuwe fietspaden geheel van asfalt. Tevens creëren we bij de ingang naar het parkeerterrein van het stadion een aparte rijstrook om linksaf te slaan. BAM voert de werkzaamheden in fases uit.

De voetbal experience is nog wel te bereiken. Volg goed de borgen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.roosendaal.nl/reconstructie-borchwerf. Daar vindt u onder andere de omleidingsroutes en een overzicht van de werkzaamheden.